xElosik123 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Siemka, chciałem was zapytać co sądzicie o restauracjach McDonald i KFC? Pytam was o to ponieważ chciałbym zobaczyć, jaką wy macie opinie na temat tych restauracji Odnośnik do komentarza
squah :') Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Śmieciowe żarcie, tłuste, pełne pustych kalorii, masa cukru, cholesterolu, chemii. Ale smaczne. Raz na 3 miesiące tam jadam więc mi smakuje ;> Game Over Odnośnik do komentarza
PonyFag Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 od czasu do czasu dla wlasne przyjemnosci okej ale tak po za tym to puste kalorie tluszcz i nci wiecej rzadko jadam tam ale lubie tam zjesc ,oczywiscie nie duzo chyba ze gastro faza Odnośnik do komentarza
`Nakou Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jedzenie z ulicy Samochuj pierdolnie psa inni podchodzą biorą go do kuchni ,a potem są hamburgery Ja kiedyś to jadlem w niewielkich ilościach no bo smak ma dobry ale teraz to za chuja nie zjem miesa z ulicy Tak wgl. to śmierdzi wole jeść chleb z pomidorem albo ogorkiem niż gowno z MC DONALD lub KFC Odnośnik do komentarza
Kuaczi Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Smaczne jedzenie, obsługa w większości przypadków nie zasługuję na tę posadę. Lokale świetnie urządzone, tak więc całość oceniam na 7/10, a Wy co myślicie o tych restauracjach? Odnośnik do komentarza
Ultimate7 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jedzenie z ulicy Samochuj pierdolnie psa inni podchodzą biorą go do kuchni ,a potem są hamburgery Ja kiedyś to jadlem w niewielkich ilościach no bo smak ma dobry ale teraz to za chuja nie zjem miesa z ulicy Tak wgl. to śmierdzi wole jeść chleb z pomidorem albo ogorkiem niż gowno z MC DONALD lub KFC Głupoty ci matka nagadała i tak powtarzasz. Sam jem dość rzadko, jakieś 4x na rok. Nie ma sensu jeść tego codziennie bo bym się nie najadł. e: Raz widziałem jak mysz zapierdalała, to powiedziałem to kierowniczce. Jedzenie dostałem w 30 sec. Odnośnik do komentarza
TheAnayer Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 KFC Sogood Odnośnik do komentarza
`Nakou Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Głupoty ci matka nagadała i tak powtarzasz. Sam jem dość rzadko, jakieś 4x na rok. Nie ma sensu jeść tego codziennie bo bym się nie najadł. e: Raz widziałem jak mysz zapierdalała, to powiedziałem to kierowniczce. Jedzenie dostałem w 30 sec. Mysz zapierdalala a ty ją zlapales i powiedziales zeby ci z tego zrobili hamburgera , nom fajna historiaale zacznijmy od tego ze ty z domu nie wychodziles odkąd masz komputer w domu więc jakim cudem znalazleś się tam ? w metinie u teleportera jest tp do mc donald ? Jedzenie w tych kfc i donaldach to śmieci Brytyjczycy to wpierdalaja garściami i zobaczcie jak się jebance spasły Wszystkie tego rodzaju sklepy z gownem powinni usunąć w chuj z Polski Odnośnik do komentarza
xElosik123 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Mysz zapierdalala a ty ją zlapales i powiedziales zeby ci z tego zrobili hamburgera , nom fajna historia ale zacznijmy od tego ze ty z domu nie wychodziles odkąd masz komputer w domu więc jakim cudem znalazleś się tam ? w metinie u teleportera jest tp do mc donald ? Jedzenie w tych kfc i donaldach to śmieci Brytyjczycy to wpierdalaja garściami i zobaczcie jak się jebance spasły Wszystkie tego rodzaju sklepy z gownem powinni usunąć w chuj z Polski McDonald i KFC nie będzie taki zły jak nie będzie się go jadło 1mln razów na rok. Akurat jak ktoś je to codziennie po 1 - 3 razy to się nie ma co dziwić ;d Ja osobiście lubię czasem tam zjeść Ale tylko w McDonaldzie bo KFC mi nie zbyt smakuję, po za tym obrzydziłem się tym, jak kiedyś ktoś znalazł prawdziwego kurczaka w KFC > . < Odnośnik do komentarza
xQuazz Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 @up Widze że poważnie ci mamusie zjebała rozum. Ja szczerze jadam tam 1-2 razy w miesiącu, nie powiem bdb jedzenie, szybko i co też ważne tanie Osobiście wole KFC, do McDonalda chodze tylko na McFlurry Odnośnik do komentarza
pSlav Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Oba są bardzo dobre, ale też niezdrowe.Jadam to ze 2 - 3 razy w miesiącu, raczej mi się nie znudzi to żarcie.Do lokali i obsługi nie przywiązuje uwagi, bo zazwyczaj biorę na wynos. Odnośnik do komentarza
Dektored Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Hmm. Jestem tam od czasu do czasu, tylko podczas jakiegoś wyjazdu czy coś. Jedzenie dobre, lecz niestety sama chemia. Za 10 zł zamiast hamburgera wole zjeść kebaba. Przynajmniej mniej chemii niż w KFC czy McDonaldzie. Albo jak Omek, bagietkę z czosnkiem Odnośnik do komentarza
Hrabson Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Mam metabolizm jak kombajn więc mogę jeść cokolwiek chcę i nie przejmować się skutkami W związku z tym korzystam z takich "knajp" ale wolę kfc, bardziej mi smakuje ten kurczak Odnośnik do komentarza
deska2 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 W McDonaldzie to chyba jadłam ostatnio jak byłam na jakieś wyciecze w podstawówce :P Ogólnie to omijam takie miejsca szerokim łukiem, bo sprzedają śmieciowe jedzenie. Nie żeby w sklepie było zdrowiej, ale jednak wolę nie jeść frytek, które mogą leżeć kilka miesięcy i wyglądają tak samo jak w dzień zakupu. Odnośnik do komentarza
Franko_1998 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Mysz zapierdalala a ty ją zlapales i powiedziales zeby ci z tego zrobili hamburgera , nom fajna historia ale zacznijmy od tego ze ty z domu nie wychodziles odkąd masz komputer w domu więc jakim cudem znalazleś się tam ? w metinie u teleportera jest tp do mc donald ? Jedzenie w tych kfc i donaldach to śmieci Brytyjczycy to wpierdalaja garściami i zobaczcie jak się jebance spasły Wszystkie tego rodzaju sklepy z gownem powinni usunąć w chuj z Polski Jacy Brytyjczycy, chyba Amerykanie. Co do żarcie to smaczne, ale w chuj nie zdrowe. Osobiście wolę McDonald, ale i tak te KFC, McDonaldy, Burger Kingi to jedne dziadostwo. Raz na pół roku można tam pójść, nie więcej. Wolę sobie zjeść pizzę, bo jest zdrowsza (jak dla mnie :p). Nie wiem jak jest w rzeczywistości. Odnośnik do komentarza
KoORNEL Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 KFC jest dobre ze względu na panienke... McDonald - od czasu do czasu bigmacki. Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie. Odnośnik do komentarza
PigZombie Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 same smiecie! idz do Salat story a nie te wiory Odnośnik do komentarza
MrMarcinMarek Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 McDonald i KFC nie będzie taki zły jak nie będzie się go jadło 1mln razów na rok. Akurat jak ktoś je to codziennie po 1 - 3 razy to się nie ma co dziwić ;d Ja osobiście lubię czasem tam zjeść Ale tylko w McDonaldzie bo KFC mi nie zbyt smakuję, po za tym obrzydziłem się tym, jak kiedyś ktoś znalazł prawdziwego kurczaka w KFC > . < A jakiego kurczaka mieli dać, plastikowego kurwa? Nie widziałem nic nigdy w tym stylu, jedynie nerke czy co to tam było. W chuj nie zdrowe, jem tylko podczas wyjazdów. Ale nie powiem, bardzo lubię. ' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie, Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie. Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! ' Odnośnik do komentarza
Skr. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Na gastro najlepsze Odnośnik do komentarza
Morrdechaj Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Dlaczego tu nie ma BurgerKing? To lepsze niż te KFC albo MCdonald... 1000 razy lepsze i smaczniejsze. Odnośnik do komentarza
UfokiAtakuja Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wiesz McDonald jest spoko ale Kfc ma kubełek skrzydełek który jest super Więc trudno wybrać LUBIĘ CZEKOLADĘ Odnośnik do komentarza
danielhinz Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Mają dobre hamburgery taka fajna bułka MMmmm pycha wczoraj jadłem Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Tu i tu dobre żarcie, od czasu do czasu bywam tam. Odnośnik do komentarza
Radioś :3 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Dobre żarcie ale drogo w chuj. Odnośnik do komentarza
MPCTaylor Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Dla mnie ok, ale już wolę SubWaya, kiedy jestem na mieście i nic innego nie ma. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.