Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Senthia.pl [Dedyk] [Medium]

Fakel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra tym serwerze skupia się jedynie na: Wbiciu 250lv co zajeło mi 2,5dnia, później siedzimy na kilku bs'ach w m2 przez 2 dni aby full perfect seta zrobić. ZUO next ZUO next ZUO, po zrobienia eq adasia +0 siedzimy na smoku przez kolejny tydzień. I mamy konto na którym już wiecej się nie da osiągnąć. O bugach nie wspominam już... update'a nie zaboczycie na oczy, bug rozpro naprawili po ponad poł roku narzekania graczy.

Nie polecam, administracja nie potrafi zrobić zuo na przedziały lv'lowe, albo po prostu im się nie chce. Wszystkie mozliwe bossy respi na jednej mapie gdzie przychodząc 100lv, zabije nas boss z 250lv. Zostałem na forum u nich zbanowany permentalnie za podanie linku do wikipedii... a moje konto miało 0% na pasku.

Nie polecam Senthi ani Tr*adora też samej serwerowni. Pozdrawiam Ozim'a & Devcone jedyni porządni i pracowici GM'owe.

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gra tym serwerze skupia się jedynie na: Wbiciu 250lv co zajeło mi 2,5dnia, później siedzimy na kilku bs'ach w m2 przez 2 dni aby full perfect seta zrobić. ZUO next ZUO next ZUO, po zrobienia eq adasia +0 siedzimy na smoku przez kolejny tydzień. I mamy konto na którym już wiecej się nie da osiągnąć.

Nie polecam, administracja nie potrafi zrobić zuo na przedziały lv'lowe, albo po prostu im się nie chce. Wszystkie mozliwe bossy respi na jednej mapie gdzie przychodząc 100lv, zabije nas boss z 250lv. Zostałem na forum u nich zbanowany permentalnie za podanie linku do wikipedii... a moje konto miało 0% na pasku.

Nie polecam Senthi ani Tr*adora też samej serwerowni. Pozdrawiam Ozim'a & Devcone jedyni porządni i pracowici GM'owe.

na serwerze mamy podział zuo do 100lvl i od 100+(2 mapy) wiec nie wiem w czym problem ^_^

b_560_95_1.png
Opublikowano

na serwerze mamy podział zuo do 100lvl i od 100+(2 mapy) wiec nie wiem w czym problem ^_^

Hah ty i ten twój podzielony zuo xD

Wy tylko macie kasę nic sami nie potraficie, to albo kupujecie gotowe pliki albo zlecacie włamanie na jakiś serwer i wyciągnięcie plików, tak samo jest ze stronami, strony forgame to sklejka ze 100 stron.

@ Dodacie nowego wierzchowca - pandę ?

Opublikowano

Hah ty i ten twój podzielony zuo xD

Wy tylko macie kasę nic sami nie potraficie, to albo kupujecie gotowe pliki albo zlecacie włamanie na jakiś serwer i wyciągnięcie plików, tak samo jest ze stronami, strony forgame to sklejka ze 100 stron.

@ Dodacie nowego wierzchowca - pandę ?

webmaster od 7 boleści który skleja swoje strony ze skryptów zielsko a co do tego ze forgame skleja strony ze 100 stron to posiadamy autorskie skrypty:) niedługo tez nowa strona pod senthia.pl(na naszych skryptach)

@Topic Zapraszamy dziś dużo ciekawych eventów.

b_560_95_1.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hah skleja skrypty zielska xD

Fakel:

random_3.jpg xDDDDDDDD

ja:

random_2.jpg:D

Robercik nie pogrążaj się mocniej ^^

Bym coś powiedział ale nie chce cie już bardziej dołować :P

@ Czemu niektóre obrazki w prezentacji nie działają?

Bo jesteś takim hakerem, że usunąłeś.

@Top

Nie grałem na serwerze, nie miałem styczności z administracją - nie mam zdania.

Opublikowano

Fajny serwer miła administracja zero lagów lecz ostatnio coś padło ? że nie mogę wbić na serwa

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Można wiedzieć ilu ludzi gra na serwerze?.

Prosiłbym o zacytowanie przy odpowiedzi :)

Masz licznik online na stronie :)

b_560_95_1.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zapraszam wszystkich do udziału w Eventach!

Cieszymy się, że jesteście z nami prawie 2 lata :)

Zapraszamy do udziału w konkursach!

1622054_755122337834112_377046001_n.jpg

Opublikowano

Hmm... powiem tak , serwer niedopracowany , grota wygnańców v2 zbugowana , dostać się do kogoś na ts graniczy z cudem .

Brak podstawowych rzeczy takich jak opcja odbugowania postaci na stronce , pierścienia anty expa bo cięzko cokolwiek podropić .

Grałem 1 dzień i naprawdę nie polecam .

Aha i zapomniałbym o tym, że wogóle mnie przychodzą linki aktywacyjne z forum i gry więc totalne niedopracowanie .

czaszka.gif

Largo – Asylum

Antaris.pl

Opublikowano

Hmm... powiem tak , serwer niedopracowany , grota wygnańców v2 zbugowana , dostać się do kogoś na ts graniczy z cudem .

Brak podstawowych rzeczy takich jak opcja odbugowania postaci na stronce , pierścienia anty expa bo cięzko cokolwiek podropić .

Grałem 1 dzień i naprawdę nie polecam .

Aha i zapomniałbym o tym, że wogóle mnie przychodzą linki aktywacyjne z forum i gry więc totalne niedopracowanie .

Pierścien antyexpa jest w IS i można odkupić od graczy, odbugowanie postaci jest na stronie bo zalogowaniu, a zbugowana jest grota v3 i v4 a nie av2.

Opublikowano

Pierścien antyexpa jest w IS i można odkupić od graczy, odbugowanie postaci jest na stronie bo zalogowaniu, a zbugowana jest grota v3 i v4 a nie av2.

odbugowania postaci nie ma na stronce bo gdyby było to bym tak nie pisał , a skoro av2 nie jest zbugowane to czemu po tepnięciu się tam wywala mi całą grę ? To chyba znaczy że jest zbugowana jeśli się nie mylę .....

czaszka.gif

Largo – Asylum

Antaris.pl

Opublikowano

odbugowania postaci nie ma na stronce bo gdyby było to bym tak nie pisał , a skoro av2 nie jest zbugowane to czemu po tepnięciu się tam wywala mi całą grę ? To chyba znaczy że jest zbugowana jeśli się nie mylę .....

To wina twojego komputera odbugowanie na stronce było a jak masz problem wchodzisz na ts i odrazu ktoś pomoże jak jest.

Opublikowano

Nie polecam, ze wzgledu na administracje która czeka na haj$$$

Opublikowano

Nie polecam, ze wzgledu na administracje która czeka na haj$$$

Kolego serwer stoi już prawie 2 lata. Bez większych problemów, każdy właściciel serwera wykłada najpierw swoje pieniądze na założenie serwera a później dopiero zarabia, powiedz mi który serwer nie jest dla kasy? wszystkie są bo jednak opłata za sam dedyk miesięcznie 1200 zł to nie mała kwota w ciągu np roku (1200 zł x 12 miesięcy 24 000 zł za sam dedyk na rok ) + inne koszta ( grafiki, wypłaty dla administracji, i inne )

Spróbuj sam, strać czas i nerwy to porozmawiamy :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolego serwer stoi już prawie 2 lata. Bez większych problemów, każdy właściciel serwera wykłada najpierw swoje pieniądze na założenie serwera a później dopiero zarabia, powiedz mi który serwer nie jest dla kasy? wszystkie są bo jednak opłata za sam dedyk miesięcznie 1200 zł to nie mała kwota w ciągu np roku (1200 zł x 12 miesięcy 24 000 zł za sam dedyk na rok ) + inne koszta ( grafiki, wypłaty dla administracji, i inne )

Spróbuj sam, strać czas i nerwy to porozmawiamy :)

Haya nie przesadzaj pierwsza oplata dedyk koszt cos kolo 1900 zl potem okolo 600 zl (ceny z przed roku) nie mowie tu o grafice itp ale jak widac na to za duzo nie wydajecie(nie mowie tu o oplatach dla adminow ktore sa zazwyczaj % z dochodow, z 1000 graczy okolo 5000 na czysto powinno byc miesiecznie jak w miare ogarniety serw ) ... widac jak Fakel odnosi sie do graczy (badz tez przyszlych graczy krotko mowiac "wypierdalaj" ) serwer nie jest dopracowany nowy update nie jest rewelacyjny nowego bossa nie widac, nowe zbroje w IS zbugowana grafika (nie mowiac juz o innych itemach zbugowanych w is, np pd, lapka, fryzy na ludzi, kostiumy ktore nie daja 20% do pz), juz raz Ci napisalem co mysle o serwerze na PW forum forgame, dopoki nie ogarniecie razacych bugow czyli lenistwa fakela serwer niebedzie mial racji bytu po pol roku, takie sa niestety realia (pol roku temu graczy bylo okolo 1000 teraz 350 max), skoro fakel nie jest w stanie odczytac PW z lipca do tej pory to o czy mamy rozmawiac?! zglosilem bug biologa (nie moge odawac konarow Ozim wszedl na konto(prosil o passy ale administracja nie prosi o passy?! wtf ale uj tam dalem) potem wg fakela ja juz zrobilem biologa, no jakim kurr cudem...) bug do tej pory nie naprawiony musze robic nowa postac.. dopoki administracja nie wezmie sie za serw nie polecam, moze z czasem zedytuje post ale tym razem beda musieli sie postarac

Opublikowano

Dla graczy z zagranicy uruchomiliśmy ponownie usługę Płatności PayPal

Zapraszamy do konkursów i Eventów serwerowych

więcej info na forum serwerowym

Opublikowano

Haya hajsu Ci zabrakło , że stawiacie serwery na boku? Widzę serwerem Ven... chcecie się odrobić , ponieważ strona jak i serwer stoi tutaj mogę gdybać ale na vpsie z hosteam zapewne . Drugim faktem jest strona oraz panel . Widzialem SS panelu forgame kiedyś i ss panelu ventris dziś różnią się one tylko stopką przypadek? nie sądzę . To teraz na koniec najlepsze czyli strona:
Not Found
The requested URL /usr/home/Fakel/domains/ventris.pl/public_html/rejestracja.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
  Apache/2.2.22 (Debian) Server at

Ventris.pl - Prywatny Serwer Metin2
ventris.pl
Port 80 . Fajnie czyli fakel stawia ventris tak ? Hajsu zabrakło? Nie polecam i tyle pozdro.!

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...