Skocz do zawartości

Początkujący

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, mam kilka pytań jako nowicjusz.

- Czy gra jest warta uwagi?

- Jak z lagami?

- Jakie są klasy i która najlepsza pod pve?

- Opisz ktoś lekko grę.

Jest warta uwagi. Ma ładną grafikę i ogółem jest interesująca, nawet po dwóch miesiącach gry są rzeczy, o których nie wiedziałeś xD

Lagów nie ma, no chyba, że przez winę gracza. Ja mam 1GB ramu i mi się nie tnie xD

Postacie są dobre we wszystkim. Każda postać(na PL jest ich 6), z czego mają po 3 klasy i 3 podklasy.

Oczywiście jeszcze są trzy(prawie dwie, bo już w tym tygodniu będzie update) postacie, które mają jedną klasę bez podklasy.

W grze masz plansze(dungeony), po których chodzisz i rozwalasz mobki. Na końcu jest boss.

Każda plansza ma 3 tryby: Normalna, trudna i expert. Im trudniejszy tryb wybierzesz, tym więcej jest potworów. Przy trudniej pojawia się miniboss.

Oprócz zwykłych plansz są Sekretne Plansze, które odblokowuje się na 50 poziomie. Są o wiele trudniejsze.

Maksymalny poziom w grze to 60.

Na koreańskim serwerze jest 8 klas, więc kiedyś na pewno dojdą :P

Aha, i ta gra nie jest pay2win, bo na eventach da się dużo zdobyć. Nawet kupowanie itemów w itemshopie nie daje zbyt dużej przewagi.

Itemshop ma na celu ułatwienie gry. Jeżeli już coś ma ulepszyć statystyki, to na prawdę jest niewiele :P

A system skilli to drzewko umiejętności.

Tu masz demo:

http://www.mpcforum.pl/topic/1023855-nie-wiesz-czy-zagrac-zajrzyj/

Oczywiście nie ma tutaj zbyt wiele opcji, ale przynajmniej system walki przeciwko potworom jest pokazany.

QtiV6xY.gif

A po max lvl jest co do roboty?

"Heniek" czyli czasoprzestrzeń, w której są sami bossowie z plansz. Gracze podbijają rekordy czasowe dzienne, tygodniowe i miesięczne.

Mroczne wrota, czyli kolejna specjalna plansza. Zdobywa się na niej rzeczy potrzebne do dość dobrych akcesoriów.

PvP z innymi graczami, bo najwyższą rangę nie jest tak łatwo zdobyć.

Zwykłe plansze.

Ogółem, to tak łatwo ten 60 poziom zdobyć nie jest :P

Aha no i zrobienie nowej postaci to też jest wyjście, bo to długo zajmuje, aby każdą dłużej zagrać.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Początkujący   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...