Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS [Dedyk] [Easy]

Gość Multitabs

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 937
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahahahahahahah jeblem 3 salta z fotelem :D

ale lubicie robic ludzi w bambuko :D

Masakra co chwile cos macie na wymowke np jeden przeswietlil oczyska potem ze technik ma chujowy internet a teraz niby jakas gorzale ktos zddosowal :P

ciekawy jestem czy w tym miesiacu wystartuje :D

Osobiscie powiem ze serwer naprawde sie fajnie "zapowiadal" lecz na nim za chuj nie zagram bo administracja ladne jaja sobie robi :D

hahah

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Macie jako najlepsza odpowiedz informacje . Za 17 minut będzie na mega.co.nz muszę sam wrzucić ponieważ gorzala ktoś zddosował i nie ma internetu .

Zaraz będzie ze Twoja ciocia umarła i musisz być przy niej.. albo musisz jej internetu ustapic bo przed smiercia fejsbuka musi sprawdzic.

Opublikowano

Zaraz będzie ze Twoja ciocia umarła i musisz być przy niej.. albo musisz jej internetu ustapic bo przed smiercia fejsbuka musi sprawdzic.

Dobrze że Wy jesteście idealni i macie super szybkie internety , nie pracujecie bo Wam mamusia daje pieniądze na wszystko no normalnie ideały . A prawie bo rude włosy xD

Opublikowano

Dobrze że Wy jesteście idealni i macie super szybkie internety , nie pracujecie bo Wam mamusia daje pieniądze na wszystko no normalnie ideały . A prawie bo rude włosy xD

zamiast klocic sie ze mna to powinienes chyba sie serwerem zajmowac : ))

Opublikowano

naucz sie przyjmowac krytyke, jestes adminem, dawaj przyklad:> Zwaliliscie, to sie przyzwyczajcie do hejtu.

Unlucky :>

Opublikowano

o 22:00 odpalamy serwer . Kto nie ma clienta najwyżej dojdzie do gry potem albo jutro :)

Opublikowano

o 22:00 odpalamy serwer . Kto nie ma clienta najwyżej dojdzie do gry potem albo jutro :)

ahahahahahahahahahahhahahahahahahahahah o kurw4

Wczoraj ze o 18;00 dzisiaj ze o 18;00 pozniej 21 , 22 , a zaraz bedzie Start jutro o 18;00

2980921736.png

Opublikowano

START W PIĄTEK BEZ BUGÓW.

No widzisz Multitabsie, ostrzegałem w pierwszym poście, że tak będzie.. O PROSZĘ, co się stało ? Święta prawda, serwer jeśli nawet ruszy, zaraz padnie. Nie mam podstaw by dać jakiekolwiek pozytywne zdanie. Czemu? Administracja strasznie zarozumiała - uważa, że wszystko robi perfekcyjnie, ale tak nie jest. Prawda jest taka, że nie mieliście nic przygotowane na start i wymyślaliście jakieś śmieszne historie... Nawet nie wiecie jak łatwo jest o informację z pierwszej ręki od waszego "nowego teamu". Client? Taka jest prawda, że mimo przygotowanego został całkowicie zapomniany, dzieciom już HAJ$$ z item shopu do bani odbija. Ja rozumiem, że chcecie dorobić sobie na książki do nowych klas, i nie potępiam tego - wręcz kibicuje wam, ale nie róbcie z tego takiego gówna. Przekładanie tego startu to jakaś kpina. Zwyczajnie przyznajcie się do błędu, ludzie to zrozumieją, nawet mimo płaczu, będą czekać na start.

Nie, to nie jest "HEJT", to jest tylko i wyłącznie prawda ubrana w moje słowa.

@antywarn

Co z clientem? Pobiera cholernie długo, jakieś inne linki podane będą ?

43443762229415131449.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...