Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Start Niedziela 13:00][1.6.2][Nowe Dropy][Rekrutacja][4Fun][Surival + Gildie][40S]CrastWorld

Crasts

CrastWorld  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Odwiedzisz Nasz Serwer?

2. 2. Czy Podoba Ci Si? Prezentacja?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zwyczajnie słaby. Mapa skopiowana z PlanetMinecraft, pluginy słabe, mające wiele błędów, źle spolszczone, administracja dzieci. ;-)

Pozdrawiam.

Opublikowano

f5

Serwer zwyczajnie słaby. Mapa skopiowana z PlanetMinecraft, pluginy słabe, mające wiele błędów, źle spolszczone, administracja dzieci. ;-)

Pozdrawiam.

Pozdrawiam administracja 15 lat pluginy idealnie dobrane

Opublikowano

Pozdrawiam.

Słaby? To za mało... Najgorszy serwer jaki widziałem... Nie dopracowany, Mapa pobrana z PlanetMinecraft, Widziałem ją na kilku innych serwerach, W Dodatku panuję tam wielki Chaos

Nie polecam ;)

Opublikowano

Słaby? To za mało... Najgorszy serwer jaki widziałem... Nie dopracowany, Mapa pobrana z PlanetMinecraft, Widziałem ją na kilku innych serwerach, W Dodatku panuję tam wielki Chaos

Nie polecam ;)

Podaj swój nick to pogadamy, co niedostałeś vipa i płaczesz?? według mnie to jest zajebisty serwer. I ten serw nie jest typu hard tylko 4fun czyli dla zabawy.

Idioci...

Opublikowano

Podaj swój nick to pogadamy, co niedostałeś vipa i płaczesz?? według mnie to jest zajebisty serwer. I ten serw nie jest typu hard tylko 4fun czyli dla zabawy.

Idioci...

Jakiego vip'a? Pograłem minutę na tym "Serwerze", I zniechęciło mnie wszystko... Gotowy spawn z PM... Marnie skonfigurowane pluginy oraz wielki chaos -.- Chwalisz ten serwer bo zgaduję że jesteś tam Moderatorem albo Administratorem, i nie życzę sobie takich tekstów "co niedostałeś vipa i płaczesz??" Pozdrawiam

Opublikowano

Serwer jest slaby , skopiowane mapy z pm.Nic nie jest dopracowane , a administracja nie jest zbyt ogarnieta.

Nikogo z Administracji nie było na serwerze.

Opublikowano

Imie:Maciej

Nick: MrMMG89

TS3: Jest

Mikrofon: Jest

Czas poświecony moderatowaniu: Jest czas ;p

Doświadczenie: 3 lata

WorldGuard 10/10

WorldEdit 9/10

Informacje o pluginach 9/10.

Będziesz płacił składki administracyjne? (11zł) Tak

Opublikowano

Server zajebisty Wbijać, miła atmosfera , Pozdro RaXo. XDXDXXDDX

Racja.

Zapraszamy!

Były już 2 ataki które zostały odparte!

Opublikowano

Hmmm to zrób lepszy kozaku łatwo jest oceniać trudniej zrobić. Według mnie nie powinieneś się odzywać.

Ja coś osiągołem, posiadam 2 maszyny dedykowane, 3 maszyny virtual private servers...

Oraz projekt bliski opublikowaniu - ServerClass - hosting serwerów darmowych oraz płatnych...

Aktualnie posiadam sieć serwerów Minecraft (3 serwery 128 slotów), więc proszę, nie pisz jezeli czegoś nie jesteś pewny 100%.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...