Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Fajne rurki dla chłopaka!

Poland-Craft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pan 3 posty wyżej ma rację.Jeśli masz siostrę,poproś ją,może Ci jakieś pożyczy.

Myślę,że ten trolltemat powinien zostać zamknięty.

Opublikowano

kurwa mac, ogarnijcie. chcialem tylko link do jakis fajnych rurek, a Wy spinacie.

dacie to wreszcie? :3

oj prosze ;***

Gdybyś nie pisał jak pedał, to by nie było takiej afery. I do tego re rurki. Pedał i tyle.

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

NIE JESTEM ŻADNYM PEDAŁEM, INTERESUJĄ MNIE TYLKO DZIEWCZYNY KURWA MAĆ.

wiem, ze trudno Wam to zaakceptowac kotki ;*

znalazlem juz fajne rurki w H&M , ale mozecie dalej radzic. ;-)

Opublikowano

NIE JESTEM ŻADNYM PEDAŁEM, INTERESUJĄ MNIE TYLKO DZIEWCZYNY KURWA MAĆ.

wiem, ze trudno Wam to zaakceptowac kotki ;*

znalazlem juz fajne rurki w H&M , ale mozecie dalej radzic. ;-)

Kotki? Chyba coś się tobie poprzestawiało w głowie od tych rurek

My jesteśmy ludzie a nie koty. Pedale

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Czarny sztruks the best. 0 gejozy, męskie, serio :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Moderator, ktory spamuje i robi z siebie debila.

Ja chodze w rurkach i kazda laska jest moja chlopaki. ;*

Pewnie zazdroscicie i przy okazji robicie z siebie kretynow. Znajdźcie mi wreszcie jakies fajne rurki, a nie pierdolicie.

lubie w nich chodzic, sa wygodne, poza tym nie mam duzego penisa, ani jaj, wiec nic mi nie gniotą.

Głupie gimbusiary ala biber i 1d się nie liczą ;) Żadna normalna dziewczyna nie poleci na chłopaka tylko dlatego, że ubiera się w jajo gnioty

Opublikowano

@up : haha, dresy. xD

nie jestem dresiarzem, wole rurki, ktore wygladaja na mnie seksowanie i laski na mnie lecą, a nie jak jakis dresiarz. :*

idź pograj w majnkrafta. Może jakiś zielony kutas na ciebie poleci i aż wybuchnie z powodu twojej zajebistości.

Jeżeli laska leci na kogoś z powodu ubrania to współczuję tej osobie (adorowanej). Ja wolę mieć kobietę, która mnie polubi/pokocha za to jaki jestem i jakie mam zainteresowania niż za damski chuj rumuński pedale.

Opublikowano

hahahahah xD smieszni jestescie. :*

lubie rurki, laski na to leca nie zmienicie tego chlopaki. :3

Już UniBag się nauczył, że jak się zakłada prowokacje na temat pedalskich rurek to dostaje się warna. Ty dostaniesz minimum 25%. A tego konta używać nie zamierzam więc nic nie tracę jadąc po was PEDAŁY.

Widać na kilometry, że to prowokacja lub poważnie jakiś idiota sobie chce podreperować samoocenę pisząc "ale jestem zajebisty bo mam rureczki takie jak laseczki w gimnazjóóóóóóóóóóóm"

Opublikowano

Popierdolone są te prowokacyjne tematy ale przynajmniej można się pośmiać z takich retardów czy łapek nazbierać. Było wiele o tych rurkach na forum i zostało postanowione, że Ci co w nich chodzą mają chujowy gust. Osobiście nigdy bym nie ubrał rurek, bo śmierdzi mi coś pedalstwem.

Opublikowano

fajnych rurek dla chłopaka

fajne != rurki

rurki != dla chłopaka

podwójne zaprzeczenie! i to w jednym zdaniu!

To są jedyne rurki jakie może nosić chłopak (w sumie chłopak to #swag), niech będzie.

Rurki dla faceta:

191206rurymiedziane1.jpg

POWLEKANIE-DRUTU-BIALY.jpg

Dla dbających o linie dopuszcza się:

chrupiace_rurki_z_kremem_popup_watermark

Opublikowano

Gdzie jest kurwa obowiązkowa służba wojskowa, ja jebie. Mam nadzieję że selekcja naturalna takich pojebów sama wyrżnie, bo jak nie to sam to zrobię... obawiam się że ja jako jeden z nielicznych ludzi pozostaję tutaj normalny... kurwa, co za popierdolone dziewczyny lecą na chłopaków w rurkach, ja jebie.

Potwierdzam, czarne sztruksy są zajebiste

Patrz, tyle czasu stąpam po tej ziemi a ani razu nie spotkałem się z dziewczyną ktorej by się podobały rurki u faceta... a opinii publicznej nie zmienisz, nakładasz rurki to automatycznie stajesz się pedalskim skurwysynem, niezależnie od tego czy tego chcesz czy nie jebany rudzielcu.
A teraz wykurwiaj mi stąd lewacki kurwiszonie w podskokach. Niech cie nie widzę.

@up, +1 dla ciebie, u made my day
@down, kurwa mać, przewraca ci się w dupie, zobaczmy co powiesz za parę lat jak ci przyjdzie do roboty chodzić, przyjdziesz kurwa w rurkach do roboty to wszystkie pedały się do ciebie będą kleić. O ile jakąkolwiek robotę uda ci się znaleźć, i nie będziesz siedział na funduszu państwa jak spory procent pojebów w tym kraju. I nie, nie jestem jakimś pierdolonym dresem, tych też tępię, lewak to lewak. Slipknot 4ever

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Gdzie jest kurwa obowiązkowa służba wojskowa, ja jebie. Mam nadzieję że selekcja naturalna takich pojebów sama wyrżnie, bo jak nie to sam to zrobię... obawiam się że ja jako jeden z nielicznych ludzi pozostaję tutaj normalny... kurwa, co za popierdolone dziewczyny lecą na chłopaków w rurkach, ja jebie.

Potwierdzam, czarne sztruksy są zajebiste

Patrz, tyle czasu stąpam po tej ziemi a ani razu nie spotkałem się z dziewczyną ktorej by się podobały rurki u faceta... a opinii publicznej nie zmienisz, nakładasz rurki to automatycznie stajesz się pedalskim skurwysynem, niezależnie od tego czy tego chcesz czy nie jebany rudzielcu.

A teraz wykurwiaj mi stąd lewacki kurwiszonie w podskokach. Niech cie nie widzę.

Jebać to ty sobie możesz matke, rudy pojebańcu :)

# do tematu

Nie wieżę co w tej Polsce się wyprawia, ludzie oceniają innych ludzi tylko po ubiorze.

Nosisz rurki ? = jesteś rudym pedałem.

Nie wiem jak można oceniać ludzi tylko po tym jakie spodnie noszą, to jest po prostu śmieszne. Widać ze większych rasistów niż polski naród ( przynajmniej na tym forum ) nie ma na świecie.

Zresztą co cie to obchodzi czy ktoś jest hetero , bio czy jest pedałem. To jest sprawa inwidualna i nie powinna was obchodzić, bo nikt wam do łóżka nie zagląda.

I tak tego nie zrozumiecie, bo po co. Masz rurki lub spodnie slim jesteś pedałem i to w dodatku rudym!!!

Idiotyzm ludzie zabili by kogoś tylko dla tego ze nosi rurki..

#edit : Do tych co hejtują ludzi w rurkach, sami spójrzcie na siebie bo większych idiotów świat nie widział.

Opublikowano

2up@ wypierdalaj stąd pedalski analfabeto.

Dziękuje, czuje się zaszczycony.

O takich ludziach właśnie piszę, jak ten osobnik .

Ej.. no chyba cie znam czy ty nie jesteś nim ?

Opublikowano

też nosze rurki, ciskam z was, większość z was to idioci. ;) aż się dziwie że poziom mpc tak spada.. polaczky

318502_l.jpg PUMPY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...