Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mexor [Dedyk] [Medium]

Get^PoWeR

Czy zagrasz na serwerze Mexor.pl  

209 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Mexor.pl i podoba ci si? serwer?

• Tak.
      132
    • Nie.
      77
  2. 2. Chcecie na serwer BaoBao Seniora?

• Tak.
      140
    • Nie.
      69
  3. 3. Chcecie na serwerze Komnat? V3 paj?ków baronówna?

• Oczywi?cie.
      151
    • Nie.
      54

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE GRAJCIE NA TYM SYFIE !

Co prawda na początku chciałem grać tutaj. Kiedy zaczęli wprowadzać te dodatki wyszstko się popierdoliło.
na ts3 Poprosiłem aby wbił do mnie Korak a nie Gumis po czym dostałem bana.
Zdecydowanie nie grajcie TUTAJ.
Znajdźcie sobie inny serwer ale na pewno nie ten.
Po 1.
Reset co 2h + 1ch ONLINE.

Po 2.

Administracja nie ogarnięta w ch*j, mimo że jest ich 7 czy tam 8 nie potrafią zrobić serwera jak trzeba.

Po 3.
SYF i POPELINA

Po 4.

Połowa questów nie opublikowanych na MPC jest kradziona + nie działa :)

jeszcze raz. SYF I POPELINA
Dziękuję dobranoc.

Alistria.eu

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak będzie wyglądała ta komnata pająków V3 .. ?

Mianowicie od którego lvl , jakie nagrody itd.

2YX6eTo.png

Opublikowano

Podywższcie szanse na ulepszenie , dodajcie bronie na 30 +0 do npc, oczywiście nie za tanio. ^^ Jak to zrobicie to wbije, przypominam, że to hard/medium , nie sam hard. :)

Opublikowano

Komnata jak komnata, do zabicia metiny następnie 2 spoty następnie wychodzi baronówna, drop będzie tylko z baronównej ale naprawdę solidny bronie 75 stalki itd, Będzie od 70 lvl w 3 ilościowej grupie.

Podywższcie szanse na ulepszenie , dodajcie bronie na 30 +0 do npc, oczywiście nie za tanio. ^^ Jak to zrobicie to wbije, przypominam, że to hard/medium , nie sam hard. :)

Ulepszanie jest dobrze, broń na 30 lvl dostajesz z misji u kapitana jak wbijesz 30 +9.

Opublikowano

Bronie na 30 lvl nie muszą być w shop .. można dać misje na 25 pzm o zabiciu iluś tam dzikusów i dostajesz broń lub nie wiem dać do tych bestów ale nie że zabiłeś z 10 bestialskich a fmsa brak : D

2YX6eTo.png

Opublikowano

Bronie na 30 lvl nie muszą być w shop .. można dać misje na 25 pzm o zabiciu iluś tam dzikusów i dostajesz broń lub nie wiem dać do tych bestów ale nie że zabiłeś z 10 bestialskich a fmsa brak : D

Broń na 30 lvl dostajesz z misji u kapitana jak wbijesz 30 +9.

Opublikowano

Dobra na serwer zostało dodane Baronówna V3 oraz Senior BaoBao. :)

Skąd dostanę seniorka? <3

Broń na 30 lvl dostajesz z misji u kapitana jak wbijesz 30 +9.

Na czym polega misja? jakaś trudna, czy 15 minut roboty ? :D

Opublikowano

Skąd dostanę seniorka? <3

Na czym polega misja? jakaś trudna, czy 15 minut roboty ? :D

Senior BaoBao będzie dostępny z ItemShop dość tanio, konkursy OX oraz z baronównej i smoka.

Misja idziesz do kapitana i po prostu dostajesz broń bez żadnej misji.

Opublikowano

Zbroje , bronie +9 i hwangi.... w IS :unsure:

Co prawda za symbolicznego 5-taka można kupić miecz i zbroje lecz moim zdaniem to przesada na hard...

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zbroje , bronie +9 i hwangi.... w IS :unsure:

Co prawda za symbolicznego 5-taka można kupić miecz i zbroje lecz moim zdaniem to przesada na hard...

Pozdrawiam.

Tak Hwang będzie wydalony z serwera, zbroje i bronie też będą wydalone lub +0 :)

Aktualizacja:

Dodaliśmy na serwer dodatkowo 17 nowych questów aby umilać wam rozrywkę. :L)

Opublikowano

No to fajnie . Biolog jest jakoś edytowany ? chodzi mi o te początkowe misje kwiaty brzoskwini itd. Czy jest tak samo jak na PL : Broń +3 itp.

Pytam się bo nie wiem czy zabierać się za nie :)

2YX6eTo.png

Opublikowano

GuMiS w TEAM ? Serwer pod is, syf i nie polecam . :)

Napisano dziś, 16:53snapback.png

Tak Hwang będzie wydalony z serwera, zbroje i bronie też będą wydalone lub +0 :)

2YX6eTo.png

Opublikowano

GuMiS w TEAM ? Serwer pod is, syf i nie polecam . :)

Nie wiem o kim mówisz, jest to tylko GM nic więcej a po 2 nie ten Gumis co myślisz. :)

Opublikowano

O 18:30-18:40 będzie nowy klient do pobrania gdyż, dodaliśmy dużo rzeczy + zmieniliśmy wygląd klienta.

Na serwer zostały dodane Nowe Herby Postaci. Zapraszamy o 20:00 na start, Rejestracja będzie o 19:30.

Opublikowano

Zostaną usunięte, ale kiedy? Miesiąc po starcie serwera? To ja dziękuje za takie coś. Wiadomo pd, rękawiczki, kuce i inne są wszędzie, ale bronie zbroje to chyba trochę przesada (jak zostanie usunięte te spoko), może dodajcie od razu konta 105 lvl za 250SM to będziecie mieli dużo ludzi na serwerze... Jeżeli to co mówicie będzie to serwer ujdzie i można pograć.

Opublikowano

Zostaną usunięte, ale kiedy? Miesiąc po starcie serwera? To ja dziękuje za takie coś. Wiadomo pd, rękawiczki, kuce i inne są wszędzie, ale bronie zbroje to chyba trochę przesada (jak zostanie usunięte te spoko), może dodajcie od razu konta 105 lvl za 250SM to będziecie mieli dużo ludzi na serwerze... Jeżeli to co mówicie będzie to serwer ujdzie i można pograć.

Popieram .. te zbroje i bronie w IS to przesada ale jak mają zostać usunięte to cofam to co powiedziałem :D

2YX6eTo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...