Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Znowu command block.:/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaaaanko ponownie.:)

Mam pytanko, pomogliście mi z Tp, to może z tym mi pomożecie.. Chciałbym aby Adventure_Mode_Control_Block.pngdawał graczowi początkowe eq i ma to być.:

Id 272 x 1, 273 x 1, 274 x 1, 275 x 1, 298 x 1, 299 x 1, 300 x 1, 301 x 1, 319 x 20

I nie wiem jak mam to wpisać.. ;/

Pomożecie.? Daje Like :3

Opublikowano

Wpisujesz /give @p(zbytnio nie pamiętam ale ma to być najbliższy gracz) 272 1

i do command blocków to rozdzielasz, łączysz redstonem i gotowe.

Opublikowano

Mam takie same pytanie , bo chce ustawić tak że ... Gdy gracz się pojawi na serwerze , lub zginie , chce żeby dostał początkowe eq takie jak skórzany set i miecz.Jak to ustawić jestem nowy w command blocku.

Aha i da się jeszcze tak zrobić żeby go tepało w wybrane miejsce na początku ?

Opublikowano

Wpisujesz /give @p(zbytnio nie pamiętam ale ma to być najbliższy gracz) 272 1

i do command blocków to rozdzielasz, łączysz redstonem i gotowe.

Tak tylko że jak rozdzdziele to to trochę na za duży teren pójdzie i może nieraz być tak że jakiś inny gracz dostanie ..;/ A tak to muszę zrobić 9 command blook'ów.. Nie da się jakoś tego zrobić że jeden Blook daje 9 itemkow.? ;c

Opublikowano

Z tego co wiem to nie chyba, że Essentials kit lub skrypt do plutonu skript(mogę Ci to napisać, pisz na PW) i wtedy w commandblocku ustawisz tylko komendę z skryptu. Mogę Ci to wszystko ustawić za free

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...