Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mexor [Dedyk] [Medium]

Get^PoWeR

Czy zagrasz na serwerze Mexor.pl  

209 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Mexor.pl i podoba ci si? serwer?

• Tak.
      132
    • Nie.
      77
  2. 2. Chcecie na serwer BaoBao Seniora?

• Tak.
      140
    • Nie.
      69
  3. 3. Chcecie na serwerze Komnat? V3 paj?ków baronówna?

• Oczywi?cie.
      151
    • Nie.
      54

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer to chyba jakiś żart. Ściągnąłem łatkę + clienta wszystko podmieniłem, wchodzę do gry a tu w oknie statusu jest pusto (znaczy widać same cyferki i plusiki i trzeba klikać wszystko na "czuja"). Poza tym, standardowe misje nawet nie zostały ruszone, biolog na 5lvl, miksturki dla strażnika wsi na 1 lvl itd.. Zbroje i bronie się nie błyszczą, tylko mają gwiazdki na +9. Exp chyba w ogóle nie ruszony i jest taki sam jak na PL (aczkolwiek mogę się mylić). Yang dropi mniej niż na PL, z dzikiego psa po 6yang. Ekrany ładowania nawet nieedytowane i są identyczne jak na PL. A najgorsze jest to, że po chwili grania (po jakichś 2minutach od zalogowania) w kliencie przestaje w ogóle reagować myszka i klawisz ESC - obracać się trzeba za pomocą klawiatury, ale gdy się chce oddać coś biologowi lub wziąć misję to bez myszki ani rusz i trzeba restartować klienta. Za taki serwer to ja dziękuję...

@Panowie i Pani up

Działa tylko CH1 mimo napisanych obok kropeczek

Novum.png

Opublikowano

Serwer żałosny nie polecam, masa bugów, nie da się praktycznie grać... To co obiecali nie jest spełnione nawet w 50% :). Szkoda że większość startujących serwerów to szajs :). Dwa serwery jednego dnia, dwa serwery badziewne :D.

Opublikowano

@UP

Da się zalogować, ale tylko na CH1. Sam serwer jednak na chwilę obecną jest żałosny (już mój znajomy chyba stworzył lepszy jakiś czas temu na hamachi dla 5 osób.). Najlepiej go zamknijcie, poprawcie bugi, interfejs, zmieńcie ten drop yang, zwiększcie trochę exp, bo medium/hard to to nie jest. Potem zróbcie beta testy i wystartujcie z pełną parą za jakiś czas.

Novum.png

Opublikowano

NIE GRAJCIE TU :)
A oto i powód bana który dostałem na teamspeak3

<00:24:12> Trying to connect to server on 46.29.18.183
<00:24:13> You are banned permanently. Reason: "Dzienkujemy za gre i zauwage "
P.S
iNecro GameMaster który ma 15/16 lat i piszczy przez mikro jak pikachu.
korak który tez używa "mutatora"

Alistria.eu

Opublikowano

P.S

Pikachu pika xDDD

A on piszczy jak piszczałka xD

Coś od pikachu ;

1376781174-U993533.jpg

Pikachu potrafi xD

Opublikowano

P.S

Widzę nieźle się koleś bawisz :)

Przepraszamy za błędy z wczoraj! Serwer już jest poprawiony. Żeby zagrać wystarczy mieć clienta, bez żadnej łatki https://mega.co.nz/#!NM1EzabQ!Joto9hPGhbNTrnpLg8nvGTYFIdFa8RhiSbQaEqJ8ioU

Opublikowano

Widzę nieźle się koleś bawisz :)

Przepraszamy za błędy z wczoraj! Serwer już jest poprawiony. Żeby zagrać wystarczy mieć clienta, bez żadnej łatki https://mega.co.nz/#!NM1EzabQ!Joto9hPGhbNTrnpLg8nvGTYFIdFa8RhiSbQaEqJ8ioU

on ma racjie jak nic ten sam admin dal mi bana na tsie zato ze powiedzialem do niego zeby mi sie niewpierdalal w zdanie jak do niego mowie a on mi bana xD ... a mam pytanie dlaczego niemoge zalogowac sie w grze na tym nowym clinencie teraz?

Opublikowano

on ma racjie jak nic ten sam admin dal mi bana na tsie zato ze powiedzialem do niego zeby mi sie niewpierdalal w zdanie jak do niego mowie a on mi bana xD ... a mam pytanie dlaczego niemoge zalogowac sie w grze na tym nowym clinencie teraz?

Musisz mieć czystego clienta bez łatki :)

Opublikowano

Prosze o wstawienie klienta na inny hosting niżmega.co.nz tam mi nic nie sciąga, może być nawet jakis launcher, żeby serwer działał, ale na innym hostingu proszę

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...