Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skrypt] Autorski skrypt Parkour

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Shoterowy

Naprawde szacun tobie, oddajesz tyle pracy za darmo, pomagales mi (i innym) bezinteresownie... :]

wyyVCZZ.png

Proszę o zdjęcie tych 25%, bardzo się staram. ^^

Opublikowano

Zrób żeby na końcu nie było tabliczki tylko jakiś blok i jak się stanie na niego to koniec parkour

Daj lajka jeśli pomogłem

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Świetna Robota !

Moje propozycje:

Dodanie licznika (tak jak więszkośc proponuje)

Dodanie chekpointów -czy jak to się pisze.Chodzi o to że powiedzmy,jeśli spadniemy to dzięki komendzie "x" Wracamy się na dany klocek który powiedzmy zapisaliśmy jakoś :D

Dodanie Więcej niż jedna nagroda dla parkoura.

Tyle odemnie :)

Opublikowano

Zarąbista robota. Nie znam się za bardzo na tych skryptach ale wydaje mi się że dużo czasu na to poświęciłeś bo trochę tego kodu jest.

Jeśli to nie problem i mógłbyś coś jeszcze dodać to proponuje licznik czasu (wydaje mi się że jako pasek exp), jeśli się spadnie na jakiś poziom lub do wody to tp na początek, możliwość ustawienia pola/klocka na końcu parkoura który wyłącza liczenie czasu (jeśli będzie licznik czasu).

Jeśli jeszcze trochę dasz radę rozbudować ten skrypt to w 100% on zastąpi pluginy od parkoura ;)

Pozdrawiam,

Opublikowano

Hmmm w sumie to mógłbym dodać ten licznik czasu i checkpointy, ale moje lenistwo + szkoła wygrywają ze mną. Postaram się to jednak dodać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam, że odkopuję.

Ale mam pytanie, mógłbyś wkleić kod na wklej.to ?

Ponieważ nie potrafię otworzyć spoilera.. :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up

Może i ma masę funkcji ale niektóre nie działają tak jak powinny..

A co do skrypt to jest fajny i mam pytanie czy mogę sobie go trochę przerobić, aby czekać 5 sekund gdy się kliknie w tabliczke?

Opublikowano

Cześć. Licznik został dodany i jak się spadnie to tp na początek? :P Nie chce mi sie sprawdzać kodu :D #Sory za odkop#

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

@up

a co takiego piszesz? ^.^

@top

Bardzo fajny skrypt. Pogratulować :) Jakoś pod koniec wakacji napiszę swój, ale w ogóle inny xD

Serio? Taki skrypt można napisać w 1 dzień ;3

A co do tematu:

To skript bardzo fajny, użyję go na swoim serwerze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...