Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Projekt - Serwer Network - Craftersi!

r__d

Serwer Network - Craftersi!  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?! :)

• Oczywi?cie, ?e tak.
      9
    • Nie wiem, mo?liwe.
      3
    • Na pewno nie.
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up potrzebujecie jakiejś pomocy ?

Witam,

Skontaktuj się ze mną przez PW, każda pomoc się przyda, napisz w czym konkretnie chciałbyś pomóc. ;)

Pozdrawiamy,

Ekipa Craftersi.

Opublikowano

r__d, możesz zobaczyć PW bo mam do ciebie pewną sprawę ;)

Witam,

Odpisałem, przepraszam, że wcześniej tego nie zrobiłem, nie miałem czasu.

Pozdrawiamy,

Ekipa Craftersi.

Opublikowano

Witam,

Naprawdę proszę nie kłócić się o tak głupią sprawę jaką są zyski z serwera.

Sklep SMS prawdopodobnie będzie, bo serwer się musi z czegoś opłacić, oraz nasze inwestycje muszą nam się zwrócić, bo wydaliśmy już ponad 1000zł na różne dodatki do serwera. ;)

Pozdrawiamy,

Ekipa Craftersi.

Żalisz się że tyle kasy wydałeś ? To chyba powinna być informacja prywatna.

Po zatym zauważyłem że wykorzystujesz byle jaką okazje by odświeżyć temat , przykład post u góry , mogłeś mu to napisać na PW.

338fef45.png

100 - 200 - 300 - 400 - 500 Jeżeli Ci pomogłem liczę na LIKE :D

Opublikowano

Żalisz się że tyle kasy wydałeś ? To chyba powinna być informacja prywatna.

Po zatym zauważyłem że wykorzystujesz byle jaką okazje by odświeżyć temat , przykład post u góry , mogłeś mu to napisać na PW.

Coś ci się nie podoba ? To idź do innego tematu :) Odpisał mi na PW ale chciał przeprosić, widać że jest kulturalny :)

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

Kevcio, szukasz dziury w całym i ciągle masz jakiś problem...

Jeżeli naprawdę Ci tak nie pasuje, to po prostu nie zaglądaj w ten temat, a nie bez sensu nabijasz posty.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Przepraszam za Double Post, myślałem, że połączy ten, z poprzednim... :)

// Do 30 minut dodamy pierwsze screeny z naszych prac nad serwerem! ;-) \\

Opublikowano

Bardzo chętnie zagram, mam nadzieję, że reszta administracji również jest tak ogarnięta. ;)

wyyVCZZ.png

Proszę o zdjęcie tych 25%, bardzo się staram. ^^

Opublikowano

Nie lubię takich serwerów gdzie masz 2304923049203492304 światów i trybów gier, ale jeśli będzie na serio wypasiony, to czemu nie.

Bez reklam fb

Opublikowano

=== INFORMACJE! ===

Witamy,

Uff, wspólnie z całą ekipą jesteśmy po całym dniu ciągłej pracy nad serwerem...
Wreszcie przedstawimy Wam troszkę więcej szczegółów, pokażemy trochę więcej z serwera! ;)
» Screeny mapy (Lobby serwerów): KLIK! | KLIK! | KLIK!
» Screeny pluginów (Serwer główny/lobby): KLIK! | KLIK! | KLIK! | KLIK! | KLIK!

I jak Wam się podoba? Dajcie znać w odpowiedziach! ;)
Jak widzicie w mapie, jak i pluginach kładziemy nacisk na estetykę, oraz funkcjonalność. ;-)
Już jutro kolejne informacje! Zabieramy się za serwer Survival!
Kolejna nieprzespana noc ekipy Craftersi? Wszystko dla Was!

Pozdrawiamy,
Ekipa Craftersi.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Łapcie dość ciekawego screena...

Już wkrótce wszystkie te serwery będą pełne, mamy taką nadzieję. ;)

mm5q0a.jpg
Opublikowano

@up

Kiedy skończycie?

Witam,

Wszystko będzie gotowe w okolicach 25 sierpnia. :)

Jodi, śmierdzi? Jak możesz czuć coś przez internet?

Pisałem już wcześniej, że z Avaterysem nie mam nic wspólnego, korzystam tylko z kilku pluginów od niego, bo są fajnie spolszczone. Jeżeli nie wierzysz możemy wejść na TS3, porozmawiać, dla mnie nie ma problemu.

Nie życzę sobie takich wypowiedzi pod tematem. Nic nie wiesz, a celowo próbujesz mnie robić kimś, kim nie jestem.

Jesteś śmieszny, a zarazem żałosny.

Pozdrawiamy,

Ekipa Craftersi.

Opublikowano

Witam,

Wszystko będzie gotowe w okolicach 25 sierpnia. :)

Jodi, śmierdzi? Jak możesz czuć coś przez internet?

Pisałem już wcześniej, że z Avaterysem nie mam nic wspólnego, korzystam tylko z kilku pluginów od niego, bo są fajnie spolszczone. Jeżeli nie wierzysz możemy wejść na TS3, porozmawiać, dla mnie nie ma problemu.

Nie życzę sobie takich wypowiedzi pod tematem. Nic nie wiesz, a celowo próbujesz mnie robić kimś, kim nie jestem.

Jesteś śmieszny, a zarazem żałosny.

Pozdrawiamy,

Ekipa Craftersi.

A macie jakiegoś teamspeak3?

Pozdrawiamy,

Ekipa DosCraf.

Opublikowano

r__d

Witam,

Po pierwsze wychwalacie się ile to kasy wydaliście na ten serwer,po drugie poznaje po stylach czcionek na screenach że to robota jednego człowieka(w dodatku nieudolna).

Po drugie,widzę jak wychwalasz pliki Avertysa które są o kant dupy roztrzaskać.

Pozdrawiamy,

Ekipa HybridCraft.(lol:G)

Opublikowano

Jodi, nie wiem dlaczego twierdzisz, że nasza robota jest "nieudolna". Ja jestem bardzo zadowolony jak na razie z pracy mojej i całej naszej ekipy, bo zrobiliśmy już teraz kawał dobrej roboty i wszystko zaczyna nabierać jakiegoś wyglądu i jednej całości. ;)

Co do plików Avaterysa fakt, mają one troszkę błędów, ale spolszczenie jest bardzo dobre, dlatego na nich się wzorowaliśmy. ;-)

Hejtujcie dalej i przyszywajcie mnie do kogoś, kim nigdy nie byłem i nie chcę być. Nie będę już pisał w tym temacie, tak jak mówiłem możemy wejść na TS3, porozmawiać i na własne uszy usłyszysz kim jestem. ;)

Koniec tematu, macie swoje zdanie, szanuję je.

Pozdrawiam.

-------------------------------------------------------------

Dzisiaj robimy sobie przerwę z pracą nad serwerem, rano tylko wykonałem kilka zabiegów na maszynie, zmiana portów itp.

Jutro będziemy instalować firewall, który będzie miał na celu odepchnięcie wszelkich ataków DoS/DDoS, oraz rozpoczniemy wreszcie prace nad Survivalem, na który poświęcimy najwięcej czasu. ;-)

Mogę Wam obiecać, że Survival będzie niesamowity. ;) Ranking znany z serwera skkf tj. zależny od doświadczenia gracza, autorski plugin na gildie z cuboidami, tagami i wiele więcej...

Na SkyBlock również mamy ciekawy pomysł. Ciekawy kształt wysp i... walki pomiędzy nimi!
Jak myślicie? Damy radę wystartować do 25 sierpnia? :D

Jutro kolejne informacje, a może jeszcze dziś wieczorem.

-------------------------------------------------------------

Opublikowano

@up czekam, głównie będę grał na skyblocku, zróbcie tylko oddzielne czaty dla każdego ze światów.

Pozdrawiamy,

Ekipa... zapomniałem, nikt nie chce ze mną robić serwera. 4Ever alone :) ( tak na serio to mi się nie chce )

Bez reklam fb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...