Tremo Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam dałem wersję próbną na crafthost.pl i chciałem wgrać plugin 1vs1 (PvP) i go nie było są tam pluginy ale inne niż chce nie ma tez bow spleef czy jakoś mogę z pulpitu wgrać ? proszę o pomoc Ex Lider Counter-Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPCTaylor Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jasne. Menadżer pluginów, czyli to, o czym mówisz (ta lista, gdzie masz pluginy) to tylko dodatek od CraftHost.pl i nie ma tam wszystkich wtyczek. W wiadomościach otrzymałeś realizację zamówienia wraz z dostępem do FTP. Polecam łączyć się przez program FileZilla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tremo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Dzięki udało się mam wszystkie pluginy do zamknięcia Ex Lider Counter-Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.