WiarygodnyNie Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam !Znacie jakiegoś dobrego, darmowego antywirusa ? Chodzi mi tu o takiego, który po wykryciu zagrożeń może je wszystkie spokojnie usunąć. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dektored Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Avast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiarygodnyNie Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Avast Jest on w pełni darmowy i nie wymaga później kupienia go, tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dektored Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jest on w pełni darmowy i nie wymaga później kupienia go, tak ? Po aktualizacji(w pełni darmowej) dostajesz licencje na rok, potem zapewne też ją dostaniesz. Ogółem używam go już kilka lat inie narzekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiarygodnyNie Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Po aktualizacji(w pełni darmowej) dostajesz licencje na rok, potem zapewne też ją dostaniesz. Ogółem używam go już kilka lat inie narzekam I gdy wykryje jakieś błędy to może je bez problemu usunąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dektored Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 I gdy wykryje jakieś błędy to może je bez problemu usunąć ? Chodzi o wirusy? Tak usuwa je. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiarygodnyNie Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Chodzi o wirusy? Tak usuwa je. No, chodzi o różnorakie rzeczy zagrażające mojemu komputerowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dektored Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 No, chodzi o różnorakie rzeczy zagrażające mojemu komputerowi To jeśli o takie to usuwa. Najpierw pokazuje alarm jeśli zostało coś wykryte i potem pokazuje co możesz zrobić np przenieść do kwarantanny, usunąć lub nic nie robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiarygodnyNie Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 To jeśli o takie to usuwa. Najpierw pokazuje alarm jeśli zostało coś wykryte i potem pokazuje co możesz zrobić np przenieść do kwarantanny, usunąć lub nic nie robić. Dobra, przetestuje go Jak coś to dam znać w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_Derda Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ja z swojej strony mogę polecić AVG. Szybko wykrywa i usuwa zagrożenia, a co najważniejsze w ogóle nie obciąża komputera w przeciwieństwie do Avasta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlauS. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 AVG jest szybki i nie obciążą komputera. Jego "pełne skanowanie" trwa krótko, a i tak wykrywa wszystkie wirusy. Według mnie jest lepszy niż avast. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orkin Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 AVG ma małą bazę wirusów i na każdym forum o hackingu są tutoriale jak zrobić na niego bypassa do keyloggera. Aktualnie najlepszymi darmowymi antywirusami są Avast i Avira (a z płatnych to Kaspersky i Eset) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efx Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Niewiem czy on jest darmowy, ale możesz przetestować NOTRON, jest łatwy w obsłudze, szybko kasuje wszystkie wirusy, zagrażające komputerowi, i masz licencje na 6 miesięcy, bądz 1 rok, w zależności od przedłużenia. Polecam też Avast. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiarygodnyNie Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Dobra, Avast jest dobry, dzięki.Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.