Etaus Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam,a więc chciałem się zapytać jaką serię Full Metal Alchemist oglądać bo jak wiadomo występują dwie,a może obejrzeć dwie?. Proszę o odp. Odnośnik do komentarza
arko Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Z tego co wyczytałem brotherhood wiernie podąża za mangą, gdy w oryginalnym fma dużo rzeczy zostało pozmienianych. Lepiej chyba obejrzeć brotherhooda podążającego za mangą. Odnośnik do komentarza
selweron Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Można jak najbardziej oglądnąć dwa, ale mieszanka fabuły będzie dość wybuchowa bo ja np. nie potrafię sobie normalnie uporządkować wydarzeń osobno dla każdej serii Ale oczywiście każdy powie, że Brotherhood lepsze. Początki są podobne, kreska odrobinke zmieniona ale od połowy już różne Odnośnik do komentarza
KlauS. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Brotherhood kieruje się mangą, a zwykły mniej. Radzę Ci zobaczyć Brotherhood, ponieważ jest tam lepsza kreska i wszystko się ze sobą zgadza. Odnośnik do komentarza
Etaus Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Chciałem się też zapytać czy początki tych serii rożnią się od siebie czy są podobne bo czytałem,że filerty w fma zaczynają się później i czy historia w FMA:B jest toczona od początku czy jest może kontynuacją po jakimś odc z FMA bo początek tej drugiej serii coś mnie zdziwił gdy Ed miał już tą moc. Odnośnik do komentarza
KlauS. Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 FMA:B jest od początku, a ta moc jest wspominana później. Odnośnik do komentarza
Etaus Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Okey dzięki za wyjaśnienia. Odnośnik do komentarza
Mallid Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Osobiście polecam starszą serie bo to obejrzałem Odnośnik do komentarza
KoRn1987 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Widziałem obie , i bardziej przypadła mi go gustu Brotherhood , wieksza zgodność z manga Odnośnik do komentarza
envy_00 Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Oglądałam obie serie i brotherhood była wg. mnie lepsza Ora o namaeru na yo. Odnośnik do komentarza
Cotek Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 brotherhood - bo jest tu wiecej " wyjasnione "( czy jak to tam ujac .. ) Odnośnik do komentarza
Etaus Opublikowano 16 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Odp już dawno temu uzyskałem więc nie ma potrzeby nabijać postów. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.