Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Team of Minecraft +20

Tojteusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Team of Minecraft

Serwer z włączonym PVP: Tak

Sloty: 15

Skład administracji: Magiiczny

Działający adres IP: Dopiero będzie

Płatne funkcje**: Nie ma i nie będzie

Pluginy*: Nie ma i nie będzie

Typ serwera, oraz opis rozgrywki

Wpierw zadam wam pytanie.... Czy nie macie dosyć serverów prowadzonych przez osoby w wieku 15-17 lat ?

Osoby które po tygodniu/miesiącu nudzą się prowadzeniem serverów i go wyłączają ? I tracisz wszytsko co budowałeś .... ?

Czy nie macie dosyć serverów gdzie za pieniądze kupujesz vipy / latanie.... Darmowe itemki ?

Jeżeli masz dosyć ów serverów dobrze trafiłeś...

Chcę otworzyć server gdzie nie będzie adminów... vipów latania i żadnych innych cudów...

Czysty Survival....

Server ma na celu tylko istnieć... bez zmieniania mapy... chyba że na samo życzenie wszystkich graczy...

Nie mam na celu zbierania xxx graczy a jedynie maxymalnie 15 osobową drużyne która będzie grała wtedy kiedy będzie miała na to czas...

Chodzi głownie o gre jak na single player tylko z bonusem takim że czasami trafi się ktoś z kim można pogadac... o coś podpytać i pochwalić sie budowlą...

Jezyne moje oczekiwania od graczy to: minimum 20 lat, mikrofon i pozytywne nastawienie do ludzi wink.png

KIedyś prowadziłem taki server więc mam doświadczenie w tym...

Kontakt z pomysłodawcą: Skype nick: magiczek007 (24 lata)

Opublikowano

Hmm czy by bylo mozna dostac ip serwa

konrad,nowawies2 <- moj skype

mam 11 lat

bardzo lubie takie gry ale szkoda ze bez pluginow moglbys dodac chociasz login register

i czy ten serw dlugo bendzie stać?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm czy by bylo mozna dostac ip serwa

konrad,nowawies2 <- moj skype

mam 11 lat

bardzo lubie takie gry ale szkoda ze bez pluginow moglbys dodac chociasz login register

i czy ten serw dlugo bendzie stać

Ip serwera dowiesz się po wcześniejszym kontakcie przez skypa magiczek007 ale musisz mieć minimum 20 lat. Plugin do loginów nie potrzebny bo serwer tylko premium.

Opublikowano

Hmm..

Ja bym chętnie zagrał ale mam tylko 14lat ;(

Takie servery sa najlepsze,mozna pograc z normalnymi ludzimi a nie z dziecimi 10lat i platnymi itemkami i vipami..
Gdybym mogł dac znac ;)

1RkW7od.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...