Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS [Dedyk] [Easy]

Gość Multitabs

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 937
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Temat jest gorący 242 osoby przeglądają, a wy wszyscy którzy płaczecie i wjeżdżacie na administracje, to jesteście prosy bo wyzywacie wyzywacie a i tak zagracie na serwerze. Świat jest piękny ale ludzie to k*rwy.

Opublikowano

Dobra w powodu WIELU próśb o przeniesienie startu serwera decydujemy się przełożyć go do 21:00 i ten czas nie będzie przedłużony . Zaraz udostępnimy Wam nowy hosting z clientem a przed startem będzie dodana łatka z rootami na serwer .

A ja nadal czekam na skan tego clienta :)

Do wszystkich dzieci spamujących bo chcą grać :

Wyjrzyjcie przez okno i ujrzycie piękny świat.

Istnieje coś poza komputerem i metinem

Nie możecie już spokojnie poczekać, tylko spamujecie zbędnie w temacie ?

Idź cię zróbcie sobie herbatę, kawę, przynieście coś do jedzenia i zchilloutujcie ...

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

Opublikowano

Widzę że jesteś rudy ale nie jesteś sam , jest z Tobą 10% społeczeństwa .

Zrobiłem to tylko i włącznie na prośbę graczy a nie z powodu niedopracowania serwera + raport.

typowy idiota .. sugerujesz ze jestem rudy na jakich przyczynach ?

bo jedyny chce aby ten serwer ruszyl na czas ? zaraz ci ludzie napisza start w niedziele

a ty zrobisz start w niedziele i powiesz ze sluchasz sie graczy . Zalosne ciekawe ile serwer

ustoi jak bedziesz tak latal na prosby graczy . GM daj raty .. juz wam daje bo mnie prosicie.....

Opublikowano

hmm o 21:00 to ja będę oglądał jak Śląsk deklasuje Seville :)

ale potem oczywiście wbije, tylko żeby wszystko było ogarnięte

wrzućcie clienta na pare hostingów, normalnie client powinien mi się pograć w 10min, a tu nadspodziewanie wyliczyło mi 16 godzin do pełnego pobrania :(

Opublikowano

typowy idiota .. sugerujesz ze jestem rudy na jakich przyczynach ?

bo jedyny chce aby ten serwer ruszyl na czas ? zaraz ci ludzie napisza start w niedziele

a ty zrobisz start w niedziele i powiesz ze sluchasz sie graczy . Zalosne ciekawe ile serwer

ustoi jak bedziesz tak latal na prosby graczy . GM daj raty .. juz wam daje bo mnie prosicie.....

Typowy rudy.

Opublikowano

Dodajcie na inne hostingi nie bede czekał 6 h na klenta chyba sobie żarty robicie.

Lol może ktoś wrzucić Klienta z lepszym netem bo ten to będzie się pobierał 100 lat jak on go wrzucał ponad 2h .

zaraz gorzał da z mega clienta ! :) bo z tamtego 1h + a z mega pewno kwestia kilkunastu minutek nawet nie ..

Opublikowano

No i gdzie są te klienty na nowych hostingach ? Czekam już prawie godzinę i nic ...

Można wiedzieć czy bedzie tu 6/7 ? Czy jest zamiar dodać do sklepów,dropu ?

Opublikowano

No i gdzie są te klienty na nowych hostingach ? Czekam już prawie godzinę i nic ...

Można wiedzieć czy bedzie tu 6/7 ? Czy jest zamiar dodać do sklepów,dropu ?

Na Astorii dodania i zmianki 6/7 dropily z metkow i bossow.

Opublikowano

Na Astorii dodania i zmianki 6/7 dropily z metkow i bossow.

To chyba graliśmy na innej Astorii :) Bo z tego co sobie przypominam raczej nie było :)

Czekamy na klienta :)

Opublikowano

To chyba graliśmy na innej Astorii :) Bo z tego co sobie przypominam raczej nie było :)

na astorii byl 6-7 bon :) dostepny w IS badz mapa 130lv.

Opublikowano

Hmm, wchodze 2 dni po "starcie" i jeszcze nie wystartował. Dziwnie to brzmi :D

Hmm, mi dodanie 6/7 poleciało z metka. Więc nie wiem na jakiej Ty Astori grałeś ;)
Ciekaw jestem kiedy ten server będzie stał normalnie :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...