dedikoso2345 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Mam wam do przedstawienia projekt z ogłoszeniami ten projekt to taka wczesna alpha oczywiście nie czepiajcie się layoutu :P zapraszam do wystawiania ogłoszeń http://kupie-sprzedamonline.pl/ chcesz dodać reklamę?? napisz na pw lub na emaila [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Joomla? cba.pl? downloads.pl? Idź mnie pan z takim tym w pizdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sality Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 CBA ... Troszke syfne, bo gotowiec ... Zrób coś sam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dedikoso2345 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Joomla? cba.pl? downloads.pl? Idź mnie pan z takim tym w pizdu. znam jedną stronę z ogłoszeniami na joomli co do cba to będzie inny hosting a tak jak mówiłem layoutu się nie czepiać będzie własny już zaczynam robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Moim zdaniem pomysł marny, Jest mnóstwo takich stron które oferują o wiele więcej opcji i możliwości, Poza tym obecny layout wygląda kiepsko,Postaraj się i zrób lepszy, Powiedz mi jeszcze po co komu panel "Pogoda"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dedikoso2345 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Moim zdaniem pomysł marny, Jest mnóstwo takich stron które oferują o wiele więcej opcji i możliwości, Poza tym obecny layout wygląda kiepsko,Postaraj się i zrób lepszy, Powiedz mi jeszcze po co komu panel "Pogoda"? Pierwsze ogłoszenia się pojawiają spokojnie pomysł jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carbonx Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Archiwum. Powód: Strona jest nieaktywna. Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.