Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o Bale w Realu Madryt

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rzadko jaki wyspiarz opuszcza kraj i odnosi sukces w piłce nożnej. Takich było niewielu.
Co do Bale'a to może i widziałbym go w Realu, ale nie za taką kasę i nie wiem po co napalać się na piłkarza, który zagrał jeden świetny sezon i nie wiadomo czy będzie grał dalej na takim poziomie, czy jednak to był jednorazowy wyskok.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Moim zdaniem jeżeli jest bardzo potrzebny to niech go sprowadzą , ale nie za taką kasę . Chociaż oglądając ostatnie mecze Realu wyglądało to dobrze , nie wiem czy jest potrzebny :]

S1pJcl8.png

Opublikowano

Świetny piłkarz ale Tottenham za dużo sobie za niego ceni . Czy przydatny? Byłby na pewno ale jest wielu piłkarzy na jego pozycje podobnych i mniej kosztownych ;)

#rein

Opublikowano

Jest niepotrzebny i popsuje cały skład. Ronaldo na prawej? Niech Bale zostanie na wyspach.

Nikt nie mówi, że Ronaldo by przesunęli na prawe skrzydło. Tam pewnie grałbym Bale. Ponieważ jest to odpowiednia pozycja do jego chyba ulubionego strzału.

Czyli zejście do środka, wypuszczenie piłki i strzał lewą nogą.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Dwa sezony z rzędu na takim poziomie, nagrody. Jeśli porównać jego statystyki z tego sezonu do Ronaldo z 2008/09 są one lepsze.. :) Ronaldo przychodził w takim wieku jakim teraz ma Bale przejść.

Czekamy z niecierpliwością! :)

Opublikowano

Takie dejavu jak z Beckhamem , też wyspiarz , też świetny sezon i marka sama w sobie . Za taka cenę można złożyć dobrą 11 ,ale to nie moje pieniądze .

Opublikowano

Bale to połączenie lewej nogi Messiego z uderzeniem Ronaldo, wiem tyle że on równie dobrze

gra na lewym jak i na prawym, w końcu lewonożny. Di Maria to też nie można mu ująć pety

bo z Niemcami jak huknął to piłka jak po sznurku leciała.

Bale tak ale 80-90mln max.

Opublikowano

Obecnie żaden piłkarz nie jest wart takiego hajsu poza messim i ronaldo. Bale nic nie osiągnął z klubem, zagrał 2 sezony, w tym jeden dobry. Ile Ronaldo takich zagrał w ManU?

Bale jest wart max 60mln.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Rynek transferowy jest chory, dawać 120mln za grajka, który w zasadzie ma 2 dobry sezon w klubie. Ktoś wyżej porównywał Crisa gdy przechodził do Realu i Bale teraz - nie zauważył, że oprócz osiągnięć indywidualnych, liczą się także te zespołowe, a Cris miał ich dużo więcej z Manchesterem United :) Wiem, że głupie jest porównywanie MU i Totków, ale to także powinno zaważyć na cenie. A dawanie tak ogromnej sumy za grajka, który w światowym footballu nie osiągnął jeszcze jakichś wielkich sukcesów, jest absurdalne :<

Sto razy bardziej na miejscu fanów Realu, do których ja się nie zaliczam, cieszyłbym się z transferu Isco, który może być ogromnym wzmocnieniem, bo chłopak ma na prawdę ogromny talent, i chwała Perezowi za to, że nie dopuścił by Isco został sprzedany do jakiegoś zagranicznego klubu tylko pozostał w kraju :)

sfl8.jpg

Opublikowano

Kupią go za 120mln z sezonu na sezon będzie coraz bardziej gasnął

A po 2-3 latach sprzedadza go do takie Fulham albo WBA za 15mln :c

Opublikowano

Kupią go za 120mln z sezonu na sezon będzie coraz bardziej gasnął

A po 2-3 latach sprzedadza go do takie Fulham albo WBA za 15mln :c

No tak, podobnie jak każdy mówił o Ronaldo. Bale to klasa sama w sobie, jest młody i po ciężkich kontuzjach wracaj szybciej niż każdy oczekiwał i czarował, nie to co Kaka.

Opublikowano

Mam nadzieje że Real Madryt wykona dobry transfer ponieważ ponad 90 milionów euro +Fábio Coentrão to jest bardzo duża oferta ale jeżeli będzie grał tak jak w Tottenhamie to będzie super duet Ronaldo-Bale

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...