Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o Bale w Realu Madryt

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka , jak myślicie Bale jest potrzebny w Realu ? , jego cena jest adekwatna do jego poziomu gry?

Piszcie !

Hala Madrid !

Tag, jest potrzebny w realu który nie oszukując się grał w poprzednim sezonie słabo jak nie chu*owo. (Tak jestem kibicem barcy, nie hejtuje barca też grała słabo bla bla bla. Jes to tylko moja obiektywna wypowiedz bo podchodzę do tej internetowej pseudo wojny z dystansem), jednak cena jaką płaci real jest stanowczo za duża, Gareth to nie jest piłkarz typu CR7 który gra przez 4 czy 5 lat na zajebistym poziomie i można go kupić za taki hajs lecz Bale ma dopiero 2 dość dobry sezon.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

100 kk za takiego cieniasa..

jak takie coś jest warte 100kk to Messi jest warty ponad 200kk

przez myśl mi nie przechodzi że to najdroższy piłkarz świata

41196912334212939960.png

Opublikowano

Ja pier*ole, jakie 95 milionów? Co te teleexpresy robia Wam z mózgiem -.- Poszedl do Realu za 91,2 milionów Euro.

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Rekrut
Opublikowano

Bale nie byl warty tej ceny ... Max 50/60mln.

Jeszcze Ozil'a do Arsenalu sprzedali , ktory z Crisem mial tak zajebiste zgranie ...

Porazka.

JrCU7.png

Opublikowano

Heh jeszcze nie rozegrał żadnego meczu, a Wy piszecie że się kurwa nie opłacało... Poczekajcie do końca sezonu i później piszcie czy się opłacało tyle za niego dać, itd.... Masakra :<

Opublikowano

gunwo

Rzeczywistość walk ulicznych, powstanie,
biało-czerwona opaska na ramię,
schowany w bramie powstaniec,
butelką z benzyną rzuca w czołg,
z dedykacją skurwysynom

Opublikowano

Spurs dobrze się wytargowali za ~100 mln można kupić naprawdę dobrych zawodników np eriksen zajebisty zakup z ich strony.

Real jak zawsze wypierdoli w chuj kasy no ale cóż. Gz

logo1.png
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jego transfer okazał się trafny. Na początku mu nie szło to fakt , ale teraz rozwinął skrzydła. Poza tym po jego przyjściu "gazu" dostał Di Maria, który zrobił się mega waleczny.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Perez jest jakiś popier*olony . Sprzedać jednego z najlepszych pomocników na świecie i kupić kogoś takiego jak Bale ?

Widać ,ze liczy się tylko kasa a nie dobro zespołu . Ciekawe czy Tottenham tyle wytargował czy Real zaoferował .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...