Julietta Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Kategoria: Paint Podkategoria: Temat: PortretDodatkowe informacje: -Termin składania prac: - do 22.08.2013Termin głosowania na nadesłane prace: - 3 dni od wystawienia prac.Prace wysyłamy mi na PW. Odnośnik do komentarza
Julietta Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Praca nr 1: Praca nr 2: Odnośnik do komentarza
Taki KaWai<3 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 [1_praca]Głosuję na nią bo owiele lepiej zrobiona, szkoda tylko że słabo kotka widac Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 [praca_1]<- Głosuję tutaj, ponieważ według mnie ta praca bardziej odnosi się do tematyki. Portret en face, co prawda kota a nie człowieka, ale to nadal portret. Ponadto pod względem estetycznym wygląda o niebo lepiej od pracy drugiej (kicia przynajmniej ma normalne oczyska, nie wygląda jak przejarana staruszka bez zębów i z cyckami na wierzchu, jakby to właśnie te dwie piłki były odzwierciedleniem kobiecego piękna, które powinno być ujęte na portrecie), jej prostota zdecydowanie przemawia za przewagą. Nie wiem czym są kreski na czole w pracy drugiej, rogi? Wycieczka wszy? Od kiedy kolor skóry człowieka ma barwę #ffffff? Portret to nie abstrakcja ani ekspresja, to realistyczne przedstawienie postaci. Kicia jest realna! Autorze dwójki, bierz przykład z autora jedynki! Odnośnik do komentarza
Svacior. Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 raca_1]<- Głosuję tutaj, ponieważ według mnie ta praca jest the best Odnośnik do komentarza
Rain Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 [praca_1]<- spoko praca, ciekawy koncept. głos na nią. Odnośnik do komentarza
Xanter Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 [praca_2] - głosuje na nią bo Imo jest lepsza. Odnośnik do komentarza
badumtss1 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 raca_1]<- Głosuję tutaj, ponieważ praca jest świetna kolorystycznie. Odnośnik do komentarza
Equener. Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 [praca-1]- Głosuje tutaj, bo Haj$ się zgadza. Odnośnik do komentarza
Immoral Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 [praca_2] - głosuje na nią bo Imo jest lepsza. Odnośnik do komentarza
JugensiK Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 [praca_1]<- Głosuję tutaj, ponieważ praca jest o wiele lepsza niż praca nr 2, bardzo fajnie dobrana kolorystycznie ;d ExMod WoT SP ExLider MMT exMentor http://www.twitch.tv/jugensik Odnośnik do komentarza
Sharavy Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 [praca_1] - Głosuję na tą pracę, ponieważ autor widać poświęcił więcej czasu na dopracowanie szczegółów aniżeli w pracy nr 2. Szkoda jedynie, że jasne tło mało kontrastuje z kotem, przez co zarys kota jest mało widoczny Odnośnik do komentarza
Małpa Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 [2_praca]Głosuję na nią bo cycki, tak na serio to więcej szczegółów. Odnośnik do komentarza
Arisa. Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 [praca_1]<- głosuję na nią, bo przedstawia kotka. Po za tym, jest ciekawsza kolorystycznie i sam pomysł zrobienia portretu zwierzęcia a nie człowieka jest dość oryginalny. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 [praca_1]<- bo mi się bardzo podoba, świetna kolorystyka i dobry pomysł. Odnośnik do komentarza
Phoenix_PL Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 [praca_1]<- koteł hau hau Odnośnik do komentarza
Hajda™ Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 [praca_1]Znakomicie odwzorowany kot Pani w pracy numer dwa mniej mnie zachęciła do oglądania ;c Odnośnik do komentarza
Julietta Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Wygrywa praca nr 1, a autorem jest jakim08. Gratulacje! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.