Skocz do zawartości

[Pytanie] Pomysł Dobry czy nie?

19Adam97

Pytanie :D  

34 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagra?by? na takim serwerze?

• Pewnie
    • By? mo?ee... (prosz? o komentarz jako powód)
    • Raczej nie (prosz? o komentarz jako powód)
    • Nie (prosz? o komentarz jako powód)
  2. 2. Chcia?by? SurvivalGames (ze statystykami na stronie) ?

• Tak, to urozmaici gr?.
    • Nie, tak jest ok

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zapewne wielu osobom znudziłooo się granie na Survival + Frakcje. Chciałbym zapytać jednak czy to by Wam się nie podobało:

- Zaczynamy od 2 smoków w endzie (lecimy bardziej w tryb HARD ;))

- Ze stone wylatują jajka villagerów oraz koxy (na koxy na prawdę mały %)

- Auto segregowanie się chestów (wystarczy lekkie uderzenie, nie potrzeba żadnych modów)

- Trzymanie pochodnii = "Świecący teren"

- Inne dzwięki, np. "muu" krowy jak ktoś wchodzi na serwer (lekki 4FUN musi być) :D

- Statystyki na stronie

- Krew z mobów i graczy

- Plugin Factions, ale chcę go bardzo edytować, np. chesty będzie można otwierać na claimie (trzeba szybko zbudować bazę lub położyć cobla na skrzynie) :D

- Otwieranie się Netheru i ENDu w wyznaczonych godzinach (by nie każdy mógł od razu iść "oskubać" twierdzę)

Na razie to tyle jak wpadną mi pomysły zedytuje/napisze nowy post.

Proszę o wypowiadanie się, zrobię ankietę, bo niektórzy to lenie, którym ciężko napisać parę słów ;D

Dodatkowo pytanie: Jeśli chcielibyście taki serwer to powinno być SurvivalGames czy też nie? Zapraszam do pisania! :)

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

fajny pomysł na serwer,i czy ci się już udało go stworzyć ?

jak tak to daj ip i zobaczę co tam stworzyłeś :)

Na razie mam 3/4 tego co napisałem. Chcę pierw sprawdzić na localhoscie wszystko czy działa poprawnie (nie chce mieć bugów :))

Pomysł naprawdę średni. Mi się jakoś super nie podoba, szczególnie, że chcesz zwykłe Factions. ;)

Ale zobaczymy co z tego wyjdzie. ;-)

Pozdrawiam.

Jak mi napiszesz plugin - to spoko

Zresztą dlaczego Factions? Bo większość serwerów to ma i dużo ludzi nastawiło się do tego. Osobiście nie wiem czy bym troszkę nie chciał Gildii by FUSH ;)

@UP : Gildie by FUSH? To jakiś żart? Pełno bugów, kod jakby go pisał FUSH pod wpływem środków odurzających, nic się kupy dupy nie trzyma. ;)

Już bardziej polecam skrypt by Dzikoysk, który ma jeszcze troszkę błędów, ale ja mam go w zmienionej wersji... :P
Jeśli potrzebowałbyś pomocy przy serwerze pisz PW. ;>

Pozdrawiam.

@UP : Gildie by FUSH? To jakiś żart? Pełno bugów, kod jakby go pisał FUSH pod wpływem środków odurzających, nic się kupy dupy nie trzyma. ;)

Już bardziej polecam skrypt by Dzikoysk, który ma jeszcze troszkę błędów, ale ja mam go w zmienionej wersji... :P

Jeśli potrzebowałbyś pomocy przy serwerze pisz PW. ;>

Pozdrawiam.

Spoko. Zapraszam do dalszego głosowania

chlopie, pewnie ze zagram , zarąmbisty pomysł na serwer , jak zrobisz podaj ip/zrób reklame w publikacji serwerów tylko mozesz tam tez zrobic rozne parkour/spleefy itp

Lat: 16
Nick: Imzymiere

Zbuduje spawn na twój serwer or something xDpisz pw

chlopie, pewnie ze zagram , zarąmbisty pomysł na serwer , jak zrobisz podaj ip/zrób reklame w publikacji serwerów tylko mozesz tam tez zrobic rozne parkour/spleefy itp

Parkoury będą, ale spleefy nie koniecznie ;)

dobry a zarazem zły pomysł bo co 2 serwer jest surviwal frakcje i ludzie maja juz go dosc

Takiego serwera jeszcze nie widziałem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] Pomysł Dobry czy nie?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...