Skocz do zawartości

Czy pójdzie mi assasin creed

kosiarz120

Rekomendowane odpowiedzi

3 na low przy stabilnych 30-40 fpsach (nawet na mojej maszynie te gówno potrafi zlagować, naprawdę słaba optymalizacja. Brotherhood spokojnie na średnich. Ale czemu zakładałeś nowy temat : http://www.mpcforum.pl/topic/1024425-na-ilu-fps-bedzie-mi-chodzic-assasin-brooterhood/#entry8538942 ???

PMK3yt4.png

Aż mnie szlag trafia kiedy widzę że dziecko pyta jak mu pójdzie jakaś gra , a do szkoły nie chodzi widząc po pisowni.

Zamiast grać w assasin ,,pujść" do biblioteki i poczytać słownik języka Polskiego :)

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Przecież nawet w dowolnej przeglądarce internetowej jest automatyczne sprawdzanie pisowni , więc nie sposób tego nie zauważyć.

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Czy pójdzie mi assasin creed   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...