amongo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witam mam 71 lvl łuk i nie wiem na co najlepiej teraz wydać kase. Zastanawiałem sie nad : Resy Eq Up wk (mam +5) Smiało pomóżcie mi wybrac lub podajcie na co najlepiej wydac kase na tym lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArcheR. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Eq to podstawa, ale resy też są potrzebne. Zbieraj na resy :p. Brawls of viewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlauS. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 A jakie masz EQ? Ja polecam resy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x_x_Sniper_x_x Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jak wk +5 to trochę słabo. Ja na 60 lvl mialem juz +10. Na Twoim miejscu postarałbym się najpierw go upnąć do +10/11, a potem zbierał na resy. https://soundcloud.com/jendrusinsky/sets/trip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArcheR. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jak wk +5 to trochę słabo. Ja na 60 lvl mialem juz +10. Na Twoim miejscu postarałbym się najpierw go upnąć do +10/11, a potem zbierał na resy. Co z tego, ze będzie miał lepszego wk, skoro i tak będzie padał na np. hita. Wk tu nic nie da, pierw resy, potem eq, nie wprowadzaj autora w błąd... Brawls of viewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x_x_Sniper_x_x Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Nikogo nie wprowadzam w błąd. Każdy ma swoje zdanie Ja na przykład uważam że lepiej jest podnieść wk i siekać mocniej potwory aniżeli bronić się, bo i tak trzeba będzie pocić i tu, i tu. https://soundcloud.com/jendrusinsky/sets/trip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crr... Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Pierw eq potem sp, jak masz nawet sp +15 a eq zlepione z gówna i nie masz resów, to padniesz od osoby z sp +5, która w przeciwieństwie do ciebie ma eq i resy. Eq to podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amongo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Dziekuje za odpowiedzi juz wiem na co zbierac. Mozna cls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.