Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] czy z takimi statami i farma dostane sie do silvera?

norbiso565

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie tylko od tego zależy, ważny jest też teamwork. Nie wiem, może się dostaniesz, może nie - to od Ciebie zależy.... Jak ja mam staty 22/0 i farme 300 w 30 minucie to będe w diamoncie? Nie - Jestem w silverze.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Na Lux masz farmę beznadziejną, na postaciach AD już lepiej ale Twoje pytanie jest nie na miejscu. To nie farma i staty decydują o wejściu bądź nie lecz skill, ogólne umiejętności, teamwork, no i szczęście.

Opublikowano

okej dzieki wszywkim którzy dali posta i beda dawać. :)

zasilacz : 530 W
Karta Graf : MSI GeForce760 TF  2 GB
ram : 16
procesor :intel coreei5 3,2 ghz 4 rdzenie

Opublikowano

To nie ma znaczenia.

Znaczenie ma podejście do gry i teamwork.

Jeśli masz kille to dobrze bo zadajesz dmg, dobrze jak team

też ma kille i nie feeduje.

A tak między nami to nie dostaniesz się do silvera

bo w brązie są sami feederzy(prawie).

vns0.png

Opublikowano

To nie ma znaczenia.

Znaczenie ma podejście do gry i teamwork.

Jeśli masz kille to dobrze bo zadajesz dmg, dobrze jak team

też ma kille i nie feeduje.

A tak między nami to nie dostaniesz się do silvera

bo w brązie są sami feederzy(prawie).

ale mnie pocieszyłeś z tym, że w bronzie sa sami prawie feederzy. -.-

Opublikowano

Staty raz masz gorsze , a raz lepsze , działaj też na korzyść teamu , nie przejmuj się statami w 100 % , ważne jest aby cały team był nafeedowany a nie tylko Ty :)

Opublikowano

Patrząc na historię gier nawet dobrze Ci idzie w ostatnich grach, farma w większości przypadków ujdzie, staty podobnie. Natomiast nie mnie to oceniać czy dojdziesz do silvera, staty i farma to zaledwie część całej rozgrywki. Jeśli chcesz, żebym ocenił twoją rozgrywke to nagraj przykładowego rankeda i wrzuć go.

Opublikowano

ale mnie pocieszyłeś z tym, że w bronzie sa sami prawie feederzy. -.-

Ja ciebie pociesze, feederzy są w twojej drużynie TAK JAK I W PRZECIWNEJ i skoro sam jestes dobry, to masz wieksza szanse na to, ze bedzie taki w przeciwnej :D

Dasz rade, widze ze ogarniasz, tylko nie wiem czy te buty na zeda sa dobre

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Powodzenia, mysle ze masz szanse ale w sumie braz IV to jest bardzo niski poziom, jestem w silverze i kolega jest w bronze IV i gral u mnie rankeda to mi sie smiac chcialo co ludzie tam robią :) Masz ujemne w/l, wiec staraj sie to nadrobic. I pamietaj, ze w grze masz sie bawic, wiec jezeli przegrasz nie rzucaj klawiaturą o sciane, tylko na spokojnie wlacz gre :) Ja robie cos takiego ze jak przegram 2 razy z rzedu to potem ide na normale i musze wygrac 3 razy z rzedu, sa skutki, z braz III wyszedlem na Silver IV 90pkt, i pne sie dalej

Pozdro

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

twoje staty sa po japońsku jako-tako ale musisz poprawic farme bo tylko zedem ci idzie nawet a reszta cienko ,btw:o wygranej decyduje wygranie lini i chodzenie po innych pomoc to podstawa

Opublikowano

Powinienes dac rade ale czasem ciezko wyjsc. Najlepiej popros kogos o pomoc zeby pomogl ci wyjsc. To jest troche jak z egzaminem na prawko niby dobrze sie jezdzi po miescie a jak przychodzi co do czego to zawsze ktos na przejscie sie wpier*** i nie zdamy.

u1lc.png
Opublikowano

Nie mówcie że cięzko z brązu wyjść bo są feederzy ;/ Ja z Bronze III do Silver V awansowałem w jakieś 2 tyg. (rankedy grałem okazyjnie, jak mi szło. ) Jeśli przegrasz 2 rankedy pod rząd. To daj se spokój, idź pograj normale, albo na dwór wyjdź. Nie ma sensu grać na siłe rankedów, bo to tylko dodatkowe przegrane. (U mnie to działało. Przegrałem 2 rankedy, wyszedłem na dwor i potem zawsze był win .)

A właśnie, polecam grać duo z kumpel. W dwóch zawsze lepiej się carruje.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

z Brązu bardzo łatwo wyjść, to znaczy powinniście myśleć tak:
zasługujecie na silver 1/złoto - od brązu 5 będzie ci się łatwo wychodzić, a potem coraz trudniej do czasu gdy zostaniesz w miejscu, czasami z złota 5 na które zasługujesz wybijesz się do złota 4, ale jeżeli zasługujesz tylko na złoto 5, to raczej i tak spadniesz, a więc im dalej jesteś od swojej "prawdziwej" dywizji tym szybciej do niej będziesz dochodził, tylko ten czas będzie stawał się coraz wolniejszy, bo coraz więcej osób będzie na "twoim poziomie"

Opublikowano

Średnie staty i farma próbuj jak najlepiej farmić, uspokajaj innych, współpracuj, bierz tą grę nie aż tak na poważnie.. nie wdawaj się w kłótnie :D poświęć dużo czasu to dojdzie spokojnie nawet do platyny.

Szczerze każdy gracz który utrzymuje się w normie.. wbiłby spokojnie platynę tylko się nie chce i za bardzo się przejmujemy feederami itd :).

Skupcie się na grze i carrujcie daje głowę urwać 70-80% gier wygracie.

Tak naprawdę większość przegranych to przez kłótnie na czacie.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

żebyś kurwa nigdy nie wyszedł z tego brązu jak zobaczyłem lux 7/14 infinity edge

@antywarn

Masz szansę, lecz popraw farmę.

Opublikowano

żebyś kurwa nigdy nie wyszedł z tego brązu jak zobaczyłem lux 7/14 infinity edge

@antywarn

Masz szansę, lecz popraw farmę.

Ale tą lux to grał mój kolega on grał na miedzie lux a ja u niego na koncie ad/carry ezrealem i on mówił, że i tak przegramy wiec nie ma co grac. Wiec najpierw kupil 3-4 warmogi a potem infinity.

Patrząc na historię gier nawet dobrze Ci idzie w ostatnich grach, farma w większości przypadków ujdzie, staty podobnie. Natomiast nie mnie to oceniać czy dojdziesz do silvera, staty i farma to zaledwie część całej rozgrywki. Jeśli chcesz, żebym ocenił twoją rozgrywke to nagraj przykładowego rankeda i wrzuć go.

Spróbuje nagrać tylko bez glosu bo właśnie przechodze mutacje i mam troszeczke piszczący głosik :)

Opublikowano

40 postaciami grałem rankedy i nimi po kilkanaście gier

Tylko w 2 champach masz plusowe staty.

Farma jako taka, staty słabe...

Chuj, graj na normalnych i tam naucz sie grać bo po chuja niszczyć ludzia grę...?

Opublikowano

Graj postaciami ktorymi w brazie zniszczysz wszystko,np akali ja nia gram w 30 minucie mam 150 farmy i staty 33/9 i wygrywam. Tak malo farmy bo po 6lvl nie ma mnie prawie na lanie, polecam carrowac gry ( ale tylko w brazie) np dariusem. Lub katarina bo nikt nie wie jak jej przerwac ulta a darius feeduja i pisza ze to postac dla noobow xD

dolidius_eune_67_6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...