Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Zbroje Resthea.eu

Indented®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajne to takie metinowe "som" xD a serio zbrojki dobre pod klimat gry ^_^ Powodzenia w utrzymaniu serwera a co do "Znaczka" Dajcie jak m2m na pasach z tyłu lub gdzieś żeby też to jakoś wyglądało :O

Opublikowano

Oo znalazłem tę zbroję 68i6jd.jpg w pod tytułem zbroje Aion i z ciekawości w to kliknąłem HMM :P (Resthea Team Good Job :D )

Ktoś chce zobaczyć xD?

>>Klikać<<

"Mimo wszystko do normalnego życia jest potrzebna nam druga osoba."

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Opublikowano

Oo znalazłem tę zbroję w pod tytułem zbroje Aion i z ciekawości w to kliknąłem HMM :P (Resthea Team Good Job :D )

Zbroje są z innej gry, TreeN przystosował je do metina, co wcale nie jest takie proste.

Btw, nie są z Aiona, a pojawiły się tam zapewne dlatego, że ja dużo się udzielam o tej grze (wystarczy zobaczyć moja sygnaturę) a mechanizm google grafika tak działa :P

sygnatura2.png

Opublikowano

Niektóre mocno podobne do Zbrojek od baso...........

Tylko pozmieniane tekstury. Ale ładne są, graty dla wykonawcy ale powiem wam jedno:

Pracujecie pracujecie a chuja zarobicie :)

Wiecie że teraz świat serwerów metina i ich wydawcy mają w dupie graczy? A wy na starcie może i będziecie mieli sporo luda. Ale i tak im się znudzi i was zostawią.

Teraz serwery są tylko pod zarobek, wystarczy zobaczyć jak to serwery startują ciągle z tym samym i na tych samych plikach.

Wy ciężko pracujecie ale i tak nie przyniesie wam to zysków.

Radzę wam... Jezeli macie talent i się znacie na tworzeniu gier etc, to lepiej się uczcie a może kiedyś będziecie miliony zarabiali.

Tak to co wam da 5tyś zł na miesiąc? Jak zarywacie nocki a nie mówię o stacie serwera gdzie naładują wam ddosów że wasza maszyna za 1.5k złotych tego nie wytrzyma?

Praca pójdzie się jebać więc się zastanówcie, bo coś tam się znacie.

Opublikowano

Niektóre mocno podobne do Zbrojek od baso...........

Tylko pozmieniane tekstury. Ale ładne są, graty dla wykonawcy ale powiem wam jedno:

Pracujecie pracujecie a chuja zarobicie :)

Wiecie że teraz świat serwerów metina i ich wydawcy mają w dupie graczy? A wy na starcie może i będziecie mieli sporo luda. Ale i tak im się znudzi i was zostawią.

Teraz serwery są tylko pod zarobek, wystarczy zobaczyć jak to serwery startują ciągle z tym samym i na tych samych plikach.

Wy ciężko pracujecie ale i tak nie przyniesie wam to zysków.

Radzę wam... Jezeli macie talent i się znacie na tworzeniu gier etc, to lepiej się uczcie a może kiedyś będziecie miliony zarabiali.

Tak to co wam da 5tyś zł na miesiąc? Jak zarywacie nocki a nie mówię o stacie serwera gdzie naładują wam ddosów że wasza maszyna za 1.5k złotych tego nie wytrzyma?

Praca pójdzie się jebać więc się zastanówcie, bo coś tam się znacie.

Taka mala poprawka te zbroje "by baso" nie sa tez jego.

U nas wiekszosc nie robi tego tylko dla kasy taka mala ciekawostka :/.

A co do antyhacka to widze juz te tematy "Nie dziala Multihack" nie bedziemy nic dowadniali sami sie hakerki przekonaja.

A nasz client jest do wypakowania wiec nie wiem ocb :)))

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...