Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Nowy format na YT - SYLWETKI

Goods

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć,

Cały piątek pracowałem nad nowym programem poświęconym League of Legends. SYLWETKI to format, w którym prezentuję najlepszych graczy LoLa. W pierwszym odcinku opowiadam o ocelocie. Już jutro pojawi się kolejny film.

Będę wdzięczny za opinie, szery, łapki w górę i inne takie! :)

Opublikowano

Ciekawe, fajnie ci to wyszło.

Osobiście powiem jednak, że czytasz nieco za wolno, bez większych emocji jak jakiś lektor z ivony xDD

Dawaj leć z kubonem i czaru z tej pro drużyny, MyM xDD

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano
Cześć,

Właśnie na YT pojawił się drugi odcinek SYLWETEK. Tym razem prezentuję Diamondproksa z Gambit Gaming.

Tak samo jak poprzednio liczę na opinie, szery, łapki w górę i inne takie! :)

Opublikowano
Dzisiaj jest wtorek, więc zachęcam do obejrzenia kolejnego odcinka. Tym razem opowiadam o Shusheiu, którego pewnie wszyscy kojarzą. W końcu to zwycięzca pierwszego sezonu. :)

Opublikowano
Wczoraj późnym wieczorem opublikowałem kolejny, już czwarty odcinek. Tym razem ktoś z NA - Marcus "Dyrus" Hill. :)

Opublikowano

Fajnie ci to wyszło ^^ - Przyda się tym co go oglądają a nic o nim nawet nie wiedzą ;x.

Co do Ocelota nic do gościa nie mam, parę razy go oglądałem ;d.

Może kiedyś Wingsofdeathx ? moim zdaniem jeden z lepszych streamerów lola.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano
Dzisiaj pojawił się kolejny odcinkiem SYLWETEK w Nashor TV. Wróciliśmy do Europy i spotkaliśmy gracza Evil Geniuses - oto Froggen vel. najlepsza Anivia na świecie. :)

Opublikowano
Dwie godziny temu na YouTube wylądował szósty odcinek SYLWETEK, w którym główną rolę odegrał Jakub "Creaton" Grzegorzewski.

Jak zwykle proszę o opinie, łapki w górę i szery! :)

Opublikowano

Dwie godziny temu na YouTube wylądował szósty odcinek SYLWETEK, w którym główną rolę odegrał Jakub "Creaton" Grzegorzewski.
Jak zwykle proszę o opinie, łapki w górę i szery! :)

Blue Build nie został podpatrzony na koreańskim, a na tajwańskim streamie - Bebe z TPA.

Poza tym jest ok, tylko trochę więcej emocji.

Opublikowano
Oglądaliście wczoraj zwycięski mecz Fnatic? Jeśli tak, to na pewno ucieszy was kolejny odcinek SYLWETEK, którego głównym bohaterem jest xPeke. :)

Opublikowano

Za wolno czytasz, bez emocji (tzn. żadnych większych tonacji i nacisków na dane słowa) jak lektor ivony.

I czemu #1 to Crycelote... próba wybicia na popularności płaczka? :X

Błędy #1 Ocelote:

4:02

"Bardzo ceni sobie grę Aleks Isia"

Nie Aleks Isia tylko Aleks Icza.

4:04 "xpeke ze f natic" zrobiłeś przerwę pomiędzy "f" a "natic" czego się nie robi, to się czyta szybko jako jedno po prosu "fnatik".

Reszta ujdzie..

"distrb" a czyta się "disturb"

I znowu w #3 o Shusheiu czytasz "ef natic" zamiast szybkiego "Fnatik".

Pokazujesz nawet urywek z gry Fnatic jak casterzy mówią proste "fnatik" a ty nadal po tym urywku gadasz "ef natik".

Popracuj nad wymową angielskich słów bo czasami aż przychodzi zgrzyt zębów jak próbujesz na siłę dobrze wymówić a wychodzi źle... sprawdź najpierw jak się to czyta i dopiero kręć.

To nie hejt, to konstruktywna opinia. Seria mi się podoba tylko przez te na siłę wymawiane angielskie słowa troszkę psuję pracę.

Obejrzałem #1, #3 i #6 i dalej nie oglądam bo nie mogę wytrzymać twojego angielskiego na siłę... (to nie jest obraza,hejt). Jak mówiłem, popracuj nad wymową.

Opublikowano
Tu znowu Nashor TV. Tym razem nie z SYLWETKAMI a z nowym formatem, którym są CIEKAWOSTKI tworzone wraz z Kenzackiem z Ciekawostki z League of Legends. Dość dobrze się przyjęły, więc myślę, że film zainteresuje również was.

Przy okazji zachęcam do polubienia Nashor TV na fejsie. :)

Dzięki z góry za opinie!

Opublikowano

Już jest! Przed momentem na YouTube wylądował ósmy odcinek SYLWETEK, w którym opowiadam o dobrze wszystkim znanym Edwardzie aka. armeńskim księciu Thresha.

Zachęcam do oglądania!

PS. Mówię o tym pod koniec filmu, ale napiszę również tutaj. Ósmy odcinek kończy pierwszy sezon SYLWETEK. Drugi startuje już 15 października w nieco zmienionej formie - będę opowiadał o całych drużynach. Pamiętajcie, że już w sobotę kolejny odcinek dobrze przyjętych CIEKAWOSTEK!

Opublikowano
Nashor TV i Ciekawostki z League of Legends prezentują drugi odcinek CIEKAWOSTEK, w którym opowiadamy nieco o liście Valkrina. Dowiecie się, których bohaterów powinniście pickować w kolejce solowej, a których całkowicie pomijać, żeby dostać się do wymarzonej ligi.

Dzięki z góry za opinie, szery, łapki w górę i inne takie!

Opublikowano
Może jest jeszcze ktoś, kto nie widział trzeciego odcinka CIEKAWOSTEK od Nashor TV? Tym razem we współpracy z Kenzackiem z Ciekawostki z League of Legends opowiadamy o Urfie. :)

Opublikowano
Tadam! Drugi sezon SYLWETEK rozpoczął się oficjalnie. W pierwszym odcinku opowiadam trochę o SK Telecom T1, czyli aktualnie najlepszej drużynie świata. Nie możecie tego przegapić!

Opublikowano
I jest - czwarty odcinek CIEKAWOSTEK w Nashor TV. Tym razem wraz z Kenackiem z FP - Ciekawostki z League of Legends przygotowaliśmy opracowanie na temat związków w League of Legends. :)

Opublikowano
Po przeszło dwudziestu godzinach intensywnej pracy mogę zaprezentować dziesiąty odcinek SYLWETEK. Tym razem opowiadam o MeetYourMakers. Podtrzymuję zdanie, że jest to najlepszy odcinek z dotychczas opublikowanych.

Jestem z siebie dumny! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...