Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Uruchomienie Crossfire

KIxEL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Sory że odświeżam...jednakże mam ten sam problem co topic ;/ i nic nie pomaga.

Spróbuj wyłączyć antywirusa wraz z zapora.

@to ja już nie wiem. Mi się instalowało zawsze bez żadnych problemów.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Kiedys gralem w crossa mialem Internet Explorer 6 i wszystko gralo dopoki kumpel zrobil mi formata i zainstalowal ie 8 i wtedy przestal mi dzialac.Jak teraz uruchamiam crossa to po jakies municie lub dwoch wyskakuje mi taki blad Timed out waiting for initialing xtrap-engine.Wielu moim znajomych tez to wyskakuje bo maja wersje ie 7 lub 8 ale jednemu z moim znajomych gra chodzi bez zazuty a ma wersje 6 ja usunolem 8 i probowalem zainstalowac ie 6 lecz gdy uruchamiam instalacje to ywskakuje mi blad z napisem ze komputer wykryl nowsza wersje ie zainstalowanom na komputerze bardzo prosze o pomoc format mi tutaj jak cos nie pomaga.

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Ja wiem jak to zorbic trzeba miec eplodera 7 nie 6 ani 8 7 bo na 7 chodzi ja miałem 6 i dupa pobrałem 7 i cacy a jak zaktualizowałem do 8 znowu dupa wiec poszukajcie explodera 7

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam,mam taki problem, klikam na ikone Crossfire i daje na start ładuje się (fajnie) step 10 i czekam ale nic się nie pokazuje (nie mam Internetu eksploer) co mam robić

world-of-tanks-logo.jpg

Pasjonat
Opublikowano

Witam,mam taki problem, klikam na ikone Crossfire i daje na start ładuje się (fajnie) step 10 i czekam ale nic się nie pokazuje (nie mam Internetu eksploer) co mam robić

mhmh mam to samo ;/ pisza zeby usunac IE ale mowilem ze to chu** daje :D

przegladarka nie ma nic zwiazanego z gra ;>

• 2 tygodnie później...
  • 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...