Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze wrażenia z gry?

Dreem212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogónie moje wrażenie o grze na pierwszy rzut oka było negatywne i to strasznie. Dlaczego? System walki, sterowania, widok i "cukierkowa grafika" (Dla porównania FlyFF). Pograłem trochę, trochę więcej, nauczyłem się wykorzystywać KO, uczyłem się combo, wplątywałem w nie skille i wbiłem ten 50 lv. Od tamtej pory, kiedy moja gilldia TheForerunners[*] przerwała ze mną kontakty nie gram. Gra po czasie robi się monotonna, jeśli grasz samemu. Polecam gilldie z TS'em i poczuciem humory. :]

75217085885568519449.png

Opublikowano

Elsword bardzo fajna gra w realiach takich bardziej "anime".

Naprawdę przyjazna gra, grałem, widziałem, mam zamiar zacząć od nowa na Steamie grać,

tylko czekam kompana do gry. Ogólnie gra, bardzo ciekawa. ;)

gra gry gra gra gry gra gra gra gry...

na prawde? I Ty jestes moderatorem? Radze popracować trochę nad budową zdań.

Opublikowano

Ja tam byłem Beta-Testerem gry, Eve 40'ty któryś lvl, teraz to pewnie mały bo dawno nie grałem, ostatnio z kumplem jednak spróbowałem i powiem tak - kiedyś to była super gra, teraz tylko dla kasy :C

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Nie ma to jak oceniać grę, nawet jej nie znając... To tak, jakbym pisał recenzję z jakiejś gry, pograł 5 minut, wyłączyłbym i zaczął pisać, że nudna.

Poza tym beka z wszystkich, co twierdzą, że to gra pay2win. W IS nic ciekawego nie ma, avki? Można kupić od graczy, dostaje się czasowe po zrobieniu klasy. Pasek B? Grałem pół roku bez niego i bezproblemowo dawałem radę. O natychmiastowym zakupie zmian klasy/notatnika/czegokolwiek się nie wypowiem, bo to już trzeba być niesamowicie leniwym, żeby się komuś nie chciało zrobić 4 misji. Tak, jak ktoś wyżej napisał: gra zaczyna się po 60 lvl. Wtedy masz już spore pole do popisu; pełny build, eq, można chodzić na secrety i bawić się na pvp (Chociaż niekoniecznie dopiero na 60). Poza tym w tej grze liczą się umiejętności i ogarnięcie, a nie gruby portfel.

Opublikowano

Od kiedy wprowadzili system kolejek, to jest dobrze.

Zawsze się znajdzie ktoś, kto robi tą samą planszę, dzięki temu nie trzeba jej robić samemu.

Polecam także zaczęcie gry ze znajomym, ja na przykład zrobiłem już 3 postacie z Alpenem i fajnie się gra.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Klaus Czasami te kolejki to CZYSTE ZLO bo nw czekasz sobie z 10min az ktos dojdzie do kolejki 3 osoby dobieraja a tu 1 caly czas ci anuluj daje i niie da sie grac.

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Klaus Czasami te kolejki to CZYSTE ZLO bo nw czekasz sobie z 10min az ktos dojdzie do kolejki 3 osoby dobieraja a tu 1 caly czas ci anuluj daje i niie da sie grac.

Tak się dzieje, ponieważ niektórzy myślą, iż nie dadzą rady w trzy osoby i czekają na czwartą.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Gram w tę grę długo... Co mogę powiedzieć? Gra sama w sobie jest wciągająca, jednakże na maksymalnym lvl powoli się zaczyna nudzić. Ciągłe wkurzanie się na PvP i na ludzi... Niektórzy przyprawiają mnie o mdłości i ból głowy. Bez IS'u również można grać, jednakże jest troszkę trudniej. Aktualnie gram na Elsword UK i jest nieźle ;)

sygnatroll.jpg

Opublikowano

Hmm. Gra na początku strasznie wciąga, chęć wbicia nowego skilla,zagrania z przyjacielem,stoczenia walk i pokonania bossów.

Gra naprawde nie jest Pay2Win ci kto tak piszą to nic o tej grze nie wiedzą.

Moim zdaniem gra jest bardzo fajna,grafika jest napewno wielkim plusem jak i sama walka i rozgrywka

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...