Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Co Najlepsze Z Broni ? Jakie Kd I Bony

Shies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem tut o broniach które są lepsze

To nie są bronie na 90 +

więc :

Wojownik Body

1.Miecz Syriusza-KD wojownik,Sura,ninja Bony: 10%Na pół ludzi 10% na krytyczne i przeszywke

2.Swiety Miecz-KD wojownik,Sura,ninja Bony: 10%na omdlenia i 10% na krytyczne

3.Miecz Pelni Ksiezyca-KD -KD wojownik,Sura,ninja Bony: 10%Na pół ludzi 10% Na przeszywke

Wojownik Mental

1.Miecz ZaluKD wojownik,Sura,ninja Bony: 10%Na pół ludzi 10% na krytyczne i przeszywke

2.Zabojca Zoltego Smoka- KD wojownik,Sura,ninja Bony: 10%Na pół ludzi 10% na krytyczne omdlenia 10%

3.Pogromca Niebieskiego Smoka-KD wojownik,Sura,ninja Bony: 10%na pół ludzi i 10% na krytyczne

4.Miecz Slonca-KD wojownik,Sura,ninja Bony: 10%Na pół ludzi 10% krytyczne

Ninja dager :

1.Noz Strumienia--KD wojownik,Sura,ninja Bony: 10%Na pół ludzi 10% krytyczne

2.Kozik Czarn. Lisc.-KD wojownik,Sura,ninja Bony: 10%Na pół ludzi 10% otrucie

3.Ksiezycowy Podw. Noz-KD wojownik,Sura,ninja Bony: 10%Na pół ludzi 10% przeszywające uderzenie

4.Bezduszne Noże-KD wojownik,Sura,ninja Bony: 10%Na krytyczne 10%omdlenia

Ninja Archer

1.Stalowy Luk Kruka KD wojownik,Sura,ninja Bony: 10%Na pół ludzi 10% przeszywające uderzenie

2.Luk Niebieskiego Smoka KD wojownik,Sura,ninja Bony: 10%Na pół ludzi 10% otrucie

3.Upiorna Kusza KD wojownik,Sura,ninja Bony: 10%Na pół ludzi 10% krytyczne i omdlenia

Sura WP i BM

1.Niebianski Miecz-KD wojownik,Sura,ninja Bony: 10%Na pół ludzi 10% krytyczne i omdlenia

2.Miecz Egzorcysty-KD wojownik,Szamana,ninja Bony 10% na krytyczne i otrucie

3.Demoniczne Ostrze - KD wojownik,Sura,ninja Bony: 10%Na pół ludzi i przeszywke 10%

Szaman Smok

1.Dzwon Smierci - KD szamana ,wojownika,sury Bony 10% na przeszywke i krytyczne

2.Smoczy Dzwon-KD WOJOWNIKA,szamna,ninja Bony - 10% na otrucie i przeszywke 10%

3.Hibiskusowy Dzwon-KD Wojownika Ninij,Szamana Bony - Krytyczne 10% i otrucie

Szaman Haller

1.Wachlarz 8-Trigramow-KD Wojownika Ninij,Szamana Bony 10% na otrucie i krytyczne

2.Wachlarz Lezacego Smoka-KD Wojownika Ninij,Szamana Bony i 10% na omdlenia i krytyczne

3.Diabelski Wachlarz-KD Wojownika Ninij,Szamana Bony 10^ na przeszywjące krytyczne i pół ludzi

Z nich będziecie walić około 7-10k z wyznaczonego skila Pozdrawiam

Piszcie jeżeli nie wiecie co lepsze

sygna1c.png
Opublikowano

są są no ale napisalem to nie na 80 + tylko poprostu bez dodatkowych ;d

@Down Dopisane ^^

sygna1c.png
Gość Mounthains
Opublikowano

są są no ale napisalem to nie na 80 + tylko poprostu bez dodatkowych ;d

to możesz też dopisać. Niech narazie stoi bo widzę że dyskusja się na ten temat potoczy ^^

Opublikowano

a dla mentala parta zlodziej dusz najlepsze zala prawie nikt nie nosi

dager smocze noze i zobkowane

archer luk diabla wieksze dmg magiczne

bodziak smiercionosne i ksiezycowy

bm szpon fmsik

wp brzegowe swiety

smok bambusowy dzwon

heler diabelski wachlaz

to tak tyle uzupelnie jeszce

Opublikowano

Moim zdaniem te bony to są dupne... Ja biorę 6 i 7 wszędzie, i tam jest siła przeciw wojom np. i w mieczu tak, siła, ludzi, kryt. Ale się tylko rozpisałeś moim zdaniem to nie ma sensu. A i tak każdy wybiera sobie bony jakie będzie chciał. Ale + bo się postarałeś ;]

modxp7oj4.jpgPozdro dla wszystkich Modków ^^
Opublikowano

Nom bo są ale one tez dawają i te co ja dalem są najlepsze + te 6 7 jestes the best xD

sygna1c.png
Gość Mounthains
Opublikowano

dobra, ściągne ci tego warna i podkleje, zobaczymy co z tego wyniknie

Opublikowano

Ja gram na FKyt2 i nie zaduzo ludzi ma zlae/zatrute ze wzgledu na drop. na atlancie to przez 4-5h expa 1 wyciagniesz (po 92lvl). Popyt na te bronie jest ksmiczy-coo chwile kupie zala itd.

Niebian slaby? Mi lepek z palucha walnal 89k krytyka. Poradnik ma pelno bledow. U BM 10 ludzi daje mniej niz 12 inta)'' Ja na pvp mam abs pz ( 45%) i jak siekne 1k hita to 4.5k leci do pz.

'' jezeli masz wicej niz 120inta zauwazysz wtedy ten efekt.

CandyLongju:

Gyarto 116lvl+ - Cash char.

BuffaGyarta 98lvl+ - Buff char.

Dropczykijl 100lvl+ - Funny char - full pvp eq.

OFF - NIE POLECAM SERVA, ZBANOWANY ZA ROZWALENIE KRISSA (METALKIL) W PVP.

Opublikowano

Gra ktoś na YmyT2 ?? Bo mam z nim problem nie moge sie zalogowac bo ciagle pisze ''Zostaniesz połączony z serwere,''...Zdenerwowałem sie i się przerzuciłem na XII<trzynastkę>Fajoska strzelanka jak by ktoś zrobił o niej podstrone opisałbym wszystko/!!!!

Opublikowano

Najlepszy według mnie jest syriusz. Na moim nowo założonym serverze ( bez żadnych zmian) największe dmg zadaje właśnie syriusz !!!

Co do bonów dla Wp i BM to obowiązkowym jest int, ludzie i kryt

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Ja mam jedno pytanie, mianowicie jak wsadzisz do broni na 30 lvl (FMS, koziki) 3kd? Ja moge max 2 kd wsadzać ;p

tak jak kazdy mozna wsadzac 2 kd.Jednak widzialem ze gosciu dodawal slota w ribie DIAMENTEM . Na twojej tubie sa filmy .

sygna4.jpg
Opublikowano

2 razy up:no soory ale bojowy+9 7 bonow w tym 15 na kry i przeszywe oraz na ludzi z kd smierci i np woja i zaklecia....CZOŁG

o kurcze dable post morze mi sie uda walnac multi posta albo ultra . sorrka

sygna4.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

dla mentala według mnie najlepsza bronią jest Miecz boga smoków ( Spada dio del drago) 2 ręczna na 95 która ma wbudowany bon na pół-ludzi do tego bony 10% kryt 10%przeszywka 10% omdlenie lub 8% trutka ktora często przydaje się nie tylko w pvp. Jeżeli chodzi o kd to polecam woja sury i powtorki ninji nie koniecznie jezeli walczymy z daggerem a o archerze lepiej nie wspominac nawet kd+9 nei pomagaja wolnemu mentalowi dogonic archera ktory ucieka i to tyle jeżeli chodzi o mnie

Opublikowano

1.Noz Strumienia--KD wojownik,Sura,ninja Bony: 10%Na pół ludzi 10% krytyczne

2.Kozik Czarn. Lisc.-KD wojownik,Sura,ninja Bony: 10%Na pół ludzi 10% otrucie

3.Ksiezycowy Podw. Noz-KD wojownik,Sura,ninja Bony: 10%Na pół ludzi 10% przeszywające uderzenie

4.Bezduszne Noże-KD wojownik,Sura,ninja Bony: 10%Na krytyczne 10%omdlenia

Z czego robi się Nóż strumienia?

Wątpię żeby koziki były aż takie dobre w mnie lepsze są Skrzydła demona Także mają śr um maja dużo większy dmg.

Co do tych KD uważam ze lepiej wsadzić kd śmierci lub penetry zamiast sury lub ninjy.

A z resztą mogę się mniej więcej zgodzić.

Opublikowano

przydatne ale w niektorych broniach nieda sie kd wlozyc, naprzylad w strumykowych.... na Priv Servach oczywiscie

tesspjp.jpg

Założyłem się z kolegą że jak będe miał 1000 - to wygram piwo. Wiec Daj - a pomożesz mi wygrać piwo :)

Opublikowano

Co do Sury, to osobiście polecam :

dla WP : Egzorcysty ( potem Brzegowe Ostrze ) i Lwi miecz ( do Expa ) - nie będę wymieniał obroni o mniejszym lvl'u, bo nie po to się gra na privach, aby zatrzymywać się przy 30 lvl'u i FMS'ie ^^

dla BM : Szpon ( potem Święty Miecz, a następnie Śmiercionośne ( Śmiertelne ) Ostrze ) i Lwi Miecz ( też tylko do expa ).

Ogólnie przyjęło się, że WP jest do expa a BM do PvP. Ja gram BM'em i mogę śmiało stwierdzić, że BM jest naprawdę dobry do PvP jak i do expa. Mam Śmiercionośne + 9 z 3 kd ( ninja, wojownik, sra ) a bony na krytyka w itemach i na PVP sprawuje się świetnie.

Co do WP, to również walczyłem z paroma Surami i niestety muszę przyznać, że na PvP nie jest takim koksem jak niektórzy piszą. WP wyłączy rozproszeniem Bm'owi Ochronke i to wszystko. Jeszcze się nie zdarzyło, żeby WP mnie położył.

I jeszcze jedna sprawa KD w zbroi i broni, nic nie dadzą jak nie masz dobrego EQ ^^

Pomogłem Ci w czymś ? Daj + , to nic nie kosztuje.

Jeżeli coś Ci nie działa to zapytaj o to, a nie od razu wstawiaj - .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...