Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze wrażenia z gry?

Dreem212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie były wasze pierwsze wrażenia z gry moje pozytywne gra mi sie nawet podoba i mam zamiar na niej zostać moją historię dokładnie opiszę za pare dni jak jakieś śmieszne żeczy mi się przydażą :)

Pozdrawiam

Opublikowano

@up

kasa się zgadza? za nią praktycznie nic nie da się zrobić :D.

@topic

Gra fajna, ale tylko na początku poźniej strasznie się nudzi

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

Opublikowano

Pay2win? Nie do końca :). Gram w elsword od 1,5 roku, nie wydałem ani złamanego grosza na IS a mam pasek B i inne przydatne rzeczy :). Na eventach można zdobyć wszystko co z IS, lecz to nie zmienia faktu że troche w nim jest. W końcu to GF :).

Gra mi się świetnie, jest to jak dla mnie lepsza wersja Grand czejsa gdzie trzeba nawet postacie kupywać za walutę realną :).

Gram, grać będę, grać chyba nie przestanę bo nie mam takiego zamiaru :D. Zapraszam do gry jeżeli ktoś jest chętny na henia ^^. Nick Keszer lvl 60 ;D.

Jest to bardzo, ale to bardzo wyjątkowa gra, bo chyba po za Grand Czejsem nie ma takiej drugiej :). Wręcz piękna grafika w stylu anime i manga może czasem aż zdumiewać :). Jeszcze te jak dla mnie świetne wprowadzenia postaci :).

Podsumowując, grę polubiłem od pierwszego zagrania w nią, według mnie jest ona wręcz świetna.

Widzę że niektórzy piszą że potem nuda, pozdro dla nich HAHAHAHAHA. Właśnie potem jest największa zabawa, robienie henira, sekretów, dropienie itemków jest wręcz świetne :D. Na początkowych levelach właśnie tego nie ma, potem zaczyna się prześwietna zabawa z tym :). Pozdro dla tych co pisali wyżej, pograli z kilka min i nawet zapewne nie wiedzą co to są, sekrety, henir, dobre combo, dobre pvp :).

Na początku jak w każdej grze będzie nuda, potem zaczyna się akcja z robieniem i dropieniem EQ :)>.

Chyba jestem tu jedynym który dał sensowną i dłuższą wypowiedz... Tak cięzko wam się wysilić i napisać dlaczego tak sądzicie? Takie wasze 3 zdaniowe wypowiedzi to sobie w dupe wsadzcie :DDD. Nabijanie postów nie tutaj proszę, bo ja w każdym temacie mogę dać kopiuj wklej 3 słów co wy napisaliście aby nabić sobie posty... Nauczcie się uzasadniać co piszecie, chyba że naprawdę nabijacie sobie marnie postów.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

W Elsworda gram bodajże drugi tydzień. Moje 1 wrażenie: " Co to kurwa do tego i tamtego jest?!". Ale z każdym kolejnym lvl'em gra stawała się naprawdę przyjemna, zacząłem na 35 lvl'u robić pvp i naprawdę ta gra im dłużej się gra tym jest lepsza. Gorąco polecam wszystkim forumowiczą :D.

Pozdrawiam,

Skr3nT :D

Opublikowano

Elsword bardzo fajna gra w realiach takich bardziej "anime".

Naprawdę przyjazna gra, grałem, widziałem, mam zamiar zacząć od nowa na Steamie grać,

tylko czekam kompana do gry. Ogólnie gra, bardzo ciekawa. ;)

Rekrut
Opublikowano

Kolejna durna gra i kolejny głupi dział, tylko po to, żeby jakieś nooby skopiowały informacje na forum i najlepiej, jak by im to podpięli i zlajkowali.

;*

Opublikowano

Kolejna durna gra i kolejny głupi dział, tylko po to, żeby jakieś nooby skopiowały informacje na forum i najlepiej, jak by im to podpięli i zlajkowali.

Dzieciaku... Jeżeli ci się nie podoba to po chuj komentujesz? Powiedział bym ci wypierdalaj, ale powiem grzecznie dowidzenia, nie nabijaj postów :).

Jeżeli są chętni to zapraszam do gry na polskim serwerze bo gra jest naprawdę świetna :D.

Rekrut
Opublikowano

Dzieciaku... Jeżeli ci się nie podoba to po chuj komentujesz? Powiedział bym ci wypierdalaj, ale powiem grzecznie dowidzenia, nie nabijaj postów :).

Jeżeli są chętni to zapraszam do gry na polskim serwerze bo gra jest naprawdę świetna :D.

Tobie radzę zapoznać się ze słowem "komentarz"

;*

Opublikowano

Lars, chętnie się do ciebie zgłoszę, jeżeli masz czas poradzić coś względem gry xD!.

Up.- wyjdź :X

Jasne że mam :). Pisz kiedy chcesz zawsze chętnie pomogę :D.

Opublikowano

Komentuje, żeby wyrazić opinię, i nie masz żadnego prawa mu tego zabronić. Możesz się najwyżej udławić. Negatywny komentarz to nie nabijanie postów. Dzieciakiem tutaj jesteś tylko ty. Pozdro.

@topic

Z początku przez parę godzin fajna. Potem jest niemiłosiernie nudna i monotonna. Sam bym tego nie tknął, ale koledzy mnie zachęcili, jednak i oni stwierdzili o niej to samo co ja. Dałbym 2/10.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Komentuje, żeby wyrazić opinię, i nie masz żadnego prawa mu tego zabronić. Możesz się najwyżej udławić. Negatywny komentarz to nie nabijanie postów. Dzieciakiem tutaj jesteś tylko ty. Pozdro.

@topic

Z początku przez parę godzin fajna. Potem jest niemiłosiernie nudna i monotonna. Sam bym tego nie tknął, ale koledzy mnie zachęcili, jednak i oni stwierdzili o niej to samo co ja. Dałbym 2/10.

Chodzi mi o to że tak samo jak właśnie ty teraz wystawia opinię nic nie wiedząc o grze :D.

Opublikowano

Parę godzin na początku wydawała się fajna. Z każdą kolejną godziną coraz mniej chciało mi się grać z racji monotonności. Grałem kilka dni, swoje się dowiedziałem. Niektórzy takie gry może lubią, ale nie ja.

@up

O jakie pozytywne aspekty gry ci chodzi? Ja żadnych nie zauważyłem, wszystko przyćmiła monotonność.
Po za tym jak cytujesz, to nie wycinaj elementów... "Z początku przez parę godzin była fajna" oznacza co innego, aniżeli "Przez parę godzin fajna".

@down

Dobra, kończę to, bo widzę tu jakieś niezdrowe zafascynowanie byle grą i brak tolerancji dla czyjegoś zdania.
Gra jest po prostu nudna i monotonna. Temat wyczerpany. Nie uśmiecha mi się grać 2 tygodnie żeby wbić 50 poziom i zobaczyć jak wtedy wygląda gra "i móc napisać o niej opinię".

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Aby ta gra była ciekawa, po prostu trzeba mieć cel.

Radzę rozejrzeć się po jobach, bo ja od razu zacząłem aktywniej grać, aby zdobyć 15 i 35 poziom :P

Poza tym każde MMORPG nudzi się, gdy grasz solo ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

@up

kasa się zgadza? za nią praktycznie nic nie da się zrobić :D.

@topic

Gra fajna, ale tylko na początku poźniej strasznie się nudzi

nuda

Początkowo fajna, po 3 dniach gry - nuda, uninstall.

taK NUDA

Opublikowano

Grałem w tą grę trochę.Mam Elsworda 47 lvl i Eve 44 lvl.Ogólnie gra jest fajna,ale znudziła mi się po czasie.Najgorsze było tą ciągłe wykonywanie tej samej planszy żeby zrobić jakąś misje.Odkąd wprowadzili mobki poza miastami bez wchodzenia na plansze,gra stała się dużo ciekawsza.Myślę że gra najbardziej się spodoba osobą które oglądają anime lub czytają mange,a w samym Elswordzie pełno osób można spotkać.Mi żeby ta gra się nie nudziła, potrzebuje dobrej,przyjaznej gildii z ts.Wtedy gra się na prawdę świetnie w takiej grupce :)

uosv7x.jpg

Opublikowano

Nubska gra szkoda nia nią czasu.... xD Nie no tak na serio jeśli gra się samemu nie ma sensu ;P Trzeba znaleźć sobie dobrą gildie wtedy gra staje się o wiele ciekawsze ma się z kim chodzić na Plansze, Pvp, Treninogowe, Misje, Eventowe, Bossy, Wyzwania, Tajemnicze i można wymieniać wiele rzeczy xD Jeśli się gra z ciekawymi ludzmi gra jest ciekawa c; Co do Eventów w Elswordzie zawsze są eventy to jest plus tej gry. Następny plus tej gry to bardzo rozbudowany system craftingu itemów ; ) Gram już ponad rok spokojnie i moim zdaniem gra 8/10 ;)

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...