Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tutaj wycenisz swoją konsole

tripipi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnim czasem coraz więcej pojawia się tematów w sprawie wyceniania konsoli, postanowiłem utworzyć specjalny temat do tego gdzie każdy będzie mógł wycenić swoją konsolę.

Wzór

Model:

Wersja softu:

Czy konsola jest przerobiona?:

Akcesoria:

Gry:

Dodatkowe informacje:

Przykład

Model: Slim 320gb CECH-3004B

Wersja softu: 4.46

Czy konsola jest przerobiona?: Nie

Akcesoria: 2x oryginalny DS3, pełne okablowanie + kabel hdmi, kontroler move + kontroler nawigacyjny (move), oryginalny wireless headset CECHYA-0076

Gry: BF3, Tekken 5, NBA 2k13

Dodatkowe informacje: Konsola nie posiada już gwarancji, jej stan techniczny oraz wizualny wyceniam na dobry, na konsoli jest przyklejona duża naklejka ochronna, konto PSN posiada wykupiona usługę Playstaion Plus do 13.01.2014.

Uwagi końcowe:

* W temacie jest absolutny zakaz ofert sprzedaży bądź kupna konsoli, wszystkie takie posty będą karane według regulaminu globalnego forum.

* Cytujemy pytania na które odpowiadamy.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Model: Super Slim 500GB

Wersja softu: Najnowsza

Czy konsola jest przerobiona?: Nie.

Akcesoria: 1x oryginalny DS3, pełne okablowanie + kabel HDMI, kontroler move, kamera eye, wonderbook, headset Creative Tactic 3D Alpha

Gry: Księga Czarów, Battlefield 3, Uncharted 3 GOTY, Gran Tourismo V, Far Cry 3, Assasin's Creed 3, Saints Row 3, Catherine, NFS Most Wanted, Mafia II, Spec Ops: The Line.

Dodatkowe informacje: Konsola ma gwarancję do grudnia 2k14, stan wizualny i techniczny perfekcyjny, konto PSN do 7.10.2k13, kod do Far Cry 3 nie jest wykorzystany, konsola nigdy nie była otwierana

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Model: Super Slim 500GB

Wersja softu: Najnowsza

Czy konsola jest przerobiona?: Nie.

Akcesoria: 1x oryginalny DS3, pełne okablowanie + kabel HDMI, kontroler move, kamera eye, wonderbook, headset Creative Tactic 3D Alpha

Gry: Księga Czarów, Battlefield 3, Uncharted 3 GOTY, Gran Tourismo V, Far Cry 3, Assasin's Creed 3, Saints Row 3, Catherine, NFS Most Wanted, Mafia II, Spec Ops: The Line.

Dodatkowe informacje: Konsola ma gwarancję do grudnia 2k14, stan wizualny i techniczny perfekcyjny, konto PSN do 7.10.2k13, kod do Far Cry 3 nie jest wykorzystany, konsola nigdy nie była otwierana

Tak wszystko sumując to wyszło mi 1450zł

Żeby nie było, cenami sugerowałem się z allegro... patrzyłem na nowe przedmioty z najtańszych aukcji i odejmowałem trochę za przysłowiowe używanie ;)

Opublikowano

Model:Play Station 2 fat

Wersja softu:Nie wiem

Czy konsola jest przerobiona?:Nie

Akcesoria:2 pady 1 orginalny, pełne okablowanie, kamera eye toy,karta pamięci 8 mb,

Gry:Rayman 10 th ANNIVERSARY,GTA 3, Vice City, San Andreas , Gran Turismo 4, Cel Damage Overdrive, Fight Night 2, UEFA Euro 2004,Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex, i 3 płyty z magazynu PS2 są tu gry demo i inne,

Dodatkowe informacje:Działa, nie zacina się,nie ma z nią żadnego problemu.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Model:Play Station 2 fat

Wersja softu:Nie wiem

Akcesoria:2 pady 1 orginalny, pełne okablowanie, kamera eye toy,karta pamięci 8 mb,

Gry:Rayman 10 th ANNIVERSARY,GTA 3, Vice City, San Andreas , Gran Turismo 4, Cel Damage Overdrive, Fight Night 2, UEFA Euro 2004,Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex, i 3 płyty z magazynu PS2 są tu gry demo i inne,

Dodatkowe informacje:Działa, nie zacina się,nie ma z nią żadnego problemu.

300zł max

Opublikowano

Model: PlayStation 2 Slim
Wersja softu: nie wiem ;-)
Czy konsola jest przerobiona?: Tak
Akcesoria:2 pady bezprzewodowe nieoryginalne i 1 oryginalny pad sony na kabel. Pełne okablowanie. Dwie oryginalne karty pamięci 8mb.
Gry: Jest może 5 oryginalnych tytyłów, ale one są mało warte. Pirackich gier jest ponad 50.
Dodatkowe informacje: Stan jest Bardzo Dobry, nie zacina się. Odczytuje wszystkie płyty.

Wyceni mi ktoś? Fast. Bo chce sprzedać.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Model: PlayStation 2 Slim

Wersja softu: nie wiem ;-)

Czy konsola jest przerobiona?: Tak

Akcesoria:2 pady bezprzewodowe nieoryginalne i 1 oryginalny pad sony na kabel. Pełne okablowanie. Dwie oryginalne karty pamięci 8mb.

Gry: Jest może 5 oryginalnych tytyłów, ale one są mało warte. Pirackich gier jest ponad 50.

Dodatkowe informacje: Stan jest Bardzo Dobry, nie zacina się. Odczytuje wszystkie płyty.

Wyceni mi ktoś? Fast. Bo chce sprzedać.

Może byś tak wspomniał jaka to przeróbka bo są 3 możliwości, napisał też coś o tych padach bo tutaj raczej wróżek nie ma na forum a modeli padów też jest pełno od jakiś noname'ów po Logitech'y

W ciemno bez tych informacji 350zł - 400zł bo gier dużo i nie trzeba tracić czasu na ich pobieranie w razie zakupu tego zestawu.

Opublikowano

Może byś tak wspomniał jaka to przeróbka bo są 3 możliwości, napisał też coś o tych padach bo tutaj raczej wróżek nie ma na forum a modeli padów też jest pełno od jakiś noname'ów po Logitech'y

W ciemno bez tych informacji 350zł - 400zł bo gier dużo i nie trzeba tracić czasu na ich pobieranie w razie zakupu tego zestawu.

Coś mi się nie zdaje żeby tyle to było warte, bo ja rok temu czy tam 2 lata temu kupiłem za 221 zł, była licytka na allegro. ;D.

Pady - 2x Jakieś noname'y bezprzewodowe i 1 oryginalny pad sony Dualshock z kablem.

Przeróbka - Z tego co pamiętam to chyba modbo chip.

Gry - Pisałem już, że mam pirackie gry, ale nie pisałem tego. Ponad 50 płyt ma oddzielne opakowanie i jest wszystko ładnie i czytelnie podpisane. Tylko 6 gier jest w zwykłym opakowaniu foliowym.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Coś mi się nie zdaje żeby tyle to było warte, bo ja rok temu czy tam 2 lata temu kupiłem za 221 zł, była licytka na allegro. ;D.

Pady - 2x Jakieś noname'y bezprzewodowe i 1 oryginalny pad sony Dualshock z kablem.

Przeróbka - Z tego co pamiętam to chyba modbo chip.

Gry - Pisałem już, że mam pirackie gry, ale nie pisałem tego. Ponad 50 płyt ma oddzielne opakowanie i jest wszystko ładnie i czytelnie podpisane. Tylko 6 gier jest w zwykłym opakowaniu foliowym.

no to 300zł skoro trwała przeróbka + te pady

250zł konsola + 50zł gry (liczę każdą po 1zł)

Opublikowano

no to 300zł skoro trwała przeróbka + te pady

250zł konsola + 50zł gry (liczę każdą po 1zł)

Wielkie dzięki. Jutro like bo dziś limit poszedł ;-).

Wystawie na allegro licytke i moze ustawie minimalną na 200 zł. A bałem się czy wgl dostane za nią 200 zł ;-).

@Down - hehe, to może wyjdzie jeszcze, że na tym zarobie i miałem jeszcze do tego frajde z grania na konsoli ;-)

|

|

|

\ /

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Wielkie dzięki. Jutro like bo dziś limit poszedł ;-).

Wystawie na allegro licytke i moze ustawie minimalną na 200 zł. A bałem się czy wgl dostane za nią 200 zł ;-).

Sam sprzedałem pół roku temu podobny zestaw za 340zł

2x DS2, SM 3.8, 54 gry(kopie), 2x memorka 8mb

Co z tego, że sprzęt dość stary skoro na PS2 wyszły tak zajebiste gry w które po prostu warto zagrać.

Opublikowano

Model: Slim 320gb

Wersja softu: Nie znam się na tym, nie wiem.

Akcesoria: x2 Oryginalny DS3, Oryginalny HS Sony SS 7.1, x2 move, x2 kontroler nawigacyjny, karabin Skarp Shooter

Gry: GRID 2 (PL), Tomb Raider (PL), Metro: Last Light + Karnet Sezonowy (PL), DmC Devil May Cry (PL), The Last of Us (PL), Mortal Kombat Komplete Edition (ENG), FarCry 3 (PL), God of War: Wstąpienie (PL), Sleeping Dogs + 2 DLC (PL), Bioshock Infinite (ENG), NFS: Most Wanted (PL), Medal of Honor: Wafighter + DLC (PL), Ratchet and Clank: Trilogy (ENG), The Walking Deadv + DLC (PL), CoD: Black Ops (ENG), CoD: Black Ops 2 + Karnet sezonowy (PL), Battlefield 3 + Premium (PL)

Dodatkowe informacje: Sprzęt ma zwykłe ślady użytkowania. Żadnych poważnych rys czy coś w tym stylu.

Pytam czysto informacyjnie.

Opublikowano

Model: Cech-3004A 160GB
Akcesoria: G Game Model GG008 kontroler bezprzewodowy , pełne okablowanie + kabel hdmi, kontroler move,kamera eye, Headset G Game
Gry: BF3 + premium, Sport Chempion, LittleBigPlanet
Dodatkowe informacje: Konsola nie posiada już gwarancji, jej stan techniczny oraz wizualny wyceniam na bardzo dobry,

Proszę o szybką wycene

Za najlepszą i pierwszą wycenę daje limit like +5

0dqn.png
Opublikowano

Model: Slim 320gb

Wersja softu: Nie znam się na tym, nie wiem.

Akcesoria: x2 Oryginalny DS3, Oryginalny HS Sony SS 7.1, x2 move, x2 kontroler nawigacyjny, karabin Skarp Shooter

Gry: GRID 2 (PL), Tomb Raider (PL), Metro: Last Light + Karnet Sezonowy (PL), DmC Devil May Cry (PL), The Last of Us (PL), Mortal Kombat Komplete Edition (ENG), FarCry 3 (PL), God of War: Wstąpienie (PL), Sleeping Dogs + 2 DLC (PL), Bioshock Infinite (ENG), NFS: Most Wanted (PL), Medal of Honor: Wafighter + DLC (PL), Ratchet and Clank: Trilogy (ENG), The Walking Deadv + DLC (PL), CoD: Black Ops (ENG), CoD: Black Ops 2 + Karnet sezonowy (PL), Battlefield 3 + Premium (PL)

Dodatkowe informacje: Sprzęt ma zwykłe ślady użytkowania. Żadnych poważnych rys czy coś w tym stylu.

Pytam czysto informacyjnie.

2200zł

Model: Cech-3004A 160GB

Akcesoria: G Game Model GG008 kontroler bezprzewodowy , pełne okablowanie + kabel hdmi, kontroler move,kamera eye, Headset G Game

Gry: BF3 + premium, Sport Chempion, LittleBigPlanet

Dodatkowe informacje: Konsola nie posiada już gwarancji, jej stan techniczny oraz wizualny wyceniam na bardzo dobry,

Proszę o szybką wycene

Za najlepszą i pierwszą wycenę daje limit like +5

Nie mam pojęcia co to za kontroler i hs, podaj jakieś linki czy zdjęcia, to nie są przypadkiem jakieś Logitechy?

Bez tego pada i hs'u wyceniam na 750zł najwyżej sprawdź sobie ceny na portalach aukcyjnych tego kontrolera i hs'u i dolicz sobie ceny używek i będziesz wiedział mniej więcej ile.

Opublikowano

Model:Slime 320gb cech-2504b

Wersja softu: ???

Akcesoria: Orginalny pad, pełne okablowanie

Gry: - Ac antalogia

Dodatkowe informacje: stan techniczny bardzo dobry, stan wizualny bardzo dobry

Będzie warte z 600-700zł z kablem do PS3 Vga

b6b78815.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Model: 320 gb (i nei wiem jak sprawdzic :( napsizcie jak to powiem)

Wersja softu: (nei wiem co to, ale ps3 ma wszystkie aktualizacje itp. jak by co moge dopisac jak powiecie mi kaj to je xD)

Czy konsola jest przerobiona?: Nie't!

Akcesoria: pełne okablowanie (hdmi i ten drugi), 2 Dual shocki 3,

Gry: naruto suns2, cod moder warfare, fifa 12, gran turismo 5 platinum edition

Dodatkowe informacje: jest w stanie idealnym tylko na ds3 jest jedna mała rysa, pudełko troche zniszczone, konsola by była w pełni przeformatowana, z zainstalowanymi aplikacjami (you tube axn tvn ipla) i jeszcze daje do tego pilot ps3 orgianł :)

Opublikowano

Model: PS3 slim 160GB (nieprzerabinany)
Wersja softu: ??
Akcesoria:
- Kontroler move
- Kameraka
- Dodatkowy kontroler muve (do chodzenia w Rpg) :
- Pełne okablowanie
- gra : Killzone 3
- gra: Sports champions 2
- gra: God of War III
- gra : Uncharted 3
- oryginalny pad
- Karabin do mova :

http://agard.pl/index.php?p4276,ps-move-karabin-uchwyt-ps3

Dodatkowe informacje: Ps3 w bardzo dobrym stanie, rzadko używana ze względu na brak czasu :P, konsola posiada gwarancje jeszcze przez rok!

Opublikowano

Model: PlayStation 3 Super Slime 500GB

Wersja softu: Nie mam pojęcia

Akcesoria: Playstation Move, Księga czarów 3 Pad'y orginalne , 2 ładowarki , 2x Orginalny DS3

Gry: Fifa 13 , Fifa 12 , BF3 Premium,Cod BO:2, Cod:MW3 , InFamous 2 , God Of War 3 , God Of War Asception , God Of War 1 , God Of War 2 , Uncharted 3 , Bioshock: Infinite , Sleeping Dogs , God Of War duch sparty, Pre-Order Fifa 14.

Dodatkowe informacje: Stan techniczny bardzo dobry, konsola praktycznie nie używana.

Opublikowano

Model: PS3 SLIM 250GB

Czy konsola jest przerobiona?: NIE

Akcesoria:1 Pad,oryginalne kable producenta

Gry: Borderlands GOTY FIFA 11 I 12. Uncharted 1,2,3. Medal of honor Warfighter i Airborne. Black ops1 Codmw3 dead island GOTY dead space star wars 1,2 pro EVO 2010 Far Cry 3, Resistance Fall of Man, cod mw3, bf3 na dysku z premium , gta complete edition na dysku ,

Dodatkowe informacje: Nie posiadam 3 pudełek

Opublikowano

Widzę, że pojawiają się jakieś posty... szkoda, że tylko ja na nie odpowiadam, może ktoś inny też zacznie się udzielać?

Model:Slime 320gb cech-2504b
Wersja softu: ???
Akcesoria: Orginalny pad, pełne okablowanie
Gry: - Ac antalogia
Dodatkowe informacje: stan techniczny bardzo dobry, stan wizualny bardzo dobry

Będzie warte z 600-700zł z kablem do PS3 Vga

600zł max

Model: 320 gb (i nei wiem jak sprawdzic :( napsizcie jak to powiem)
Wersja softu: (nei wiem co to, ale ps3 ma wszystkie aktualizacje itp. jak by co moge dopisac jak powiecie mi kaj to je xD)
Czy konsola jest przerobiona?: Nie't!
Akcesoria: pełne okablowanie (hdmi i ten drugi), 2 Dual shocki 3,
Gry: naruto suns2, cod moder warfare, fifa 12, gran turismo 5 platinum edition
Dodatkowe informacje: jest w stanie idealnym tylko na ds3 jest jedna mała rysa, pudełko troche zniszczone, konsola by była w pełni przeformatowana, z zainstalowanymi aplikacjami (you tube axn tvn ipla) i jeszcze daje do tego pilot ps3 orgianł :)

Model masz wpisany na kartonie oraz konsoli
750zł

Model: PS3 slim 160GB (nieprzerabinany)
Akcesoria:
- Kontroler move
- Kameraka
- Dodatkowy kontroler muve (do chodzenia w Rpg) :
- Pełne okablowanie
- gra : Killzone 3
- gra: Sports champions 2
- gra: God of War III
- gra : Uncharted 3
- oryginalny pad
- Karabin do mova :

http://agard.pl/index.php?p4276,ps-move-karabin-uchwyt-ps3

Dodatkowe informacje: Ps3 w bardzo dobrym stanie, rzadko używana ze względu na brak czasu :P, konsola posiada gwarancje jeszcze przez rok!

Dobry link z tym karabinem... na allegro nowe chodzą po 79zł a Ty wyskakujesz z ceną z kosmosu o.O

860zł

///reszta później bo nie mam teraz czasu

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, wyceniłby ktoś konsole, bo ja nie potrafię ;)

Model: PS2 SCPH-77004

Akcesoria: Okablowanie, oryginalny pad sony, karta pamięci 8 MB

Gry: Battlefield 2: Modern Combat, Colin McRea Rally 2005, Final Fantasy XII, Final Fantasy X, God Of War, Gran Turismo 4, Heatseeker, Killzone, Medal of Honor: Wojna w Europie, NFS: Underground 2, NFS Most Wanted, Silent Hill 2, Soulcalibur III, Tekken 5

Dodatkowe informacje: Czyta wszystkie płyty itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...