Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Prezent od bp

-ziomek-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawcie swoje skrzynki meilowe bp dało prezent hadesa i powielasz szkód i info o botach że już ich nie będzie dali film na yt ale nic z niego nie rozumiem wiec jak ktoś mógł by to przetłumaczyć to bym był wdzięczny :)

x

Opublikowano

No Bp się postarało ;p

Ciekawi mnie czy botuserzy też dostali tą "nagrode"

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

KONIEC GRY-2014 :)

Opublikowano

Chodzi o to że chcą wyeliminować boty, lepszy rozwój dla nowych graczy i wprowadzenie innego dziadostwa.

OK dzięki masz like oczywiście odemnie i mam nadziieje że nie tylko odemnie

x

Opublikowano

OK dzięki masz like oczywiście odemnie i mam nadziieje że nie tylko odemnie

Jak chcesz wiedzieć więcej to otwórz link i druga ikonka od lewej w youtube masz opcję tekst najedź i daj polski i Ci przetłumaczy.

bugpointblack.png

Opublikowano

#1 Wprowadzają nowy system antybotowy - perm od razu
#2 8 nowych ras alienów
#3 Nowy TDM

#4 Ulepszony interface
#5 System dla początkujących, Game Entry 2.0 który ma lepiej pokazywać grę i dawać łatwiejszy początek.

7yo9.png

Opublikowano

Jak chcesz wiedzieć więcej to otwórz link i druga ikonka od lewej w youtube masz opcję tekst najedź i daj polski i Ci przetłumaczy.

Oo dzęki masz następnego like bo tego nie wiedziałem wielkie dzięki

x

Opublikowano

Uważamy, że tylko wtedy gracze będą mogli cieszyć się pełnią możliwością DarkOrbit, grając z 1 osobą na mapie.

Gratuluje bugpointu!

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

@Up co prawda to prawda ale obserwując z dnia na dzień przybywa graczy, więc z biegiem czasu może się to zmieni i mam cichą nadzieję że znów ruszą boty i będzie tak jak dawniej czyli wszystkiego był opór.

bugpointblack.png

Opublikowano

@Up co prawda to prawda ale obserwując z dnia na dzień przybywa graczy, więc z biegiem czasu może się to zmieni i mam cichą nadzieję że znów ruszą boty i będzie tak jak dawniej czyli wszystkiego był opór.

Nie grasz czasami na pl3 ?>

x

Opublikowano

DMNK-7FMW-UZAE-RYS6

Moge ten kod ? =]

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

KONIEC GRY-2014 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...