Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Uruchomienie Crossfire

KIxEL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Kiedy włączam Crossfire wszystko ładnie się robi do czasu az sie pojawi okienko gdzie jest :start game, exit itd....Kiedy naciskam start nic sie nie dzieje gra mi sie nie wlacza a po kilki minutach wyskakuje mi okinko z takim napisem :

timed out waiting for installing xtrap-engine

Proszę o pomoc

5929c1b0af4cf_post-40997-126358491536_thumb.png

Opublikowano

sprubóbuj odinstalować a puźniej zainstalować grę a w tym bugu pisze że przekroczyłeś limit czasu na zainstalowanie silnika x-trap

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

Odinstalowałem i wszystko się spatchowało (Xtrap tez) i znów po minucie lub dwóch wyskoczył mi ten sam bląd

Opublikowano

niewiem:( może spróbuj explodera odinstalować

chejka.jpg

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

jak odisnatluje internet explorer to mi wiele programow nie bedzie dzialac i system tez nie tak jak nalezy.Jutro albo dzisiaj sformatuje kompa i powiem czy zadzialalo :)

Opublikowano

oki jak nie pomorze to explodera odinstaluj bo to może być jedyny sposób

chejka.jpg

Opublikowano

@Chejka Explorera się nie da odinstalować :) da się go zaktualizować do nowszej lub starszej wersji. (wystarczy poszukać w necie)

Ale wątpię aby Explorer miał coś do takiej gry jak CrossFire ponieważ nie otwiera się jej za pomocą przeglądarki.

Opublikowano

DeDePL a podasz jak zaktualizowac explorera do starszej wersji ? Bo jak zadziała to nie bede formata robil.

Opublikowano

A jaką masz wersje ?

Wejdź w C:\Program Files\Internet Explorer i tam masz plik "IEXPLORE" prawym na niego i właściwości potem wybierz "Wersja"

i na górze masz napisane "Wersja Pliku" i tam np. 6.0.2800.1106

Opublikowano

Tylko ze jest problem bo mi pisze ze instalator wykryl juz nowsza wersje tego programu i nie moze kontnuowac pracy ;/A mowia ze jak sie odinstaluje IE to windows sie psuje

Opublikowano

ehh byś musiał sobie windowsa od nowa wrzucić :/ Bo na nowo wrzuconym Windowsie jest zaistalowany IE 6.0.2800.1106

Opublikowano
znajdz program ktory zmienia wersje mialem to samo z kolega musisz miec Internet Explorera 6 . 0

To jest taki? :mellow:

Opublikowano

Nie róbcie OFF-TOPU!

Co k.... ma Explorer do XTRAPA? Ja radze przeinstalować grę na różne partycje. Może to wina twojego anty-wirusa lub firewall'a?

Opublikowano
Nie róbcie OFF-TOPU!

Co k.... ma Explorer do XTRAPA? Ja radze przeinstalować grę na różne partycje. Może to wina twojego anty-wirusa lub firewall'a?

Ja też tak sądziłem ale poczytaj sobie inne tematy. W większości pomogło zainstalowanie starszej wersji IE. Więc najpierw poczytaj tematy podobne do tego a potem sobie pospamuj :)

Opublikowano

macko miales najpierw IE 8 czy odrazu miales 6 bo jak 8 to powiedz jak to zrobiles ze go zresetowales do 6

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja też tak sądziłem ale poczytaj sobie inne tematy. W większości pomogło zainstalowanie starszej wersji IE. Więc najpierw poczytaj tematy podobne do tego a potem sobie pospamuj :)

Aż sam ściągnąłem ie 8 i jakoś wszystko poszło bezproblemowo <_<.

@cezary

da zgodność crossa z xp i uruchom z prawami administratora

@down

im się ubzdurało, że ie ingeruje w crossfire :P

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Spróbuj takiego sposobu wejdź w folder CrossFire->Xtrap Usuń Wszystko z folderu ale folder nie włącz Cross'a wtedy Xtrap powinien od nowa pobierać aktualizacje

@Edit 2

co wy macie z tym IE nie lepiej zassać Firefoxa ? i wszystko ładnie pięknie :D

Opublikowano

Siemka.

Sory że odświeżam...jednakże mam ten sam problem co topic ;/ i nic nie pomaga.

o.O DAJ MINUSA o.O

77357311401077046088.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...