Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wojenna gra viawww

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie bulwersuj się tak. Człowiek nie może nie zobaczyć odpowiedzi? Tak ja i moja siostra jesteśmy autorami grafiki tego żółtego. Tego 2 nie jesteśmy autorami lecz mam pełną zgodę na umieszczenie jej w grze.

Opublikowano

Wygląda tak ponieważ moja siostra zamiast pomyśleć i rysować na oddzielnej warstwie niż białe tło popełniła błąd i potem trzeba było wycinać to wszystko. To białe obramowanie oczywiście zostało już usunięte.

Opublikowano

(JASNOWIDZ MODE ON )

Czy 'jakieś błędy' pojawiające się ludziom na ekranie też odgadujesz? Jeśli tak, to powinieneś się tu częściej udzielać ;)

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

@up

Czasem się uda :D

@freezex

To Twoja siostra to grafik ? Nie pogrążaj się ,
no chyba ,że faktycznie nie wie co to są narzędzia szybkie zaznaczanie,lasso itp.

Poza tym - wycinanie z białego tła , jest duzo prostsze :)

Wali mi tu ściemą na kilometr.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Niestety muszę przyznać że Sodema może mieć po części rację, znalazłem grafiki czołgów z 3 stron jest też z tej co zrobił autor tego tematu, są bardzo podobne tylko są lekko pozmieniane kolory.

Opublikowano

ezcidA jak powiedziałem grafika tego zielonego czołgu nie jest moja ale mam zezwolenie na umieszczenie jej w grze. A po 2 wiadomo że grafiki będą podobne przecież to te same czołgi...

@Sodema Kto powiedział że moja siostra to grafik? Poprostu jeśli chce to potrafi. Nie widzisz że to było wycinane za pomocą różdżki z białego tła? Tylko niestety nie jest ona idealnie dokładna. Jak mówiłem grafika jest już poprawiona.

Opublikowano

A po 2 wiadomo że grafiki będą podobne przecież to te same czołgi...

Heh..w takim razie powiedz siostrze, żeby narysowała jakiś "czołg", a za chwilę spróbowała OD NOWA narysować taki sam (nawet 'spoglądając' na niego). Spokojnie, zauważysz różnicę ;)

Opublikowano

To jest wiadome. Lecz powiedz mi jak mam udowodnić że to jest jej dzieło? Ah po co mam udowadniać, coś nie pasuję to trudno nie mój problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...