Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Senthia.pl [Dedyk] [Medium]

Fakel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak na serwer medium to bardzo szybki exp jest i dużo eq do zrobienia. Z prezentacji serwer wygląda ciekawie, lecz bez grana nie ma oceniania. Z czasem ocenie i dam edita.

1376908392-U992821.png

by Presidont

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fakel , proszę Cię, nie kłam że liczba graczy sięga 700, bo nie sięga nawet 400. Pustki wszędzie w m1. Skoro nie w m1, to gdzie wszyscy siedzą? W m2 w mieście i tam się kręci handel? No proszę Cię. xD O godz. 20 w chunjo 0 osób, w jinno ledwo 20 a shinsoo? 10. ^^ A i exp od 105 lvl'a to masakra, trzeba kupić zasuszoną głowę i zapłacić jakiemuś wyższemu lvl'owi żeby Cię tepnął na dc, bo inaczej się nie wyexpi. ^^

Opublikowano

Nie zagram, triador padł po miesiącu? Może mniej... Ten też tak szybko padnie.

Ten serwer stoi już ok. roku, na pewno nie padnie, ale z lekka stawiają już na IS. Kositumy w PvP są podstawą, bez nich leżysz. Są dostępne tylko w IS. Nie polecam.

Opublikowano

Serwer bardzo dobry, duzo eventów a co za tym idzie duza liczba graczy, serwer cały czas się rozwija dodawane są różnego rodzaju nowości, każdy i młody gracz jak i ten starszy znajdzie coś na tym serwerze dla Siebie. Osobiście mogę powiedzieć, że gorąco polecam.

<<•ҳ̸Ҳ̸ҳ Ozim517 ҳ̸Ҳ̸ҳ•>>

Opublikowano

Jedyny serwer ForGame.pl który najdłużej stoi inne padaja jak muchy. ;) Mam nadzieje ze ten serwer postoi jak najdłużej.

Opublikowano

Nie zagram z jednego powodu, grałem a kochany administrator offnął serwa nic nie mowiac i stracilem 138 lvl z eq wiec nie dziekuje ;)

Racja. Jest to powód żeby nie grać 138lv to już prawie TOP1.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Nie polecam serwera.Administracja nie interesuje się graczami tylko pieniążkami.Aby osiągnąć coś w PVP musisz zainwestować trochę w IS co jest żałosne.

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

z tego co tu wszyscy wypisują to strasznie złą sławe ma serwer i sie tak zastanawiam pobierac czy nie grałem chwile tam ale często był off czy nadal tak jest ??

Opublikowano

Co tu sie wgl dzieje dziś wbijam na szamana w prawie w kazdego ze skilli bije po 5-9k czy to wogole normalne????? Mam w pecie 3x15% czyli po 90% na miecze,2-reke i sztylece a dosjaje od ninji po 20k+ co jest !!!!czy
ADMINISTRACJA naprawde jest na tyle ... zeby robic taka krzywde szamana
i Bm-ą !! Moze odrazy usuncie z servera all szamanow i Bm-a bo jak
widac dla was oni sa zbedni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

co raz gorze server spada na psy przez takie rzeczy !!!!!

Można by bylo wymienia wady servera nawet wchodza na Ts i prowadzac rozmowe z ktorymkolwiek Gm-em widac ze maja "Cie" w dupie przewaznie mozesz uslyszec" tak zobaczymy ale nie teraz moze pozniej" to kurw.a od czego wy jestescie !!!! zeby naprawiac bugi servera a nie tylko dzielic sie zyskami ...

Opublikowano

Jedyny serwer ForGame.pl który najdłużej stoi inne padaja jak muchy. ;) Mam nadzieje ze ten serwer postoi jak najdłużej.

Gdybys wiedzial.jakie cyrki sie tutaj dzialy... Za kase z triadora jak i innych serwerow utrzymywana byla senthia.Forgame-serwerownia z przyszloscia.Zmiencie to logo bo sami w to nie wierzycie.Serwerowni juz nie ma,zostal jeden serwer ktory zbliza sie do upadku.Oczywiscie nie polecam. Wieje nuda ...

Srij9JT.png

Opublikowano

Serwer bardzo fajny częste eventy, bardzo polecam ale niestety przesadzili z ulepami jak i % na ulepszenie najnowszej zbroi ulepy warte 300pierscieni sztuka a trzeba po 40x na dodatek 40% na ulepszenie gdzie reszta eq jest 100% na ten lvl ( oprócz eq adasia).

Opublikowano

Fajny ze duzo eventów a czy to przypadkiem nie jest tak ze te eventy sa tylko po to zeby zamazac prawde o bugach jakie sa na senthia? Bo przecierz jest ich sporo i kazdy weteran servera o tym wie tak samo jak administracja ktora nic z tym nie potrafi zrobic:)

Taka jest prawda czestych eventów na senthia :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Bug Fix - zostało odbudowane rozporo dla sury WP.

''odbudowane'' , co to znaczy ? Wyjaśnij bo niewiem na czym to polega.

Opublikowano

Tak Wypierdalaj

@topic

Naprawiona zmiana nicku na serwerze.

Widać jak Administrator odnosi się do innych, zero kultury osobistej, chociaż na tym forum. Oczywiście nie polecam, kopia BloodyMT2 tak bardzo zniszczona. Gdyby ten pieniądz połączyć z potencjałem, to kto wie, ale jak widać, nie potrafią sobie poradzić.

gwo9.jpg

Opublikowano

Tak Wypierdalaj

@topic

Naprawiona zmiana nicku na serwerze.

Oj bardzo nie ładnie.

Bardzo nie nie ładnie...

Ciekawe jak się odnosisz do innych jak tutaj próbujesz zgrywać twardego Fakela.

Szkoda, że tak naprawdę jesteś miękki Fakel.

@ Czy jest wam znana data następnej aktualizacji? Strzelacie w 2016 czy bardziej w 2037?

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Oj bardzo nie ładnie.

Bardzo nie nie ładnie...

@ Czy jest wam znana data następnej aktualizacji? Strzelacie w 2016 czy bardziej w 2037?

To jest fakel ^^

No więc Robercie Wlazł*w*ki nie łanie postępujesz.

@ Również dołączam się do pytania Aincead'a

Opublikowano

Oj bardzo nie ładnie.

Bardzo nie nie ładnie...

w 2037 zrobimy metin3

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...