Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy pójdzie mi assasin creed

kosiarz120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomóżcie pls prosze oto moj komputer i na ilu fpsach będzie chodzić assasin

Parametry:

-3gb Ram

-Intel Core 2 Quad CPU Q6600 2.40GHz x4

-Karta graficzna: NVIDIA GeForce 9600 GT

-DYSK - 1 tb (terabajt)

-płyta gł ga-p31-s3g

Opublikowano

jeszcze nie zamówiłem assasyna bo mój brat pyta sie ciągle czy na niego komputer to wejdzie bo jak nie to nie da kasy i on mnie dręczy

Opublikowano

Aż mnie szlag trafia kiedy widzę że dziecko pyta jak mu pójdzie jakaś gra , a do szkoły nie chodzi widząc po pisowni.

Zamiast grać w assasin ,,pujść" do biblioteki i poczytać słownik języka Polskiego :)

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Przecież nawet w dowolnej przeglądarce internetowej jest automatyczne sprawdzanie pisowni , więc nie sposób tego nie zauważyć.

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

To dość nowe gierki a ty zbyt świeżego sprzętu nie masz. Wyżej niż średnie nie licz, jednak gry ogółem POWINNY pójść

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...