Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Zbroje Resthea.eu

Indented®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak udostępniamy to porządnie, screeny w temacie xD

x - już dodałeś do tematu

Zbroje są z innej gry, TreeN przystosował je do metina, co wcale nie jest takie proste.

Ogólnie będzie 5 setów, dla każdej postaci i płci, czyli razem 5*8 = 40 modeli, + niektóre będą miały 2 tekstury.

sygnatura2.png

Opublikowano

Ładne ładne dawajcie klienta bo che już je mieć u siebię.

Btw? Wy wgl Wystartujecie z tym serwerem? Czy będziecie robili milion rzeczy i zamie wam to jeszcze z 5 lat?

Opublikowano

Ładne ładne dawajcie klienta bo che już je mieć u siebię.

Btw? Wy wgl Wystartujecie z tym serwerem? Czy będziecie robili milion rzeczy i zamie wam to jeszcze z 5 lat?

Czekaj jutro będzie bo mam wolny upload.

Czy wystartujemy? Pewnie kiedyś tak ;)

c8aga2.jpg

1q35ph.jpg

hic6ya.jpg

f24kr8.jpg

hgkzcx.jpg

falbr5.jpg

sygnatura2.png

Opublikowano

No ja nie mówię nic. Na 100% jest to trudne, ale daliście zapowiedź i ciągle milczycie. Ile można czekać na zajebisty serwer?

PS: Jak upniesz klienta to wrzuć linka, chętnie się pobawię z tymi zbrojkami ^^

I chowaj te .eixy do biniacza to i tak nic nie daje ^^

120mb+ był ostatni wasz launcher heh

Opublikowano

Nie mamy standardowych plików, wszystko jest przebudowane ;p
Nie będziemy takich rzeczy dawać byle jak spakowanych.

Opublikowano

Nie mamy standardowych plików, wszystko jest przebudowane ;p

Nie będziemy takich rzeczy dawać byle jak spakowanych.

Daje max 7 dni i klient będzie na mpc forum rozpakowany :D jak komuś będzie zależało. Nie ma zabezpieczenia 100%, wszystko da się wypakować z czego wiem to jest jeden koleś na mpc który to zrobi za małą opłatą.

Opublikowano

Zajebiste sa. mam dla was radę :D

Przed wydaniem serwera sprzedajcie je za plny, Zarobicie kasę. Bo i tak ktoś je sobie przywłaszczy :C

Dodamy 2m za postacią taki dupny znaczek R co za nami chodzi i tyle bedzie z kradziejowania!

sygnatura2.png

Opublikowano

Dodamy 2m za postacią taki dupny znaczek R co za nami chodzi i tyle bedzie z kradziejowania!

Tosz to można przekonferofać xdddd i sobie usunąć znaczek tak jak to robiono z obiektami z M2M!

Opublikowano

Tosz to można przekonferofać xdddd i sobie usunąć znaczek tak jak to robiono z obiektami z M2M!

Tak, można lecz będzie trzeba na nowo skinować zbrojki, a tego większości osób nie bedzie się chciało. Ja mam taki + że zrobiłem sb coś co na 100% ma ymir i idzie to sprawnie.

Opublikowano

Tak, można lecz będzie trzeba na nowo skinować zbrojki, a tego większości osób nie bedzie się chciało. Ja mam taki + że zrobiłem sb coś co na 100% ma ymir i idzie to sprawnie.

No widać xD. Te zbrojki robisz od podstawy, czy na jakimś juz szkielecie np zaczynasz robić na mnieisej zbroi (Taki przykład)

Opublikowano

konwert z innej gry do metina w chuj ciężkie chyba dla was o.0

beka

czekamy na tego pro clienta nie do rozpakowania i na którym maja nie działać żadne hacki ( jeszcze większa beka ) . Dalej sracie niż widzicie z każdym postem na MPC.

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

konwert z innej gry do metina w chuj ciężkie chyba dla was o.0

beka

czekamy na tego pro clienta nie do rozpakowania i na którym maja nie działać żadne hacki ( jeszcze większa beka ) . Dalej sracie niż widzicie z każdym postem na MPC.

Pierwsze zeskinuj mi zbrojkę, a potem pisz że ciężkie. Jest to bardziej nudne niż ciężkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...