Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Full Metal Alchemist

Etaus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,a więc chciałem się zapytać jaką serię Full Metal Alchemist oglądać bo jak wiadomo występują dwie,a może obejrzeć dwie?.

Proszę o odp.

Opublikowano

Z tego co wyczytałem brotherhood wiernie podąża za mangą, gdy w oryginalnym fma dużo rzeczy zostało pozmienianych.

Lepiej chyba obejrzeć brotherhooda podążającego za mangą.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Można jak najbardziej oglądnąć dwa, ale mieszanka fabuły będzie dość wybuchowa bo ja np. nie potrafię sobie normalnie uporządkować wydarzeń osobno dla każdej serii xD

Ale oczywiście każdy powie, że Brotherhood lepsze. Początki są podobne, kreska odrobinke zmieniona ale od połowy już różne

Opublikowano

Chciałem się też zapytać czy początki tych serii rożnią się od siebie czy są podobne bo czytałem,że filerty w fma zaczynają się później i czy historia w FMA:B jest toczona od początku czy jest może kontynuacją po jakimś odc z FMA bo początek tej drugiej serii coś mnie zdziwił gdy Ed miał już tą moc.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...