Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Team of Minecraft +20

Tojteusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Team of Minecraft

Serwer z włączonym PVP: Tak

Sloty: 15

Skład administracji: Magiiczny

Działający adres IP: Dopiero będzie

Płatne funkcje**: Nie ma i nie będzie

Pluginy*: Nie ma i nie będzie

Typ serwera, oraz opis rozgrywki

Wpierw zadam wam pytanie.... Czy nie macie dosyć serverów prowadzonych przez osoby w wieku 15-17 lat ?

Osoby które po tygodniu/miesiącu nudzą się prowadzeniem serverów i go wyłączają ? I tracisz wszytsko co budowałeś .... ?

Czy nie macie dosyć serverów gdzie za pieniądze kupujesz vipy / latanie.... Darmowe itemki ?

Jeżeli masz dosyć ów serverów dobrze trafiłeś...

Chcę otworzyć server gdzie nie będzie adminów... vipów latania i żadnych innych cudów...

Czysty Survival....

Server ma na celu tylko istnieć... bez zmieniania mapy... chyba że na samo życzenie wszystkich graczy...

Nie mam na celu zbierania xxx graczy a jedynie maxymalnie 15 osobową drużyne która będzie grała wtedy kiedy będzie miała na to czas...

Chodzi głownie o gre jak na single player tylko z bonusem takim że czasami trafi się ktoś z kim można pogadac... o coś podpytać i pochwalić sie budowlą...

Jezyne moje oczekiwania od graczy to: minimum 20 lat, mikrofon i pozytywne nastawienie do ludzi wink.png

KIedyś prowadziłem taki server więc mam doświadczenie w tym...

Kontakt z pomysłodawcą: Skype nick: magiczek007 (24 lata)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...