ScoTube Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Cześć, mam kilka pytań jako nowicjusz. - Czy gra jest warta uwagi? - Jak z lagami? - Jakie są klasy i która najlepsza pod pve? - Opisz ktoś lekko grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlauS. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Cześć, mam kilka pytań jako nowicjusz. - Czy gra jest warta uwagi? - Jak z lagami? - Jakie są klasy i która najlepsza pod pve? - Opisz ktoś lekko grę. Jest warta uwagi. Ma ładną grafikę i ogółem jest interesująca, nawet po dwóch miesiącach gry są rzeczy, o których nie wiedziałeś Lagów nie ma, no chyba, że przez winę gracza. Ja mam 1GB ramu i mi się nie tnie Postacie są dobre we wszystkim. Każda postać(na PL jest ich 6), z czego mają po 3 klasy i 3 podklasy. Oczywiście jeszcze są trzy(prawie dwie, bo już w tym tygodniu będzie update) postacie, które mają jedną klasę bez podklasy. W grze masz plansze(dungeony), po których chodzisz i rozwalasz mobki. Na końcu jest boss. Każda plansza ma 3 tryby: Normalna, trudna i expert. Im trudniejszy tryb wybierzesz, tym więcej jest potworów. Przy trudniej pojawia się miniboss. Oprócz zwykłych plansz są Sekretne Plansze, które odblokowuje się na 50 poziomie. Są o wiele trudniejsze. Maksymalny poziom w grze to 60. Na koreańskim serwerze jest 8 klas, więc kiedyś na pewno dojdą :P Aha, i ta gra nie jest pay2win, bo na eventach da się dużo zdobyć. Nawet kupowanie itemów w itemshopie nie daje zbyt dużej przewagi. Itemshop ma na celu ułatwienie gry. Jeżeli już coś ma ulepszyć statystyki, to na prawdę jest niewiele :P A system skilli to drzewko umiejętności. Tu masz demo: http://www.mpcforum.pl/topic/1023855-nie-wiesz-czy-zagrac-zajrzyj/ Oczywiście nie ma tutaj zbyt wiele opcji, ale przynajmniej system walki przeciwko potworom jest pokazany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScoTube Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 A po max lvl jest co do roboty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlauS. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 A po max lvl jest co do roboty? "Heniek" czyli czasoprzestrzeń, w której są sami bossowie z plansz. Gracze podbijają rekordy czasowe dzienne, tygodniowe i miesięczne. Mroczne wrota, czyli kolejna specjalna plansza. Zdobywa się na niej rzeczy potrzebne do dość dobrych akcesoriów. PvP z innymi graczami, bo najwyższą rangę nie jest tak łatwo zdobyć. Zwykłe plansze. Ogółem, to tak łatwo ten 60 poziom zdobyć nie jest :P Aha no i zrobienie nowej postaci to też jest wyjście, bo to długo zajmuje, aby każdą dłużej zagrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScoTube Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Dobra czyli pobieram i zobaczę to. zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.