Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o McDonald i KFC?

xElosik123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chciałem was zapytać co sądzicie o restauracjach McDonald i KFC?

Pytam was o to ponieważ chciałbym zobaczyć, jaką wy macie opinie na temat tych restauracji :)

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Śmieciowe żarcie, tłuste, pełne pustych kalorii, masa cukru, cholesterolu, chemii.

Ale smaczne. Raz na 3 miesiące tam jadam więc mi smakuje ;>

Game Over

Opublikowano

od czasu do czasu dla wlasne przyjemnosci okej ale tak po za tym to puste kalorie tluszcz i nci wiecej

rzadko jadam tam ale lubie tam zjesc ,oczywiscie nie duzo chyba ze gastro faza

Opublikowano

Jedzenie z ulicy :)

Samochuj pierdolnie psa inni podchodzą

biorą go do kuchni ,a potem są hamburgery :)

Ja kiedyś to jadlem w niewielkich ilościach no bo smak ma dobry

ale teraz to za chuja nie zjem miesa z ulicy :)

Tak wgl. to śmierdzi wole jeść chleb z pomidorem albo ogorkiem niż gowno z MC DONALD lub KFC

58121063168705213211.png

Opublikowano

Smaczne jedzenie, obsługa w większości przypadków nie zasługuję na tę posadę. Lokale świetnie urządzone, tak więc całość oceniam na 7/10, a Wy co myślicie o tych restauracjach?

Opublikowano

Jedzenie z ulicy :)

Samochuj pierdolnie psa inni podchodzą

biorą go do kuchni ,a potem są hamburgery :)

Ja kiedyś to jadlem w niewielkich ilościach no bo smak ma dobry

ale teraz to za chuja nie zjem miesa z ulicy :)

Tak wgl. to śmierdzi wole jeść chleb z pomidorem albo ogorkiem niż gowno z MC DONALD lub KFC

Głupoty ci matka nagadała i tak powtarzasz.

Sam jem dość rzadko, jakieś 4x na rok. Nie ma sensu jeść tego codziennie bo bym się nie najadł.

e: Raz widziałem jak mysz zapierdalała, to powiedziałem to kierowniczce. Jedzenie dostałem w 30 sec.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Głupoty ci matka nagadała i tak powtarzasz.

Sam jem dość rzadko, jakieś 4x na rok. Nie ma sensu jeść tego codziennie bo bym się nie najadł.

e: Raz widziałem jak mysz zapierdalała, to powiedziałem to kierowniczce. Jedzenie dostałem w 30 sec.

Mysz zapierdalala a ty ją zlapales i powiedziales zeby ci z tego zrobili hamburgera , nom fajna historia

ale zacznijmy od tego ze ty z domu nie wychodziles odkąd masz komputer w domu więc jakim cudem znalazleś się tam ?

w metinie u teleportera jest tp do mc donald ?

Jedzenie w tych kfc i donaldach to śmieci

Brytyjczycy to wpierdalaja garściami i zobaczcie jak się jebance spasły :)

Wszystkie tego rodzaju sklepy z gownem powinni usunąć w chuj z Polski

58121063168705213211.png

Opublikowano

Mysz zapierdalala a ty ją zlapales i powiedziales zeby ci z tego zrobili hamburgera , nom fajna historia

ale zacznijmy od tego ze ty z domu nie wychodziles odkąd masz komputer w domu więc jakim cudem znalazleś się tam ?

McDonald i KFC nie będzie taki zły jak nie będzie się go jadło 1mln razów na rok.

Akurat jak ktoś je to codziennie po 1 - 3 razy to się nie ma co dziwić ;d

Ja osobiście lubię czasem tam zjeść :) Ale tylko w McDonaldzie bo KFC mi nie zbyt smakuję, po za tym obrzydziłem się tym, jak kiedyś ktoś znalazł prawdziwego kurczaka w KFC > . <

Opublikowano

@up

Widze że poważnie ci mamusie zjebała rozum.

Ja szczerze jadam tam 1-2 razy w miesiącu, nie powiem bdb jedzenie, szybko i co też ważne tanie ;)

Osobiście wole KFC, do McDonalda chodze tylko na McFlurry

Opublikowano

Oba są bardzo dobre, ale też niezdrowe.Jadam to ze 2 - 3 razy w miesiącu, raczej mi się nie znudzi to żarcie.Do lokali i obsługi nie przywiązuje uwagi, bo zazwyczaj biorę na wynos.

Opublikowano

Hmm. Jestem tam od czasu do czasu, tylko podczas jakiegoś wyjazdu czy coś. Jedzenie dobre, lecz niestety sama chemia. Za 10 zł zamiast hamburgera wole zjeść kebaba. Przynajmniej mniej chemii niż w KFC czy McDonaldzie.

Albo jak Omek, bagietkę z czosnkiem xD

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Mam metabolizm jak kombajn więc mogę jeść cokolwiek chcę i nie przejmować się skutkami :)

W związku z tym korzystam z takich "knajp" ale wolę kfc, bardziej mi smakuje ten kurczak :)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

W McDonaldzie to chyba jadłam ostatnio jak byłam na jakieś wyciecze w podstawówce :P

Ogólnie to omijam takie miejsca szerokim łukiem, bo sprzedają śmieciowe jedzenie.

Nie żeby w sklepie było zdrowiej, ale jednak wolę nie jeść frytek, które mogą leżeć kilka miesięcy i wyglądają tak samo jak w dzień zakupu.

58815786.jpg

Opublikowano

Jacy Brytyjczycy, chyba Amerykanie.

Co do żarcie to smaczne, ale w chuj nie zdrowe. Osobiście wolę McDonald, ale i tak te KFC, McDonaldy, Burger Kingi to jedne dziadostwo. Raz na pół roku można tam pójść, nie więcej. Wolę sobie zjeść pizzę, bo jest zdrowsza (jak dla mnie :p). Nie wiem jak jest w rzeczywistości.

Opublikowano

McDonald i KFC nie będzie taki zły jak nie będzie się go jadło 1mln razów na rok.

Akurat jak ktoś je to codziennie po 1 - 3 razy to się nie ma co dziwić ;d

Ja osobiście lubię czasem tam zjeść :) Ale tylko w McDonaldzie bo KFC mi nie zbyt smakuję, po za tym obrzydziłem się tym, jak kiedyś ktoś znalazł prawdziwego kurczaka w KFC > . <

A jakiego kurczaka mieli dać, plastikowego kurwa? Nie widziałem nic nigdy w tym stylu, jedynie nerke czy co to tam było.

W chuj nie zdrowe, jem tylko podczas wyjazdów. Ale nie powiem, bardzo lubię.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...