Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pomysł Dobry czy nie?

Pytanie :D  

34 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagra?by? na takim serwerze?

• Pewnie
    • By? mo?ee... (prosz? o komentarz jako powód)
    • Raczej nie (prosz? o komentarz jako powód)
    • Nie (prosz? o komentarz jako powód)
  2. 2. Chcia?by? SurvivalGames (ze statystykami na stronie) ?

• Tak, to urozmaici gr?.
    • Nie, tak jest ok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nic specjalnie ciekawego... kilka plugow i tyle.

Pamiętaj, że ja nikogo nie namawiam do gry. Ale miło by było gdybyś chociaż na moment wbiła i zobaczyła czy Ci się spodoba czy też nie. Masz prawo wyjść :)

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo fajny pomysł ! Na pewno by wypalił ( Tylko 50/100 slot ! )

Pozwolę sobie o coś spytać: Po co? Wolę zacząć nawet od 20 slotów, a mieć pewność, że będą chcieli grać gracze to powiększę...

Opublikowano

Pamiętaj, że ja nikogo nie namawiam do gry. Ale miło by było gdybyś chociaż na moment wbiła i zobaczyła czy Ci się spodoba czy też nie. Masz prawo wyjść :)

interesuje mnie tylko mój serwer, i od roku szukam rpg. Reszte mam gdzies... ech ... rok szukania i dalej nie ma rpg.

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

interesuje mnie tylko mój serwer, i od roku szukam rpg. Reszte mam gdzies... ech ... rok szukania i dalej nie ma rpg.

OK, rozumiem. Tobie ma prawo się nie podobać, jednak ciesze się, że innym się podoba ;)

Opublikowano

Pomysł dobry, nareszcie coś nowego. Tylko coś czuje, że zaraz powstaną marne kopie tego pomysłu na serwerach z 3 slotami gdzie jest 4 administratorów. A co do krwawiących mobów jeżeli to moobsbleed czy jakoś tak to jest fajne do popatrzenia przez chwile ale nie jest dobre na dłuższą metę. I żeby to wypaliło potrzebował byś dobrej maszyny na ponad 50 osób i ekipę która bardziej się znają na minecrafcie, "BARDZIEJ".

Opublikowano

Jak serwer ile gotowe ;d?

Jeśli nie ma żadnych błędów to jesteśmy przy 90%

Pomysł dobry, nareszcie coś nowego. Tylko coś czuje, że zaraz powstaną marne kopie tego pomysłu na serwerach z 3 slotami gdzie jest 4 administratorów. A co do krwawiących mobów jeżeli to moobsbleed czy jakoś tak to jest fajne do popatrzenia przez chwile ale nie jest dobre na dłuższą metę. I żeby to wypaliło potrzebował byś dobrej maszyny na ponad 50 osób i ekipę która bardziej się znają na minecrafcie, "BARDZIEJ".

Bardziej myślałem o tym: http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/bleedingmobs/

Opublikowano

Informuję wszystkich, że pluginu na krew nie będzie (wieleee bugów) dlatego sobie go odpuszczamy.

Prace nadal trwają!

Status: 95% został tylko pex do napisania :)

Opublikowano

@red

aha, spoko? :D

Czekam na serwer !

Doczekasz się już niebawem :) Skończymy tylko mapę (chcemy by spawn Wam się podobał, a nie by był jak gówno)

Opublikowano

jesli mape okreslasz slowem "tylko" to mysle ze nie ma co mowic o dobrym serwerze :)

Jak nie masz zamiaru grać to po co wchodzisz w dyskusję?

Uwaga! Mój budowniczy nagle ma rozwalony komputer dlatego szukam 1-2 budowniczych, którzy zrobią ładny spawn i parę innych rzeczy jakie zadam. WARTO! Pisać na GG: 11749698

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...