Skocz do zawartości

[VM] Nowy format na YT - SYLWETKI

Goods

Rekomendowane odpowiedzi

Fajnie ci to wyszło ^^ - Przyda się tym co go oglądają a nic o nim nawet nie wiedzą ;x.

Co do Ocelota nic do gościa nie mam, parę razy go oglądałem ;d.

Może kiedyś Wingsofdeathx ? moim zdaniem jeden z lepszych streamerów lola.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Za wolno czytasz, bez emocji (tzn. żadnych większych tonacji i nacisków na dane słowa) jak lektor ivony.

I czemu #1 to Crycelote... próba wybicia na popularności płaczka? :X

Błędy #1 Ocelote:

4:02

"Bardzo ceni sobie grę Aleks Isia"

Nie Aleks Isia tylko Aleks Icza.

4:04 "xpeke ze f natic" zrobiłeś przerwę pomiędzy "f" a "natic" czego się nie robi, to się czyta szybko jako jedno po prosu "fnatik".

Reszta ujdzie..

"distrb" a czyta się "disturb"

I znowu w #3 o Shusheiu czytasz "ef natic" zamiast szybkiego "Fnatik".

Pokazujesz nawet urywek z gry Fnatic jak casterzy mówią proste "fnatik" a ty nadal po tym urywku gadasz "ef natik".

Popracuj nad wymową angielskich słów bo czasami aż przychodzi zgrzyt zębów jak próbujesz na siłę dobrze wymówić a wychodzi źle... sprawdź najpierw jak się to czyta i dopiero kręć.

To nie hejt, to konstruktywna opinia. Seria mi się podoba tylko przez te na siłę wymawiane angielskie słowa troszkę psuję pracę.

Obejrzałem #1, #3 i #6 i dalej nie oglądam bo nie mogę wytrzymać twojego angielskiego na siłę... (to nie jest obraza,hejt). Jak mówiłem, popracuj nad wymową.

Tu znowu Nashor TV. Tym razem nie z SYLWETKAMI a z nowym formatem, którym są CIEKAWOSTKI tworzone wraz z Kenzackiem z Ciekawostki z League of Legends. Dość dobrze się przyjęły, więc myślę, że film zainteresuje również was.

Przy okazji zachęcam do polubienia Nashor TV na fejsie. :)

Dzięki z góry za opinie!

Już jest! Przed momentem na YouTube wylądował ósmy odcinek SYLWETEK, w którym opowiadam o dobrze wszystkim znanym Edwardzie aka. armeńskim księciu Thresha.

Zachęcam do oglądania!

PS. Mówię o tym pod koniec filmu, ale napiszę również tutaj. Ósmy odcinek kończy pierwszy sezon SYLWETEK. Drugi startuje już 15 października w nieco zmienionej formie - będę opowiadał o całych drużynach. Pamiętajcie, że już w sobotę kolejny odcinek dobrze przyjętych CIEKAWOSTEK!

Nashor TV i Ciekawostki z League of Legends prezentują drugi odcinek CIEKAWOSTEK, w którym opowiadamy nieco o liście Valkrina. Dowiecie się, których bohaterów powinniście pickować w kolejce solowej, a których całkowicie pomijać, żeby dostać się do wymarzonej ligi.

Dzięki z góry za opinie, szery, łapki w górę i inne takie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [VM] Nowy format na YT   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...