Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Musioł

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz OK ;)

A co do tematu, to najlepiej zrób nagłówki kolorkami, a treść na biało. Będzie ładnie wyglądać i przyjemnie się czytać.

Skoro tamten był podpięty, to czemu nie ten :) Podpinam.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Wie ktoś może do kiego są bronie na perma za GP ?

Na stronie nexona nic o tym nie ma. Obstawiam, że jak ostatnio czyli do niedzieli do 23:59. A jak będą dalej tzn, że do środy.

Opublikowano

Te bronie z serii Psy są bardzo ładne.

Już zbieram NX na perma Psy M416 CQB, a jak się uda to PSY CZ Skorpion Evo 3 A1 też kupię na perma, ale na to słabsze konto bo na tym silniejszym mam perma podstawowej wersji tej broni.

CQB ma tylko 1 dmg więcej, ale bardzo fajnie wygląda i ma bardzo fajny wygląd w tabeli po lewej u góry gdy kogoś zabijesz.

// PSY's M416 CQB już kupione. Zostało 8,5k nx. Zobaczymy czy będę miał na CZ :)

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wszystko za $(NX) a kiedy będzie coś za GP masakra :mellow:, ten strój kościotrupa bardzo mi się podoba no ale halo za 9 900nx nie dziękuję postoje.

szAow9y.jpg

My IGN: karmel3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tłumaczone z GOOGLE, taki teemat do usunięcia, kopiuj i wklej każdy potrafi zrobić ...

1. Zrób sam lepsze.

2. Gdybym zrobił kopiuj wklej to by było: nexon być zadowolona z aktywność gracze

3. Ty oczywiście wiesz lepiej czy to było tłumaczone w translatorze bo przecież ty to pisałeś.

Opublikowano

Tłumaczone z GOOGLE, taki teemat do usunięcia, kopiuj i wklej każdy potrafi zrobić ...

Każdy potrafi narzekać, a zrobić to nie ma komu. Jeśli w tym tekście widzisz jakieś błędy to mi się wydaje że albo nie czytałeś tego w ogóle, albo nie znasz języka polskiego.

Opublikowano

Co do tego eventu co gracze dostają itemy, to już mineła środe pierwszego tygodnia więc gdzie te itemki ? Czy te itemy otrzymamy na środe drugiego tygodnia ?

Bo ja już przylukałem paru ludzi co otwierali supply case gp extreme a tego nie można kupić.

Opublikowano

może mógłbyś usunąć eventy które są na pażdziernik, bo jak nazwa tematu wskazuje to są aktualne eventy :>

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

może mógłbyś usunąć eventy które są na pażdziernik, bo jak nazwa tematu wskazuje to są aktualne eventy :>

O czym ty mówisz?

Dzięki poprawiłem :)

@down

Nie mam nic przeciwko, cieszę się że ktoś docenia moją pracę :)

Opublikowano

Bardzo ładnie prowadzisz ten spis eventów ;) Mam nadzieje, że nie padnie jak ostatni.

btw dodałem napis nowy, bo tamten był robiony na szybko. Mam nadzieje, że nie masz nic przeciwko.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, jeśli można, informacja ze strony Nexona, mamy do wyboru 1 z 4 broni za gp na perma do kupienia w 5 urodziny Nexona, i teraz najważniejsze http://forum.nexoneu.com/showthread.php?1225794-Combat-Arms-Anniversary-Poll tu jest głosowanie, która broń zostanie dostarczona do sklepu w urodziny Nexona :) Pozdrawiam oraz zachęcam do głosowania.

kiedy te urodziny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...