Skocz do zawartości

Co sądzicie o McDonald i KFC?

xElosik123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jedzenie z ulicy :)

Samochuj pierdolnie psa inni podchodzą

biorą go do kuchni ,a potem są hamburgery :)

Ja kiedyś to jadlem w niewielkich ilościach no bo smak ma dobry

ale teraz to za chuja nie zjem miesa z ulicy :)

Tak wgl. to śmierdzi wole jeść chleb z pomidorem albo ogorkiem niż gowno z MC DONALD lub KFC

58121063168705213211.png

Jedzenie z ulicy :)

Samochuj pierdolnie psa inni podchodzą

biorą go do kuchni ,a potem są hamburgery :)

Ja kiedyś to jadlem w niewielkich ilościach no bo smak ma dobry

ale teraz to za chuja nie zjem miesa z ulicy :)

Tak wgl. to śmierdzi wole jeść chleb z pomidorem albo ogorkiem niż gowno z MC DONALD lub KFC

Głupoty ci matka nagadała i tak powtarzasz.

Sam jem dość rzadko, jakieś 4x na rok. Nie ma sensu jeść tego codziennie bo bym się nie najadł.

e: Raz widziałem jak mysz zapierdalała, to powiedziałem to kierowniczce. Jedzenie dostałem w 30 sec.

dapng_nwhxwwq.png

Głupoty ci matka nagadała i tak powtarzasz.

Sam jem dość rzadko, jakieś 4x na rok. Nie ma sensu jeść tego codziennie bo bym się nie najadł.

e: Raz widziałem jak mysz zapierdalała, to powiedziałem to kierowniczce. Jedzenie dostałem w 30 sec.

Mysz zapierdalala a ty ją zlapales i powiedziales zeby ci z tego zrobili hamburgera , nom fajna historia

ale zacznijmy od tego ze ty z domu nie wychodziles odkąd masz komputer w domu więc jakim cudem znalazleś się tam ?

w metinie u teleportera jest tp do mc donald ?

Jedzenie w tych kfc i donaldach to śmieci

Brytyjczycy to wpierdalaja garściami i zobaczcie jak się jebance spasły :)

Wszystkie tego rodzaju sklepy z gownem powinni usunąć w chuj z Polski

58121063168705213211.png

Mysz zapierdalala a ty ją zlapales i powiedziales zeby ci z tego zrobili hamburgera , nom fajna historia

ale zacznijmy od tego ze ty z domu nie wychodziles odkąd masz komputer w domu więc jakim cudem znalazleś się tam ?

McDonald i KFC nie będzie taki zły jak nie będzie się go jadło 1mln razów na rok.

Akurat jak ktoś je to codziennie po 1 - 3 razy to się nie ma co dziwić ;d

Ja osobiście lubię czasem tam zjeść :) Ale tylko w McDonaldzie bo KFC mi nie zbyt smakuję, po za tym obrzydziłem się tym, jak kiedyś ktoś znalazł prawdziwego kurczaka w KFC > . <

W McDonaldzie to chyba jadłam ostatnio jak byłam na jakieś wyciecze w podstawówce :P

Ogólnie to omijam takie miejsca szerokim łukiem, bo sprzedają śmieciowe jedzenie.

Nie żeby w sklepie było zdrowiej, ale jednak wolę nie jeść frytek, które mogą leżeć kilka miesięcy i wyglądają tak samo jak w dzień zakupu.

58815786.jpg

Jacy Brytyjczycy, chyba Amerykanie.

Co do żarcie to smaczne, ale w chuj nie zdrowe. Osobiście wolę McDonald, ale i tak te KFC, McDonaldy, Burger Kingi to jedne dziadostwo. Raz na pół roku można tam pójść, nie więcej. Wolę sobie zjeść pizzę, bo jest zdrowsza (jak dla mnie :p). Nie wiem jak jest w rzeczywistości.

McDonald i KFC nie będzie taki zły jak nie będzie się go jadło 1mln razów na rok.

Akurat jak ktoś je to codziennie po 1 - 3 razy to się nie ma co dziwić ;d

Ja osobiście lubię czasem tam zjeść :) Ale tylko w McDonaldzie bo KFC mi nie zbyt smakuję, po za tym obrzydziłem się tym, jak kiedyś ktoś znalazł prawdziwego kurczaka w KFC > . <

A jakiego kurczaka mieli dać, plastikowego kurwa? Nie widziałem nic nigdy w tym stylu, jedynie nerke czy co to tam było.

W chuj nie zdrowe, jem tylko podczas wyjazdów. Ale nie powiem, bardzo lubię.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Co sądzicie o McDonald i KFC?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...