Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o McDonald i KFC?

xElosik123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedzenie jak każde inne - niezdrowe, bo nie zdrowe, ale jedząc np. takie mięso z brudną solą, również jest niezdrowe, tak czy inaczej nie ma w dzisiejszych czasach zbyt wiele zdrowych rzeczy, chyba że jadłbyś codziennie sam ryż ;/

Viatron

17 Sierpnia 2013 - Dołączenie do grona użytkowników MPCForum

NIE KLIKAJ

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

Sporadycznie można tam coś zjeść, jednak preferuję "domowe" jedzenie często smaczniejsze od niektórych wynalazków takich "restauracji".

1294477714-U1.png

Opublikowano

Sporadycznie można tam coś zjeść, jednak preferuję "domowe" jedzenie często smaczniejsze od niektórych wynalazków takich "restauracji".

Dobrze powiedziane "wynalazków" ;D

Raz na jakiś czas- no chyba, że ktoś lubi wyglądać jak maskotka Micheliin ;D

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Ostatni raz jadłem na wycieczce ze szkoły. Już w galerii wolę stoiska z obiadem niż kfc lub mcdonald. Przynajmniej tam robią na żywo i za 13 zł masz kopiec żarcia. Albo pizzerie, gdzie kolo robi pizze przy ludziach i ją podrzuca.

Opublikowano

McDonald- mało żarcia za dużo kasy i 100% chemii ale dobre, KFC nawet ok ale mają jakiegoś świra na punkcie kurczaków i drogo

osobiście kocham Subwaya; mało osób, zawsze na deptaku przed wejściem stoi kobitka rozdająca kupony ważne zresztą 2 miesiące, dużo promocji, za 10 zł nie dostajesz tego:

mcdonalds-Filet-O-Fish-Extra-Value-Meals

Tylko TO + puszka coli, super promocja:

kanapka_kurczak_subway.jpg

Subway wymiata, i jeszcze kanapkę robią na twoich oczach, a pieczywo wygląda na zdrowe i możesz wybrać; białe, oregano, ciemne....

I sam wybierasz wszystko :D tyle tylko że się nudzi bo ile można kanapki i kanapki..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Mimo szybkiej obsługi, która ma jakieś ruchy a nie się wlecze to nie przepadam za takimi restauracjami ;)

Wpadam okazyjnie, raz na jakiś czas, ale nie polecam bo po kilku wizytach tyje się niemiłosiernie, choć jak ktoś ludzi jeść dużo frytek i takich innych to może mu się to spodobać.

jeżeli muszę wybierać wybieram - McDolanda.

Opublikowano

Gówno,nie jedzenie.

Zamiast jeść zdrowo lepiej się nawpierdalać burgerów czy innego gówna które zawiera 90% tablicy mendelejewa.

graphic.png

Opublikowano

Przecież ten kurczak to 100% panierki .. Dostajecie takie duże udko pod myślą , że w ch*j mięsa a tutaj gowno . Z 4g miesa by sie znalazło , reszta napompowana proszkiem do pieczenia . Osobiscie jak już tam ide to po dolewke , bo sie nachlać idzie . Mc D. kolejny syf , z resztą nie ma co opisywać przynajmniej jest coś mięsa lub papieru toaletowego ..

Tak to tylko SubWay ew. na kebaba się strzeli z ziomkami i git .

Opublikowano

Rzadko tam jadam, ale jedzenie jest dobre. Jedynym minusem są ceny. Załóżmy taki McDonald. masz sb. zestaw mcdeal i płacisz 10 zł za 2 cheesburgery małe frytki i małą cole, ok nie jest, aż tak źle.. ale masz nagle jakiś tam hamburger do kupienia 2 częściowy czyli tak jakby jak dwa cheesburgery, i płacisz nagle 14-17zł za jeden. gdzie tu sens?

Budowniczy
Opublikowano

Najlepszy McDonald, Two For You (czy jakoś tak) za 5 zł, można 1 hamburger i 1 małe frytki, więc co w tym drogo ?

Byłem ostatnio w pizzeri Avanti i tam to dopiero był fastfood, jakaś wołowina, która była jakaś przeterminowana z jakimś sosem grzybowym, a blee !

Polecam McDonald, a co do KFC, to lubie tam pudełko z kurczakiem zjeść, dobree :)

Ale bywam raz do czasu, więc, żeby mi się to nie przyjadło :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Smaczne jedzenie. Niestety u mnie w miasteczku nie ma KFC ani Mc Donalda ale jak mam wyjazd do Olsztyna przykładowo to zawsze odwiedzę KFC ;p. Według mnie lepsze jedzenie ma KFC bo jak wchodzę do McDonalda to mnie zbiera na wymioty jakoś.

Ahhh te kubełki w KFC <3

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

w obu przypadkach zdecydowanie za drogo. Gdyby taki hamburger kosztował 1,50zł ważyłbym 45kg+

Opublikowano

Omijam je szerokim łukiem. Syf, totalny syf. Zamontować tam tylko kamery w tych kuchniach i popatrzeć co oni tam wyprawiają.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Mi tam w obu smakuje ale jak inni pisali - niezdrowe, "śmieciowe" jedzenie. Nie jem też tam zbyt często, tylko jak mam ochotę ;) Nie biore tam kubełków itp. tylko tam standardowo B-Smarta + Longer albo w mcdonald cheeseburgera i tyle. Jednak wolę domowe jedzenie :) W sumie nawet nie wiadomo czy im tam kurczak nie spadł na podłogę a spodziewam się, że podłoga u nich nie błyszczy :P

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Dobre żarcie ale drogo w chuj.

Naprawdę?

Jedzenie jest smaczne ale strasznie niezdrowe i jest tłuste. W hamburgerze jest może 10% mięsa. Jedzenie z McDonaldu to same konserwanty i chemia. Jedyne ci jem w Mc to lody i cheeseburger na resztę nawet nie patrze, sałatka tam ma więcej kalorii niż hamburger. W KFC ma minimalnie zdrowsze jedzenie dlatego wole tam jeść ale też zazwyczaj jem B-smarta bądź kubełek ale też za bardzo nie lubię ze względu na to jakie to nie zdrowe jest.

Opublikowano

Naprawdę?

Jedzenie jest smaczne ale strasznie niezdrowe i jest tłuste. W hamburgerze jest może 10% mięsa. Jedzenie z McDonaldu to same konserwanty i chemia. Jedyne ci jem w Mc to lody i cheeseburger na resztę nawet nie patrze, sałatka tam ma więcej kalorii niż hamburger. W KFC ma minimalnie zdrowsze jedzenie dlatego wole tam jeść ale też zazwyczaj jem B-smarta bądź kubełek ale też za bardzo nie lubię ze względu na to jakie to nie zdrowe jest.

fastfood1.jpg

Mi tam smakuje .

giphy.gif ­

Opublikowano

Ja aktualnie jadam jedynie KFC, lecz bardzo rzadko i jest tam bardzo wiele kalorii pustych kalorii, które ciężko spalić. Nie polecam tak szczerze KFC ani Mc :)

< Szanuj wszystkich bez względu na wiek >

Opublikowano

Kfc i mcdonald to syf, chyba, że ktoś lubi pić z frytkami litry tłuszczu i patrzeć się na tłuste grubasy.

Opublikowano

Sam osobiście ćwiczę i trzymam dietę (średnie węgle, wysokie białko), więc mogę ocenić tego typu restauracje tylko negatywnie, acz niektóre kanapki są całkiem dobre, zjadliwe, no i mają dużo białka, więc między posiłkami można sobie raz za czas zjeść kanapkę z Maca czy KFC, czemu nie?

7yo9.png

Opublikowano

Tłuste jedzenie i kilkaset tys. kalorii ...

Jak tam jadam to raz na kilka miesięcy ...

Wolę obiad mojej mamy ;3 100x lepszy.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...