Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zed - Master of Shadow

Gość Testimo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po co ci masterki pod kryty jak masz 0% kryta w buildzie

po nerfach maxuje sie tylko i wylacznie q e w

build jest slaby, frozen mallet ? bc jako 2 item jest useless, mozna do late biegac z brutalizerem

League of Legends

Opublikowano

bt i botrk podobnie jak lw i bc są jednymi z core itemów na zeda O_o i cała topka challengerów tak robi O_O

dodam że lifesteal się stackuje, ale obu itemów nie składa się dla lifesteala a dla dmg....

+1 lifesteal się stackuje a bt się kupuje na zeda dlatego że daje kopa do ad, widzę że nie którzy myślą że jak składa się botrk + bt to jest brąz... polecam looknąć http://www.probuilds.net/champions/Zed

Opublikowano

rushujesz botrk potem TLUCZEK potem lw potem bc nigdy odwrotnie

q wedlug mnie lepiej

frozzen mallet uselles lepiej juz warmoga/banshee

masterki zupelnie są złe (po co na kryty i lepiej wziasc ostatni punkt w 2 drewku po hp..)

4/10

rarafag

nlr

brony on

Opublikowano

Dobrze , edytuje post bo bardzo mnie zdenerwował kolega z ruskim nickiem .

Ja gram z FM . Dlaczego ?

Fajnie się stakuje szybkość ataku z nim i passywka jak wejdzie :)

BC jako 2 item usseles? Powiedz to na LCS to cie wyśmieją .

Ja maxuje E dlaczego ?

Lepsza farma , lepszy harras i slow .

Jestem w Diamencie , Zed to mój main champion razem z Ahri i napisałem o nim poradnik .

Z MOICH DOŚWIADCZEN.

więć pare wniosków .

• Zed z BotRK jest o niebo lepszy od Zeda z BT .
  • ja gram z Forzen Maletem ponieważ target ma slowa i już nie ucieknie ...
  • Na tej stronie co kolega z Bronzu wysłał nie ma Bjergsena ani Alexicha , więc mozesz sobie ją zachować dla siebie .

Kolege o ruskim nicku porszę o nie wypowiadanie się .

Dość już napisałeś o swoich przygodach w Bronze Ligue .

Moderator nie wiem jest jakis [...] bo już poszły 3 złgoszenia a on nie reaguje .

I JAK KTOŚ JESZCZE RAZ NAPISZE ,ZE FORZEN JEST USSELES TO ZAPRASZAM DO GRY . ;0

dziękuje , miłego wieczorku

Opublikowano

Ja maxuje E dlaczego ?

Jestem w Diamencie , Zed to mój main champion razem z Ahri i napisałem o nim poradnik .

Z MOICH DOŚWIADCZEN.

więć pare wniosków .

• Na tej stronie co kolega z Bronzu wysłał nie ma Bjergsena ani Alexicha , więc mozesz sobie ją zachować dla siebie .

Moderator nie wiem jest jakis [...] bo już poszły 3 złgoszenia a on nie reaguje .

Lolking?

Opublikowano

Ja maxuje E dlaczego ?

Z MOICH DOŚWIADCZEN.

więć pare wniosków .

na LCS nigdy nie robią BC jako 2 itemu O_o robią botrk,brutalizer,lw a potem BC ewentualnie, chociaż część woli w tym miejscu już zrobić item pod survi, jakoś malleta nikt nie składa na zedzie bo to useless item na nim, a w late nie będzie czasu aby bić z tych AA bo będziemy mieli zabić apc/adc i uciec jak najszybciej, botrk składa się na zeda tylko po to aby mieć aktyw i as do pushu turretów, z cd na aktyw BT jest znacznie lepszy i dlatego się go wrzuca jako 5/6 item na zeda bo masakrycznie zwiększa jego dmg, i tak mallet jest useless hp nam nie potrzebne, na survi składamy GA i tyle, i co z tego że nie ma tam alexa albo bjergsena ? O_O nie wiem co to ma do rzeczy.... lepszy harras jest z q, podobnie jak farma ....

i to że masz diament nic ci nie daje, a właściwie tylko cię ośmiesza że jesteś tak wysoko a masz zerową wiedzę o grze.....

Opublikowano

Ile ty masz lat człowieku ... Prosiłem Ci abyś się nie wypowiadał tak ? . Wyraziłeś zdanie na ten temat .

Jak nie ma bulidu bjergsena czy alexicha to ten link sobie możesz w [...] wsadzić . Najlepszych graczy tego champa .

Jakoś ja malleta składam bo mi sie z nim dobrze gra pajacu .

błagam cie juz sie nie wypowiadaj

Opublikowano

Ile ty masz lat człowieku ... Prosiłem Ci abyś się nie wypowiadał tak ? . Wyraziłeś zdanie na ten temat .

Jak nie ma bulidu bjergsena czy alexicha to ten link sobie możesz w [...] wsadzić . Najlepszych graczy tego champa .

Jakoś ja malleta składam bo mi sie z nim dobrze gra pajacu .

błagam cie juz sie nie wypowiadaj

A ile ty masz lat człowieku ? To jest forum, każdy może się wypowiadać jak chce, zacznij argumenty pisać, a nie możesz se ten link wsadzić w.... albo malleta bo mi się z nim dobrze gra i jest useless

Będę się wypowiadał BO TO FORUM I MAM TAKIE PRAWO po to robisz tutorial aby ludzie w nim nie pisali ? mam rozumiec nie liczysz się z krytyką ? do tej pory nie pojawiły się żadne argumenty twoje że bt jest useless itemem oraz do maxowania skilli bo to że piszesz sobie że e>q>w bo tobie się lepiej farmi i harrasuje nie jest żadnym argumentem, argumentem jest przedstawienie liczb i statystykych które są na plus maxowania Q>E>W

pisziesz beznadziejne porady i tutek to ja po prostu będę pisał za każdym razem że jest lepszy wybór dopóki nie pojawią się one w tutku, to chyba proste ?

nadal jest błąd w tutku tak BTW, cleanese nie przerywa ulta malzy :<

Opublikowano

W takim razie będę cie olewać bo nie masz racji .

dziękuje za wypowiedzi innych :)

@błąd o malzaharze jest poprawiony

Opublikowano

W takim razie będę cie olewać bo nie masz racji .

dziękuje za wypowiedzi innych :)

@błąd o malzaharze jest poprawiony

jakieś argumenty panie wszechwiedzący ?

aktualnie jedynym którym nie ma racji jesteś ty, masa osób już ci napisała że bt jest viable itemem a fm jest useless a ty dalej w to brniesz....

Opublikowano

i maleta tez juz poprawiłem aby ci sie spodobało koteczku

ja nie składam z BOTRKIEM BT

Opublikowano

i maleta tez juz poprawiłem aby ci sie spodobało koteczku

ja nie składam z BOTRKIEM BT

to nie składaj nikt ci nie zabroni, ale możesz dodać że jest viable itemem jak jesteśmy mega sfeedowani i chcemy tanki zabijać na combo albo nie potrzebujemy survi bo nikt nas nie focusuje albo po prostu potrzebujemy więcej dmg albo potrzebujemy jeszcze większy sustain, bo w late jakieś cofnięcie się do bazy może być równoznaczne z przegraniem gry....

Opublikowano

Proszę wspomniałem o tym twoim krwiopijcu ale co do maxowania nie ma mowy ,ze coś zmienie .

Opublikowano

Ja maxuje E dlaczego ?

Z MOICH DOŚWIADCZEN.

więć pare wniosków .

po tym poscie widac ze zatrzymales sie na poziomie golda, dziekuje i pozdrawiam carrowanie z frozen malletem i maxujac e na midzie

League of Legends

Opublikowano

.. Zebyś wiedzial koteczku ;*

Nie bede cie osmieszał bronziaku w jakiej lidze , dywizji jestem . Nie graj z forzenem jak nie chcesz nikt cie nie zmusza .

Opublikowano

Jak już to zagrał . Ciężko jest o zeda na rankedach ( przynajmniej u mnie ) ponieważ jest częstym banem lub pickiem .

Diament to nie jest bronz kto 1 napisze ten ma linie :) . Skoro jest taki dobry to czemu w bronzie siedzisz :) ?

Zedem grałem mnóstwo normali .

Opublikowano

.. Zebyś wiedzial koteczku ;*

Nie bede cie osmieszał bronziaku w jakiej lidze , dywizji jestem . Nie graj z forzenem jak nie chcesz nikt cie nie zmusza .

ahahahaahha diam 4 op, na platynie mam wiekszych ogarow niz ty, a to ze grales duzo normali czyni cie bardzo skilled

League of Legends

Opublikowano

XDD MASTERKI W KRYTA CHOCIAŻ MA 0%

0/10

btw. cooldown na zedzie jest bardziej potrzebny niż as (masterki)

You MAD?

Opublikowano

Na LCS zawsze się składa na zedzie botrk, tluczek ,lw ,bc w takiej kolejnosci lw jest lepsze na niskich lvl niz bc

a frozen malleta bym wymienil na tego itema co z quicksilvera czy jakos tak sie sklada (ten ad i magic resist i aktyw)

rarafag

nlr

brony on

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...