Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Procek ?

WOOODY

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurde, teraz nie odkrecę, jutro dam znać jaki zasilacz, a ten procek jest dobry co w pierwszym poście? I czy ta karta radeon HD 7750 3. Gb jest lepsza niż HD 6850?

Opublikowano

hd7750 jest słabsza, hd6850 jest wydajności hd7770. jak będzie dobry zasilacz można HD 6950 ;) taki sobie, ale najgorszy nie jest ;)

Dlaczego kłamiesz?

Obie karty są równe, jedynie HD 7750 minimalnie przerasta mocą 6850

Opublikowano

Przerasta ? 6850/70 to czasem niżej czasem wyżej od HD7770, 7750 to budżetówka która ledwo przegania HD4870, czasem nawet zostaje w tyle.

Opublikowano

nie należy w 100% ufać benchmarkom, ale zgodzę się. W niektórych przypadkach 7770 jest wydajniejszy.

To właśnie benchmarki są dosyć porównywalne i miarodajne.

Z nowych to raczej radeon 7770, można też czegoś używanego poszukać.

Opublikowano

Nadal nie otrzymałem odpowiedzi na pytanie :), czy AMD FX-4100 X4 Quad-Core jest dobrym procesorem i jaką do tego mam dać kartę graficzną ?

Opublikowano

Mało wydajny, ciepły i prądożerny. Ogółem nie opłacalny, co do karty do niego najlepszym wyborem będzie HD6850/70 w tej cenie

Opublikowano

Nadal nie otrzymałem odpowiedzi na pytanie :), czy AMD FX-4100 X4 Quad-Core jest dobrym procesorem i jaką do tego mam dać kartę graficzną ?

Przecież dostałeś kilka propozycji kart graficznych. A o procesor się wcześniej nie pytałeś. Do czego miał by być ten procesor? Masz już płytę główną czy nie? I za ile chcesz go kupić?

Opublikowano

Za 1000 złotych chcę zmienić procesor i kartę graficzną, czy potrzeba podawać płytę główną i zasilacz? Jak tak to musiałbym jutro rano rozkręcić kompa i zobaczyć ok i dobierzesz mi tak żeby wszystko grało ze sobą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...