Taki KaWai<3 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam. Zna ktoś takie fajne miejsce do podexpiania reffa do 30lvl? na groszkach dobilem mu 18 i ciezko tera lvl leci. Mam 59lvl Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArcheR. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Expienie to błąd! Za misje 1-55 jest zwiększony exp, po co ma się to zmarnować..? Brawls of viewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlauS. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 O ile pamiętam to musisz robić CP, a CP30 musi zostać odblokowane poprzez robienie poprzednich. Zły pomysł z tym expieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taki KaWai<3 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie chodziło mi że dobił bym se 30lvl i od 1 do 30 cp przechodził :/ Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArcheR. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nie chodziło mi że dobił bym se 30lvl i od 1 do 30 cp przechodził :/ Expienie poza LoD czy aktem 5 to głupota.. Za misje jest zwiększony exp, o wiele szybciej wbijesz 30lv robiąc misje i przy okazji nie będziesz musiał potem nadrabiać zaległych CP i misji. Brawls of viewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli17 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zaraz podesle ci link do mojego starego tutoriala z tym sposobem @edit Prosze bardzo : http://www.mpcforum.pl/topic/923528-tut-zarabiamy-kas-w-nostale-3/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.