Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Fajne rurki dla chłopaka!

Poland-Craft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powinno być:

Cześć! ;*

Szukam jakiś chujowych rurek dla pizdy bez jaj coś podobnego jak ma ten pizduś:

Liczę na Waszą pomoc dziewczyny :*

@TOPIC

Pierwsze z googli zeby offtopu nie było

image4xxl.jpg

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

Czuje trolla, ale mniejsza o to. Rurki nie są fajnie i nie podobają się nawet tym co je noszą. -Oni myślą, ze wyglądają spoko i tylko dlatego je noszą. Prawda jest taka, ze ci panowie chcieliby nosić spodnie kategorii Slim, ale jeszcze nikt im nie powiedział jak nazywają się takie spodnie, dlatego teraz robię to ja.

spodnie_turbokolor_chinos_slim_fit_khaki

Mam nadzieje, ze udało mi się nawrócić jakaś zgubiona dusze.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

To co upy..

@top

Kazde rurki wygladaja tak samo :p moge ci jednak polecic z czarnego sztruksu kiedys takie nosilem i ZERO GEJOZY. Serio, wygladaja b. męsko nawet za bardzo nie przypominaja rurek :s

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jak można chodzić w rurkach ... - .-

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Jak można chodzić w rurkach ... - .-

Sorry, ale czarny sztruks nosilem zanim zaczely sie te chu**owe hejty i mody, i byly to super spodnie ktore wcale nie przypominaly tych zielonych i gladkich dzisiejszych wytworow ;)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

ale chlopaczki spinacie, Boze.

rureczki to nic zlego, nie sadze, ze w nich sie wyglada jak gej, ba, bardzo mesko i fajnie. ;-)

ogarnijcie sie. ;**

HAHAHAHAHAHAAHHA MESKO KURWA JESZCZE CZAPKA Z NAPISEM #SWAG #YOLO IM A GAY I GRZYWKA + INTSTACHUJ I125234645675785067w4805674 FOTEK I CHUJ SWAG YOLO PEDĄŁ 100000000000000000000000% WON xD

OndteAw.png
Opublikowano

Pojebaobao was ?

Takie rurki to dla geji dobre są

Kup sobie jakies dresy albo jeansy z krokiem po kolana i git :)

a tak wgl. to na chuy Ci długie spodnie na lato :D ja po wiosce w majtkach biegam

jeszcze jak mi pyton stanie bo widze jakąś malolate to wgl. ale zajebiscie się biega w majtkach po wiosce :)

POLECAM ( dziewczyny na to lecą xD ) Sprobuj mówię Ci :)

Zaloz tylko same majtki i pochodz po ulicach to wszystkie dupy w okolicy beda Twoja xD:)

58121063168705213211.png

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAAHHA MESKO KURWA JESZCZE CZAPKA Z NAPISEM #SWAG #YOLO IM A GAY I GRZYWKA + INTSTACHUJ I125234645675785067w4805674 FOTEK I CHUJ SWAG YOLO PEDĄŁ 100000000000000000000000% WON xD

Moderator, ktory spamuje i robi z siebie debila.

Ja chodze w rurkach i kazda laska jest moja chlopaki. ;*

Pewnie zazdroscicie i przy okazji robicie z siebie kretynow. Znajdźcie mi wreszcie jakies fajne rurki, a nie pierdolicie.

lubie w nich chodzic, sa wygodne, poza tym nie mam duzego penisa, ani jaj, wiec nic mi nie gniotą.

Opublikowano

Fajne rurki dla chłopaka!

Wkradł się chyba mały błąd.Te dwa zielone się wykluczają.Albo jedno albo drugie ...

Te są niezłe.

30b95a3e9da1425a5e8257f34d8a829c.jpg

Opublikowano

@up

kolejny moderator, ktory hejtuje i robi z siebie debila. kurwa mac, ogarnijcie.

chodze w rurkach i nie zmienicie tego kotki. :*

jak dla mnie sa bardzo seksowne, laski na nie leca, przynajmniej u mnie. moge miec kazda. ;*** ;3

Opublikowano

@up

kolejny moderator, ktory hejtuje i robi z siebie debila. kurwa mac, ogarnijcie.

chodze w rurkach i nie zmienicie tego kotki. :*

jak dla mnie sa bardzo seksowne, laski na nie leca, przynajmniej u mnie. moge miec kazda. ;*** ;3

Tak pewnie jestes rudy i masz pryszcze i do tego bluze erpeka i rurki i czapke z yolo i chuj wie co jeszcze jaki syf. Jestes pedałem i chuj.

Może i jestem moderatorem ale to są pogaduszki i moge wyrazac swoja opinie :))

OndteAw.png
Opublikowano

to, ze ktos chodzi w rurkach, to nie znaczy, ze jest pedalem kotku. ;*

polecam przeczytac definicje tego slowa. czuje sie 100% mezczyzna, interesuja mnie tylko kobiety.

poda ktos wreszcie jakies fajne rurki.? serio potrzebuje, czesc juz mi nie pasuje nie wiem czemu, a jutro ide na dupencje. xD

nie wiem czemu tak ciagle hejtujecie rureczki. jak juz mowilem sa calkiem seksi, laskom sie podobaja, sprawdzilem. ;)

Opublikowano

powinni zbanować tych co tworzą te prowokacyjne tematy. Jebane geje w rurkach. Traficie do pierdla i pod prysznicem inaczej pogadacie jak schylicie się po mydełko pedałki.

Opublikowano

Ujmę to tak.Jeśli nosisz rurki,aby na Ciebie laski leciały,to po pierwsze,te "laski" to muszą być kilkunastolatki bez gustu,po drugie,widocznie masz problemy ze zdobyciem normalnej dziewczyny.

Co to za dziewczyna,która leci na rurki?

to, ze ktos chodzi w rurkach, to nie znaczy, ze jest pedalem kotku. ;*

polecam przeczytac definicje tego slowa. czuje sie 100% mezczyzna, interesuja mnie tylko kobiety.

Co chwilę wysyłasz ";*" do innych,i piszesz do niego "kotku".

Powiadasz więc,że interesują Cię tylko kobiety?

Opublikowano

Nosz jasna dupa, kolejny lewacki kurwiszon na forumkach. czy wy do kurwy nędzy możecie wypierdalać z takimi chujowymi tematami z forumków, zająć się waleniem konia czy pierdoleniem swojej siostry (chociaż w tym wypadku brata).Wypierdalać mi z tym stąd, to nie jest forum dla pierdolonych ciot. Zapytaj się o te jebane rurki swojej siostry, matki, sąsiada, miłego starszego pana który dawał ci w młodości cukierki a następnego ranka bolało cię dupsko, czy kolegi z osiedla, ale nie kurwa mać nas. Wykurwiaj mi stąd bo ja lewactwa na forum nie toleruję kurwa mać.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

@up : u nas wszystkie na to lecą, jestem w chuj popularny dzieki temu. ;)

to Wy macie jakies pojebane te laski, jak nie leca na fajne rurki. nie ogarniam Was...

Opublikowano

haha gey 100 % won z tego forum forum nie dla pedalow nie pisz ;* sam jestes laska hahah rurki to se na leb zaloz a dla geji nie pomagamy

Opublikowano

Ujmę to tak.Jeśli nosisz rurki,aby na Ciebie laski leciały,to po pierwsze,te "laski" to muszą być kilkunastolatki bez gustu,po drugie,widocznie masz problemy ze zdobyciem normalnej dziewczyny.

Co to za dziewczyna,która leci na rurki?

TO JEST SWAG YOLO I KÓŁKO WZAJEMNIEJ ADORACJI TJ 10 OSÓB KTÓRE LAJKUJE WŁASNE POSTY I SĄ TACY SUUUUUUUPER ETC xD

Jak widze TO COS z rurkami to mnie szlag trafia po pierwsze można zostać impotentem deklu a po drugie rurki to kurwa gunwo i zaden FACET powtarzam FACET nie bedzie tego trawił a ty jestes zwykłą cipka

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...