Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zed - Master of Shadow

Gość Testimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ahahahaahha diam 4 op, na platynie mam wiekszych ogarow niz ty, a to ze grales duzo normali czyni cie bardzo skilled

Ta ^^ ? to fajnie , jakoś mało mnie to obchodzi :) . Coś ci nie wierze , pewnie jeszcze ci jakiegoś golda z duo z silverem losuje pajacu a ty o tym nie wiesz :( smutne

XDD MASTERKI W KRYTA CHOCIAŻ MA 0%

0/10

btw. cooldown na zedzie jest bardziej potrzebny niż as (masterki)

Masterki pobrałem na szybo z neta bo sie spieszyłem .

Na LCS zawsze się składa na zedzie botrk, tluczek ,lw ,bc w takiej kolejnosci lw jest lepsze na niskich lvl niz bc

a frozen malleta bym wymienil na tego itema co z quicksilvera czy jakos tak sie sklada (ten ad i magic resist i aktyw)

No tak .

Ale ja składam forzen maleta tak ciężko to zrozumiec ;_; . Prawica moze zagramy :* ? 'OGARZE Z PLATYNY'

Masterki juz bez kryta bo gimby zaraz sie popłaczą :<

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spinasz się jak pies na sukę... Nie czepiam się buildu lub samego poradnika, no ale ku*wa : "Witam . Ze względu iż mam zeda opanowanego do perfekcji postaram się podzielić moją wiedzą z wami." Chyba srekcji nie perfekcji... Nie pisz takich głupot, po twoich wypowiedziach w tym temacie wnioskuję że do tej "perfekcji" brakuję ci "troszeczkę". Zed to twój main, grałeś nim 28 gier, to za mało żebyś tak mógł mówić, tym bardziej że połowę przegrałeś. I skończ się popisywać tym diamondem, Boże, to w jakiej lidze jesteś nic nie znaczy. Zauważ że nie dopie*dalam się do samego poradnika ale do głupich i bezpodstawnych komentarzy z twojej strony. Zapewne pójdą hejty no ale ku*wa!

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...