Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Musioł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla ciekawych: Dodali AK za 80k GP na perma oraz dali itemy na urodziny nexona na 1 dzień. Zrobili ten Roll Call Event i jak przez 9 dni z rzędu będziemy się logować to dostaniemy te itemki na perma(czapke, chustę i plecak 1 slot).

674071459604241683421.gif

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla ciekawych: Dodali AK za 80k GP na perma oraz dali itemy na urodziny nexona na 1 dzień. Zrobili ten Roll Call Event i jak przez 9 dni z rzędu będziemy się logować to dostaniemy te itemki na perma(czapke, chustę i plecak 1 slot).

Jeszcze mamy się logować przez 9 dni? Żenada, ja nawet za darmo bym tego nie brał, ale ok.

Opublikowano

"Zaloguj się 10 razy aby wygrać przedmioty na zawsze związane z 5 urodzinami CA EU (chusta, plecak i czapka)" jednego dnia czy przez 10 dni ? :)

Opublikowano

"Zaloguj się 10 razy aby wygrać przedmioty na zawsze związane z 5 urodzinami CA EU (chusta, plecak i czapka)" jednego dnia czy przez 10 dni ? :)

Przez 10 dni :P Tylko nie wiem czy trzeba 10 razy pod rząd.

Ok trochę to zmieniłem żeby było jasne :)

Opublikowano

Przez 10 dni :P Tylko nie wiem czy trzeba 10 razy pod rząd.

Tak, bo potem już chyba nie ma dodatkowych dni(jakby ktoś jakiś dzień pominął). Nie miałem okazji dokładniej sprawdzić.

674071459604241683421.gif

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak można zagłosować na jakąś z mapek ? ;)

Trzeba być zalogowanym i chyba mieć 10 postów na forum.

nabij byle gdzie posty typu "good idea" albo +1 ban itp :P

Opublikowano

Wychodzi na to że najlepiej kupić nx na nowym koncie i sobie przesłać :|

Chodzi ci o CashBack? Tylko że to działa tylko jak sobie kupisz, na własne konto, a nie komuś na inne konto :/

Opublikowano

Chodzi ci o CashBack? Tylko że to działa tylko jak sobie kupisz, na własne konto, a nie komuś na inne konto :/

Czyli co, jak sobie giftnę na konto matkę to nie dostanę spowrotem ? ;/ jak tak to tragedia bo jakby nie patrzeć na jakiś sposób wydajesz nx ale zawszę można zrobić inną sztuczkę :) Też korzystną na swój sposób ( za przeproszeniem coś pominołeś w tłumaczeniu )

We’re not forgetting our loyal players who’ve bought items before though! Any player who has previously spent Nexon Cash (NX) in the item shop will get some free items with any Nexon Cash (NX) spending during the period. Take a look below for what you can get:

Group A: 2,000 - 4,999 NX spent during the period.

Black hisec key (1)

Group B: 5,000 - 9,999 NX spent during the period.

Myst-N+ 1 (1)

Group C: 10,000 NX or more

Viewty’s Case (1)

Aby nie było spamowania na pw napiszę co autor miał na myśli mówiąc sztuczkę. A więc polega na tym aby kupić na koncie matcę nx dostać skromny prezent za bycie lojalnym graczem, i giftamy na swoje 2 konto gp hazardy i regulary a potem na odwrót z low konta giftamy za gp :>

A może by tak Lajka ?!

Opublikowano

Mam  pytanie co to tego czy jak ktoś kupił wcześniej nx to dostanie to Viewty’s Case (1) czy trzeba kupić to 10 k w ty evencie

2eciz4o.jpg

Opublikowano

Mam  pytanie co to tego czy jak ktoś kupił wcześniej nx to dostanie to Viewty’s Case (1) czy trzeba kupić to 10 k w ty evencie

Chyba wystarczy tylko wydać te 10k, ale nie jestem pewny

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Leże w szpitalu i nie mam możliwości wbicia do CA. Może mi ktoś powiedzieć ile kosztuje ta nowa paczka support, ile maska i czapka na perma? :)

Opublikowano

Witam. Leże w szpitalu i nie mam możliwości wbicia do CA. Może mi ktoś powiedzieć ile kosztuje ta nowa paczka support, ile maska i czapka na perma? :)

Maska ok. 12k, a paczka support o ile dobrze pamiętam 56k nx coś takiego.

Opublikowano

Czapki  perm  11.500 NX

Maski   perm   13.900 NX

Paczka perm   55.500 NX

Zdrowiej ;)

pc_Rodgerr.png
Już 3-cie lato z MPC Forum

Opublikowano

Siemka szukam infa na temat programiku nieraz widze jak koleś biegnie i szybko sie porusza na boki ponoć istnieje jakiś program do szybkiego poruszania i niejest to hak wiec niema za niego bana wie ktoś jak to sie nazywa i czy to diala na pewno prosze o info????????????????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...